Προβλέψεις ζωδίων για 1/5-7/5/2017

0

Προβλέψεις για την περίοδο 1/5-7/5/2017, από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Ευκαιρίες για διασκέδαση και γενικά για να περάσεις καλά το επόμενο διάστημα. Έρχονται κάποιες ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου και η διάθεση για φλερτ θα είναι έντονη. Τα επαγγελματικά θα αρχίσουν να μπαίνουν σε κίνηση, κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Ανατροπές θα ζήσουν οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, που αν το χειριστούν σωστά μπορούν να αξιοποιήσουν ευκαιρίες.

Ταύρος

Μια εβδομάδα που ευνοούνται οι γνωριμίες, τόσο στο κοινωνικό όσο και στο ερωτικό σας περιβάλλον. Γενικά είναι ένα διάστημα που θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα με αισιόδοξη ματιά. Κυρίως το τρίτο δεκαήμερο θα δει εξελίξεις σε γεγονότα που ήταν δύσκολα. Προσοχή στα οικονομικά γιατί το παρακάνετε και προκειμένου να περάσετε καλά δεν υπολογίζετε τίποτα.

Δίδυμοι

Ένα διάστημα με αρκετές εντάσεις, καθώς είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Από τα μέσα της εβδομάδος, ο Ερμής ξαναγίνεται ορθόδρομος και προσπαθείς να κερδίσεις το χαμένο έδαφος. Προσοχή στις κόντρες και στις συγκρούσεις, τις οποίες θα πρέπει να κάνεις με διπλωματικό τρόπο αλλιώς θα το μετανιώσεις. Οι γεννημένοι το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο ευνοούνται στα ερωτικά τους. Ενώ εσείς του τρίτου δεκαήμερου νιώθετε μια πίεση αλλά θα καταλάβετε πως πρέπει να κόψετε πράγματα με το παρελθόν για να είσαι καλύτερα.

Καρκίνος

Μια εβδομάδα που κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο φέρνει εκπλήξεις στα σχέδια που αφορούν το επαγγελματικό κομμάτι και ανοίγονται ευκαιρίες ώστε να κάνουν πράξη πράγματα που πριν δεν μπορούσαν. Προσοχή γιατί ενδέχεται να κολλήσεις σε σχέσεις που μπορεί να σου προκαλέσουν πόνο αλλά γενικά νιώθεις πως πρέπει να ζήσεις κάποιες καταστάσεις γιατί θέλεις να τις βιώσεις.

Λέων

Αυτό το διάστημα γενικότερα ευνοείται η καλοπέραση. Ταξίδια ή συναντήσεις με άτομα που σας ευχαριστούν θα είναι το φόρτε σας. Θέματα σπουδών ευνοούνται κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο βιώνουν μια πίεση παραπάνω λόγω φόρτου εργασίας αλλά προς το τέλος της εβδομάδος αρχίζουν να νιώθουν πως κάτι γίνεται και επιτέλους εξελίσσονται καταστάσεις που ήταν παγιωμένες.

Παρθένος

Με έντονη διάθεση αρχίζει η εβδομάδα καθώς θέλετε να αρχίσετε να πραγματοποιούνται πράγματα που φαινόταν πως δεν προχωρούν. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο προσέξτε την εριστική συμπεριφορά σας, τόσο στο επαγγελματικό περιβάλλον όσο και στα ερωτικά σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχουν προτάσεις προς βελτίωση των οικονομικών τους.

Ζυγός

Ένα διάστημα που πλέον αρχίζεις να νιώθεις πως κάποια πράγματα μπαίνουν στη θέση τους και έτσι είναι ευκαιρία να νιώσεις πως τουλάχιστον η τύχη σε ευνοεί. Κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, ευνοούνται οι νέες γνωριμίες κυρίως στον ερωτικό τομέα. Πολύ πιθανό να προκύψει ένα ταξίδι προς τα μέσα της εβδομάδας και θα έχεις την ευκαιρία να ανανεωθείς. Ίσως κάποιες ανατροπές προκύψουν στους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου.

Σκορπιός

Ένα διάστημα που θα νιώσεις πως πλέον μπορείς να στηριχθείς σε φίλους και γνωστούς και πως έχει περάσει η φάση μοναξιάς. Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει την ευκαιρία να κάνει πράγματα για να ανανεωθεί, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει αρκετές ευκαιρίες στα ερωτικά του ενώ το τρίτο δεκαήμερο θα έχει ευκαιρίες για επανασυνδέσεις.

Τοξότης

Νέες σχέσεις αλλά και γνωριμίες κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Γενικά εσείς που είστε ιδιαίτερα ταλαιπωρημένοι, ήρθε η στιγμή να ανανεωθείτε και να μπορέσετε να κάνετε τα ανοίγματα που θέλατε εδώ και καιρό. Φυσικά λίγο δύσκολα τα πράγματα θα είναι για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, οι οποίοι ίσως ανατρέξουν σε άτομα του παρελθόντος για να ζήσουν μια ασφάλεια που νιώθουν πως τους λείπει.

Αιγόκερως

Ένα διάστημα που θα ασχοληθείς αρκετά με τον τομέα του σπιτιού. Ευνοείται η μετακόμιση ή οι ενδεχόμενες αλλαγές στο χώρο σου με σκοπό την ανανέωσή σου. Τα ερωτικά είναι το δυνατό σου κομμάτι για αυτήν την περίοδο, οπότε άδικα νιώθεις πως σε παραμελούν. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο προσοχή στις νέες γνωριμίες, καθώς ενδέχεται να κρύβουν μια μορφή εξαπάτησης.

Υδροχόος

Περνάς μια φάση ανανέωσης και δεν αποκλείεται να ευνοηθείς οικονομικά από κάποιες συνεργασίες ή προτάσεις που θα έχεις από κάποια άτομα. Κυρίως το επαγγελματικό κομμάτι θα δεις πως είναι στο φόρτε του και είσαι αρκετά δημιουργικός. Αν ασχολείσαι με κάτι καλλιτεχνικό, είναι η καλύτερη περίοδος για να αναδειχτείς. Προσοχή στις εντάσεις, κυρίως στους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου.

Ιχθύες

Ένα διάστημα που κλείνει ένα δύσκολο κεφάλαιο και ευνοείσαι σε πολλούς τομείς. Προσοχή βέβαια στις εντάσεις στο σπίτι. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο είναι οι πιο ευνοημένοι. Υπάρχουν όμως αρκετές ευκαιρίες, εξαρτάται από σένα πώς θα μπορέσεις να χειριστείς τα πράγματα.  Είναι ευκαιρία να δείξεις πως δεν είσαι πάντα το ψαράκι αλλά και ο καρχαρίας.