Προβλέψεις ζωδίων για 2/1-8/1/2016

0

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 2/1-8/1/2017 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται από τις πρώτες μέρες της χρονιάς, που θα δείξουν πως τα πράγματα βαίνουν καλώς προς τα επαγγελματικά σου. Μια αναγνώριση των εργασιών σου, έρχεται μετά από καιρό και είναι κάτι που δεν το περίμενες, οπότε νιώθεις πως έχεις τη δύναμη να συνεχίσεις και να πας ένα  βήμα παραπέρα.

Τα ερωτικά ήδη σου χαμογελούν, κυρίως τους αδέσμευτους του ζωδίου, καθώς η νέα χρονιά ανοίγει με αρκετές εκπλήξεις σε αυτό το κομμάτι.

Ταύρος

Ένα διάστημα που ευνοείται πολύ το κομμάτι τύχη, οπότε μπορείς να ρισκάρεις σε διάφορα πράγματα και θα δεις ότι υπάρχει αρκετή εύνοια προς την πλευρά σου. Αρχίζει η χρονιά με αρκετές νέες γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις, που κάποιες από αυτές θα αποδειχθούν σχέσεις ζωής και όχι εφήμερες καταστάσεις. Καθόλου απίθανο μέσα από ευρύ κύκλο γνωριμιών να σου έρθει και ένας μεγάλος έρωτας.

Δίδυμοι

Με το να σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις και να απογοητεύεσαι δεν είναι λύση. Πρέπει να δράσεις με πλάνο. Ήδη από τις αρχές τις εβδομάδας, εμφανίζονται επαγγελματικές προτάσεις ή και καινούριες συνεργασίες που δίνουν φως στο τρόπο που θέλεις να δράσεις. Προσοχή όμως γιατί δεν θα είσαι αρκετά ευέλικτος ώστε να δεχτείς το καινούριο. Μια ευκαιρία να αρχίσεις να ασχολείσαι με μια καινούρια γνώση ή θεωρία που σε βοηθά να βάλεις το μυαλό σου σε τάξη.

Καρκίνος

Προσπαθώντας να ξεφύγεις από το παρελθόν, αρχίζεις και το βλέπεις μπροστά σου, καθώς κάνουν εμφάνιση άτομα ή καταστάσεις που δεν τα περίμενες και όλο αυτό σου αλλάζει τη ροή των σχεδίων σου. Υπάρχει έντονο το ερωτικό στοιχείο, καθώς έχεις αρκετή γοητεία και εκπέμπεις στους άλλους πάθος και φλερτ. Δεν αποκλείεται να κάνεις και ένα έκτακτο ταξίδι με ερωτικό σύντροφο.

Λέων

Ένα διάστημα που προσπαθείς να αποκαταστήσεις σχέσεις του παρελθόντος και να δημιουργήσεις νέα πεδία έκφρασης με τα συγκεκριμένα άτομα. Το επαγγελματικό κομμάτι που δείχνει πως άρχισε να στρώνει στη ζωή σου, θα δεις πως χρειάζεται λίγη ακόμη υπομονή και μεθοδικότητα ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Έρχεσαι πιο κοντά και γίνεσαι δοτικός με άτομα που αγαπάς και είναι ευκαιρία να δείξεις το ενδιαφέρον σου με άλλους τρόπους από τους συνηθισμένους.

Παρθένος

Με αρκετή αισιοδοξία ξεκινά η εβδομάδα, καθώς βλέπεις εδώ και καιρό τα πράγματα να στρώνουν και να κινούνται προς το μέρος σου οπότε παίρνεις αρκετά τα πάνω  σου. Θα θελήσεις να πάρεις ρίσκο σε κάποιο τομέα της ζωής σου, καθώς είσαι σίγουρος πως έχεις την τύχη με το μέρος σου. Προσοχή όμως δεν είναι ακόμη η κατάλληλη περίοδος γιατί απαιτεί από σένα να οργανώσεις τα πράγματα λίγο καλύτερα. Ερωτικά θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Ζυγός

Κάποιες αλλαγές που περίμενες εδώ και καιρό και δεν τις έβλεπες, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος. Αρχίζεις να βλέπεις σημάδια, να μπαίνουν τα πράγματα σε ένα μονοπάτι και το επόμενο διάστημα είναι πολύ θετικό για υλοποίηση των στόχων σου. Γενικά σε ό,τι κάνεις αρχίζεις να διαπρέπεις και να ξεχωρίζεις και αυτό είναι κάτι που θα σου δώσει δύναμη και θάρρος για να συνεχίσεις να βαδίζεις μπροστά.

Σκορπιός

Ένα διάστημα όπου πλέον έχεις το πεδίο να δουλέψεις αρκετά με το επαγγελματικό σου κομμάτι. Αρχίζεις να κλείνεις κεφάλαια και να δίνεις τέλος σε καταστάσεις που σε εμπόδιζαν αφού πλέον και εσύ είσαι έτοιμος αλλά και οργανωμένος ώστε να μπορέσεις να διαχειριστείς καταστάσεις. Σε σχέση με το φιλικό περιβάλλον σου θα καταλάβεις πως κάποια άτομα είναι βάρος και θα θελήσεις να βάλεις ένα τέλος σε σχέσεις.

Τοξότης

Μια εβδομάδα αρχίζει με αρκετό άγχος από μέρους σου, στο να μπορέσεις να σταθεροποιήσεις κάποια πράγματα που τρέχεις εδώ και καιρό για αυτά.  Οι ευκαιρίες ανοίγονται αλλά εσύ θα πρέπει να έχεις τη διάκριση τι είναι καλό για σένα και τι όχι. Έχεις φάει το γάιδαρο και έχει μείνει η ουρά του. Για αυτό μην προτρέχεις άσκοπα αλλά άφησε τα πράγματα να έρθουν με φυσικό τρόπο.

Αιγόκερως

Έχεις αρχίσει να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, οι οποίες δεν έδειχναν και καμιά φοβερή εξέλιξη. Από την Τρίτη και μετά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων θα δεις αρκετά θέματα που σε απασχολούν να παίρνουν θετική τροπή. Κυρίως το επαγγελματικό που είναι ένα κομμάτι που πάντα  σε ανησυχεί, βρίσκεται σε θετική πορεία εξέλιξης οπότε θα δεις επιλογές που έκανες πριν λίγο καιρό να σε ανταμείβουν.

Υδροχόος

Απρόβλεπτα γεγονότα, έρχονται να ταράξουν και να αλλάξουν λίγο την καθημερινότητά σου. Επειδή τα πράγματα έχουν όχι τόσο θετικές εξελίξεις καθώς άλλα θέλεις να κάνεις και άλλα θα πρέπει να κάνεις, γίνεσαι αρκετά επιθετικός στα δικά σου άτομα που δεν το αξίζουν. Θα πρέπει να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου, καθώς μετά τις 7 του μήνα στρώνουν ως εκ διά μαγείας αρκετά πράγματα.

Ιχθείς

Με την Αφροδίτη από την Τρίτη στο ζώδιό σου, θα νιώσεις αρκετή έλξη από το άλλο φύλο αλλά και γενικά θα έχεις ένα πέπλο γοητείας πάνω σου και θα τραβάς τα βλέμματα τόσο στο επαγγελματικό όσο και το φιλικό κομμάτι. Η διπλωματία σου θα είναι σε αρκετά καλό επίπεδο και θα πετύχεις πράγματα που πριν δεν τολμούσες καν.