Προβλέψεις ζωδίων για 17/10-23/10/16

0

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την περίοδο 17/10-23/10/16 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Μια περίοδος κατάλληλη για αλλαγές. Μια φάση που συγκρούεται το μέσα με το έξω σας και θα πρέπει να βρείτε λύσεις κατάλληλες για να εναρμονίσετε αυτά που σας απασχολούν. Κάποιοι ίσως ξεκινήσετε μια διαδικασία δίαιτας ή και ένα χόμπι για να εκτονώσετε την ενέργειά σας. Την Τετάρτη  η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, θα βοηθήσει από τώρα και για αρκετό διάστημα τη βελτίωση των οικονομικών σας αλλά και της ερωτικής σας ζωής.

Ταύρος

Μια εβδομάδα που απαιτεί αρκετές ανακατατάξεις αλλά και προσαρμογές ως προς τον τρόπο που δρούσατε ως τώρα. Κυρίως είναι ένα διάστημα που θα πρέπει να βάλεις πλώρη για κάτι διαφορετικό και παρόλο που σε ξεβολεύει, είσαι σε μια περίοδο που έχεις  αρκετή αγωνιστικότητα ώστε να πετύχεις τα σχέδια σου. Θα κινείσαι ως αρχή αρκετά στο παρασκήνιο, αλλά μετά από λίγο καιρό θα αποδειχθεί σωτήριο.

Δίδυμοι

Μια περίοδος όπου καλείσαι να απομακρύνεις ή να απομακρυνθείς από σχέσεις κυρίως σε φιλικό επίπεδο, οι οποίες έχουν φθαρεί και δεν αξίζει πλέον να τις συντηρείς. Κυρίως απαλλάσσεσαι από βάρη είτε με καλό είτε με δυσμενή τρόπο κάτι που αργότερα θα σε αποζημιώσει. Προς τα μέσα της εβδομάδας θα έχεις μπει σε μια ρέγουλα και πλέον πράγματα που σε τάραζαν πριν, τώρα θα είναι απλά ένα κακό όνειρο που πέρασε. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου αναμένεται μια έντονη ερωτική σχέση με προοπτικές.

Καρκίνος

Μια περίοδος που θα πρέπει να προετοιμάσετε το έδαφος για τα επόμενα σχέδια σας. Αν νιώθατε μια αδράνεια και μια παγίωση την προηγούμενη περίοδο, αυτό το διάστημα έρχεται να σας επιβεβαιώσει καθώς ανοίγεται μια περίοδος όπου θα βιώσετε έντονα πράγματα και συναισθήματα. Κυρίως με την Αφροδίτη από την Τετάρτη στον Τοξότη θα μπορέσετε να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας, κυρίως για να καταφέρετε να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Λέων

Ένα διάστημα με αρκετές δημόσιες σχέσεις που αν και στην αρχή ίσως θεωρήσεις πώς χάνεις χρόνο, στη συνέχεια θα καταλάβεις πως τα άτομα που γνωρίζεις θα φανούν αργότερα πώς θα παίξουν κάποιο ρόλο στη ζωή σου. Ο Κρόνος που ήταν ένας πλανήτης που σας δοκίμασε αρκετά, τώρα έρχεται να δώσει ανταμοιβή σε σας που προσπαθήσατε έντονα για να φέρετε την αλλαγή σε ένα τομέα της ζωής σας. Παρόλο που θα βλέπετε τους άλλους να δυσκολεύονται γύρω σας, εσείς λειτουργείτε σαν το χέρι που θα τους σπρώξει να πάνε ένα βήμα παραπέρα.

Παρθένος

Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας δοκιμάζονται και για ακόμη μια φορά καλείστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας ώστε να βγείτε κερδισμένοι.  Το να ρίξετε όλο το φταίξιμο στους άλλους δεν αρκεί, ωστόσο πρέπει να είστε επιφυλακτικοί για το επόμενο διάστημα. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα ασχοληθείτε περισσότερο με το κομμάτι οικογένεια και θα θελήσετε να αναθερμάνετε σχέσεις και να έρθετε πιο κοντά σε άτομα που σας έχουν ανάγκη.

Ζυγός

Εξωτερικοί παράγοντες, σας βγάζουν εκτός ορίων και ενώ προσπαθείτε να φέρετε τα πράγματα σε μια ισορροπία, θα έχετε έντονες εκρήξεις θυμού ή νευρικότητας καθώς τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα υπολογίσατε. Σκεφτείτε πως όλα είναι παροδικά και πως αυτή τη στιγμή καλείστε να αντεπεξέλθετε σε ένα δύσκολο κομμάτι και να το βγάλετε εις πέρας.

Σκορπιός

Είστε σε μια φάση συγκρούσεων και δεν σας φταίει κανείς άλλος, παρά ο εαυτός σας. Μέσα άλλα θέλετε και άλλα πράττετε προς τα έξω. Θα πρέπει να σταματήσετε να αισθάνεστε τύψεις και να χτυπήσετε την ρίζα που είναι το πρόβλημα και να μη περιτριγυρίζεται γύρω-γύρω από αυτό. Προς το τέλος της εβδομάδας τα πράγματα θα αρχίσουν να στρώνουν καθώς πραγματοποιείται η είσοδος του ¨Ήλιου στο ζώδιο σας και θα σας δώσει εύνοια και προστασία.

Τοξότης

Μια περίοδος που ζεις έντονα και θέλεις να αλλάξεις τα πράγματα, θέλοντας να νιώσεις μια ελευθερία, αλλά ίσως φερθείς απότομα γιατί θέλεις να κάνεις τη διαφορά. Η ενέργειά σου αρχίζει να ανεβαίνει και φτάνει στα ύψη αλλά ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Αν και προς τα μέσα της εβδομάδος θα καταλάβεις πως θα πρέπει να κάνεις πίσω και να μη φανερώσεις τα σχέδια σου για το επόμενο διάστημα καθώς θα είσαι ιδιαίτερα διαχυτικός και παρορμητικός.

Αιγόκερως

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να διαχειριστείτε τις σχέσεις σας με τους γύρω σας και να μην αποβείτε σε πράξεις που θα μετανιώσετε αργότερα. Κάποια γεγονότα σας θέτουν εξ απροόπτου και ίσως νιώσετε πως έχετε χάσει το παιχνίδι, στη συνέχεια όμως θα καταλάβετε πώς όλο αυτό ήταν απλά μια προειδοποίηση για να καταλάβετε πώς θα κινηθείτε το επόμενο διάστημα.

Υδροχόος

Η αντικειμενικότητα και η ψυχρή λογική είναι κάτι που θα σας διακρίνει έντονα αυτό το διάστημα. Ίσως να είναι και μια πραγματική δύναμη που έχετε στο να βγείτε έξω από τα πράγματα και να κρίνετε όχι ιδιαίτερα τους άλλους αλλά τον εαυτό σας και να αναλογιστείτε στο πώς μπορείτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της ζωής. Επειδή είστε αρκετά ξεκάθαροι και ίσως κάποιες φορές και ωμοί, είναι ευκαιρία να κάνετε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας, που για καιρό αναβάλλατε.

Ιχθείς

Μια περίοδο όπου εσείς αποφασίζετε για το τι θέλετε πραγματικά και προς τα πού θα πρέπει να στραφείτε ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Θα υπάρξουν προτάσεις ή δεδομένα που πριν λίγο καιρό, δεν θα θέλατε ούτε καν να τα συζητήσετε. Πλέον έχετε ανέβει ένα επίπεδο στο να μπορείτε να χειριστείτε καταστάσεις καθώς η διπλωματία σας έχει αρχίσει να ανεβαίνει και δεν είστε το ψάρι που οι άλλοι νόμιζαν.