Προβλέψεις ζωδίων για 13/3- 19/3/2017

0

Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 13/3- 19/3/2017, από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Μια εβδομάδα που θα καταλάβεις πως δεν είσαι μόνος σου σε αυτόν τον πλανήτη και δεν περιτριγυρίζονται όλα γύρω από σένα. Θα πρέπει να τρέξεις για αρκετά οικογενειακά ζητήματα και να αναλάβεις ευθύνες για πράγματα που πριν αδιαφορούσες. Έχεις όμως αρκετή διπλωματία καθώς με τον Ερμή να μπαίνει στο ζώδιο σου, μπορείς να αλλάξεις τη ροή πολλών καταστάσεων.

Ταύρος

Μια εβδομάδα γενικά που θα μπεις σε έντονη δράση. Αρχίζεις να συναναστρέφεσαι με άτομα που πριν ίσως δεν θα τολμούσες αλλά έχεις ανάγκη για επικοινωνία και επαφές. Θετικό είναι και το κλίμα στον επαγγελματικό τομέα καθώς παίρνεις αναγνώριση από τη δουλειά σου. Προσοχή στις καινούριες ερωτικές επαφές, καθώς ενδέχεται να υπάρχει κάποιο σκάνδαλο.

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα που μπαίνεις πολύ εύκολα στο ρόλο του θύματος, οπότε προσπάθησε όσο μπορείς να αποτρέψεις καταστάσεις που αργότερα ίσως να μετανιώσεις. Πιθανώς η Πανσέληνος να σου φέρει μια αλλαγή που θα πρέπει να αποδεχτείς, αν θέλεις να μη παγιωθείς και να εξελιχθείς. Ίσως άτομα από το παρελθόν να σου δώσουν τη βοήθεια που χρειάζεσαι.

Καρκίνος

Μια ευκαιρία για σένα να πετάξεις πράγματα και καταστάσεις που δεν σου είναι πλέον χρήσιμα και να ανοίξεις ένα καινούριο κεφάλαιο με νέα άτομα και νέα δεδομένα. Προφανώς ένα ταξίδι ή μια καινούρια γνώση να σου ανοίξει ορίζοντες που ούτε καν είχες φανταστεί. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να είσαι ανοιχτός σε νέες προκλήσεις.

Λέων

Πριν λίγο καιρό αισθανόσουν πώς είχες ανάγκη τον περίγυρο σου για να είσαι καλά και να λειτουργείς. Πλέον το παιχνίδι αντιστρέφεται και βρίσκεσαι εσύ που θα σώσεις τους άλλους από δυσάρεστα γεγονότα. Κατά κάποιο τρόπο το βλέπεις ως παιχνίδι και γοητεύεσαι νιώθοντας πως είσαι ο ήρωας. Προσοχή στις παγίδες με τα οικονομικά.

Παρθένος

Προβλήματα του παρελθόντος κάνουν εμφάνιση και απαιτούν άμεσες λύσεις. Νιώθεις πώς πρέπει πλέον να δώσεις τέλος σε καταστάσεις και να αλλάξεις πορεία σε πράγματα που ως τώρα πίστευες πως λειτουργούσαν. Νιώθεις πως κάνεις τα πράγματα από κάποια άλλη οπτική γωνία και εσύ απλά είσαι ο παρατηρητής αφού δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου το πώς αντιδρά.

Ζυγός

Ίσως χρειαστεί για λίγο καιρό να μείνεις στο παρασκήνιο και να μη δίνεις το παρόν εκεί που χρειάζεται αλλά εκεί που εσύ θέλεις. Η κούραση σε συνδυασμό με τη ρουτίνα νιώθεις πως σε βαραίνει. Το εργασιακό είναι ένα κομμάτι που θα σε απασχολήσει έντονα καθώς πιστεύεις πως πρέπει να εστιαστείς σε έναν τομέα και να βελτιωθείς.

Σκορπιός

Μια περίοδος που θα πρέπει να αναζητήσεις την ένωση είτε μέσα από το εργασιακό σου κομμάτι είτε σε προσωπικό-οικογενειακό επίπεδο, αν θέλεις να πετύχεις πράγματα. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να αποκοπείς από μια κατάσταση που βρισκόσουν χρόνια τώρα γιατί θέλεις να περάσεις σε ένα άλλο επίπεδο. Προσοχή στα ερωτικά, πιθανή σύνδεση με ένα φιλικό άτομο.

Τοξότης

Απρόβλεπτα γεγονότα αναμένονται, που θα σε αποπροσανατολίσουν. Αν και θα έχεις αρκετές δόσεις άγχους και στρες, στην πορεία θα δεις πως τα πράγματα μπαίνουν σε μια λογική σειρά, αρκεί εσύ να μπορείς να φανείς ψύχραιμος και λογικός. Η υγεία είναι ένας άλλος τομέας που θα πρέπει να προσέξεις καθώς το τελευταίο διάστημα είσαι ανάμεσα σε εντάσεις και έχεις επιβαρύνει τον οργανισμό σου.

Αιγόκερως

Προκύπτουν πολλά θέματα και παρόλο που είσαι οργανωτικό άτομο, κάτι γίνεται και πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Το θέμα είναι να πιάσεις ένα-ένα τα θέματα και να μην παρασυρθείς από τους γύρω σου. Ίσως για λίγο να χρειαστεί να κάνεις πίσω σε κάποια θέματα ώστε να πάρεις το χρόνο σου για να τα λύσεις αργότερα. Καθόλου απίθανο να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν εξωτερικό.

Υδροχόος

Αρχίζεις να λύνεις αμφιβολίες σε καταστάσεις που πριν φαινόταν ακατόρθωτο να λυθούν και έτσι θα έχεις μια ευκαιρία για μια καινούρια αρχή στα πράγματα. Παρόλο που θα λειτουργείς για αρκετά άτομα ως συμβουλάτορας, νιώθεις πως πλέον γεμίζεις με ενέργεια. Ένα θέμα με τα οικονομικά που πιθανόν να προκύψει σε κάνει να αλλάξεις κάποιες προτεραιότητες στη ζωή σου.

Ιχθύες

Μια εβδομάδα που θα σε κάνει να καταλάβεις πως έχεις μείνει αρκετά πίσω σε πράγματα που αφορούν εσένα και πρέπει να κάνεις μια νέα αρχή ώστε να καταφέρεις να ξαναείσαι μπροστά. Αν και θα νιώσεις κάποια ανακατωσούρα στον τρόπο που συνεννοείσαι με τους άλλους, θα αναγκαστείς να αφήσεις πίσω μια νοοτροπία που δε σου κάνει, αλλά να γίνεις διαλλακτικός με τα άτομα γύρω σου.