Προβλέψεις ζωδίων για 19/6-25/6/17

0

Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 19/6 ως 25/6/2017, από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Μια εβδομάδα κάνει την έναρξή της με εσάς πρωταγωνιστή στο κομμάτι διεύρυνσης νέων οριζόντων. Λάμπετε και κλέβετε εντυπώσεις σε ότι κάνετε. Τα όπλα είναι στα χέρια σας, αρκεί να κάνετε το πρώτο βήμα Πλέον είστε τυχεροί γιατί προκύπτει πιθανή νέα συνεργασία ή και σχέση με μεγάλη πιθανότητα μονιμοποίησης, οπότε βγείτε προς τα έξω και τολμήστε να κάνετε νέα αρχή.

Ταύρος

Ένα διάστημα όπου θα έχεις αρκετές συζητήσεις για υποθέσεις που σε αφορούν και μπορείς να πετύχεις κάποια σημαντική συμφωνία. Κυρίως μέσα από ένα ταξίδι, θα αναδείξεις τα σχέδια σου. Από 20 ως και 24 του μήνα ευνοείσαι αρκετά καθώς μια επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα.

Δίδυμοι

Μια περίοδος που είσαι ιδιαίτερα εφευρετικός και βρίσκεις λύσεις στα προβλήματά σου. Κυρίως στο κομμάτι των οικονομικών ευνοείσαι αρκετά καθώς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για βελτίωση των πόρων σου. Προσοχή στα έξοδα γύρω στις 24 του μήνα και καλό θα είναι ότι χρήματα λάβετε, να κάνετε μια σχετική οικονομία καθώς θα προκύψουν έκτακτα έξοδα.

Καρκίνος

Μια εβδομάδα που καταλαβαίνεις τη δύναμή σου και πλέον βάζεις νέα όρια στις σχέσεις σου καθώς τώρα εσύ έχεις πλέον τον πρώτο λόγο. Με αρκετά ανταγωνιστική διάθεση θα προσπαθήσεις να δείξεις ποιος είσαι. Η εβδομάδα κορυφώνεται με μια Νέα Σελήνη να γίνεται στο ζώδιο σου. Μια φιλοδοξία σου γίνεται πραγματικότητα αρκεί να έχεις υπομονή και επιμονή στο στόχο σου.

Λέων

Η εβδομάδα αυτή έρχεται να αλλάξει την ψυχική σου διάθεση. Σε γεμίζει χαρά, ανανέωση και πνεύμα ομαδικότητας οπότε ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις αποφάσεις. Προσπάθησε να κάνεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Με τη Νέα Σελήνη σημαίνει πως έχεις τελειώσει μια έντονη περίοδος και πλέον θα πρέπει να κάνεις τα πράγματα με αρκετή μυστικοπάθεια.

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα ενδείκνυται να ξαναβρείς τη δύναμη που έκρυβες μέσα σου και να μπορέσεις να εκφράσεις μέρος του εαυτού σου στους άλλους έτσι όπως εσύ πραγματικά θέλεις και όχι όπως πρέπει. Είναι μια περίοδος που σταματάς να κάνεις πίσω και επιβάλλεσαι στο περιβάλλον σου.  Από 20 ως 24 του μήνα θα έχεις την τύχη με το μέρος σου καθώς κάτι πολύ καλό γίνεται στη ζωή σου.

Ζυγός

Είναι μια στιγμή που θέλεις να αλλάξεις επίπεδο, να πιάσεις ευκαιρίες και να διακριθείς. Το ότι προσπαθείς με διάφορους τρόπους να προβάλλεις τη δουλειά σου σε κάνει πολλές φορές ανυπόμονο και θα έχεις έτσι τα αντίθετα αποτελέσματα. Πρέπει να μη λειτουργήσεις με παρόρμηση αλλά με σχέδιο και στρατηγική αν θέλεις να πετύχεις. Προσοχή γιατί θα πρέπει να διαχειριστείς έκτακτα γεγονότα.

Σκορπιός

Με αρκετή προσπάθεια από μέρους σου, ξεκινά μια εβδομάδα που προσπαθείς να είσαι εφευρετικός και να βρεις λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Γρήγορα ενθουσιάζεσαι αλλά και γρήγορα νιώθεις μια μικρή απογοήτευση. Από τις 21/6 και μετά και με κορύφωμα τη Νέα Σελήνη στις 24 του μήνα σε προσεγγίζουν άτομα που θα σε βοηθήσουν στους στόχους σου. Αυτή τη φορά καλείσαι να είσαι αρκετά επιλεκτικός και να διακρίνεις τους σωστούς από τους λάθος ανθρώπους.

Τοξότης

Ένα διάστημα που θα πρέπει να αξιολογήσεις πρόσωπα αλλά και καταστάσεις. Το θέμα είναι πόσο αντικειμενικός είσαι γιατί τη δεδομένη στιγμή ίσως κάνεις λάθος εκτιμήσεις. Θα θελήσεις να απομονωθείς πιστεύοντας πως οι άλλοι φταίνε για ότι σου συμβαίνει. Μόνο που τη δεδομένη στιγμή θα πρέπει να εντοπίσεις το λάθος που έκανες και να ξαναρχίσεις μια κατάσταση από την αρχή.

Αιγόκερως

Μια περίοδος που θέλεις να αλλάξεις τα πάντα γύρω σου και ενώ έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό, ρίχνεις το φταίξιμο στους άλλους σαν προσπάθεια να λυτρωθείς από κάτι. Αν αφήσεις πίσω τα συναισθηματικά, θα μπορέσεις να πετύχεις. Από 20 ως 24 του μήνα ευνοείσαι στο κομμάτι της τύχης καθώς μια ευκαιρία ή μια έκπληξη από το πουθενά φαίνεται να σε αγγίζει και να σου δίνει αρκετή εύνοια.

Υδροχόος

Μια εβδομάδα που χτίζεις πράγματα. Τόσο στο κομμάτι το ψυχολογικό όσο και στο πνευματικό, καθώς πλέον θέλεις νέες γνώσεις και καινούρια πράγματα στη ζωή σου ώστε να σε γεμίσουν και να σου φορτίσουν τις μπαταρίες. Προσπάθησε να βρεις τι σου δίνει ασφάλεια αλλά ταυτόχρονα και τάξη και ακολούθησέ το. Προσπαθείς να αλλάξεις συνήθειες που σε βόλευαν ως τώρα και να δεις τη ζωή μέσα από μια νέα οπτική.

Ιχθύες

Ένα διάστημα που μπορείτε πραγματικά να ερωτευτείτε. Θέλετε να ζήσετε έντονες καταστάσεις και να ερευνήσετε πράγματα. Προσοχή με άτομα μικρότερης ηλικίας καθώς ενδέχεται να έχετε καυτερή γλώσσα απέναντί τους και μετά θα μετανιώσετε. Με την Νέα Σελήνη ευνοούνται οι επικερδείς αγορές.