Προβλέψεις ζωδίων για 13-19/11/2017

0

Προβλέψεις ζωδίων για 13-19/11/2017, από τη Μελίνα Κλεάνθη, αστρολόγο.

Κριός

Μια εβδομάδα που τα οικονομικά αρχίζουν να κινούνται ξανά και ίσως ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει. Το να θελήσεις να κάνεις ένα ταξίδι ή να ξεκινήσεις γενικότερα κάτι καινούριο είναι αυτό που μπαίνει ως προτεραιότητα σε σένα. Η Νέα Σελήνη σε βοηθά να αποκτήσεις κέρδη μέσα από περιουσία. Ίσως όμως θα πρέπει να προσέξεις όλες τις παραμέτρους ώστε να αποκτήσεις αυτά που δικαιούσαι.

Ταύρος

Μια εβδομάδα  που πιθανόν να έρθουν ευκαιρίες στον τομέα της εργασίας σου και έτσι θα έχεις τη θέληση μέσα από πρωτοβουλίες δικές σου να αλλάξεις τα πράγματα που σε αφορούν. Προσοχή βέβαια στις υπερβολές σε σχέση με τη συμπεριφορά σου. Η Νέα Σελήνη βοηθά στις 18 του μήνα να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να μπορέσετε να βρείτε διέξοδο στα προβλήματά σας.

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα που τα ερωτικά σου θα πρωταγωνιστήσουν και πραγματικά είναι μια φάση που θα πρέπει να τολμήσεις είτε να κάνεις ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν σου, αλλά ακόμη και να αλλάξεις τα πράγματα με το να δημιουργήσεις μια νέα σχέση. Η Νέα Σελήνη βοηθά στο να μπορέσεις τα τακτοποιήσεις θέματα εργασιακά αλλά επίσης προκύπτουν και απρόοπτα σχέδια ώστε να περάσεις καλά.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά αρκετά καλά με σένα πρωταγωνιστή, θα μπορέσεις να επεκταθείς μέσα από νέα σχέδια και γνωριμίες. Προσοχή βέβαια στις 14 του μήνα ώστε να μη πέσεις θύμα εξαπάτησης ή κλοπής. Προσοχή επίσης στις βιαστικές ή βεβιασμένες κινήσεις ως προς τα μέσα μεταφοράς. Η Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα βοηθά τα συναισθηματικά σας και σας δίνει τη λάμψη που χρειάζεστε.

Λέων

Μια εβδομάδα που ένα σχέδιο σας πραγματοποιείται, αρκεί να είστε εκεί την ώρα και τη στιγμή που πρέπει, ώστε να μπορέσετε να δώσετε όλο σας το είναι για την υλοποίηση των σχεδίων σας. Η Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα σε βοηθά στο να επιλέξεις και να κάνεις πλέον ποιοτικές σχέσεις γύρω σου.

Παρθένος                             

Μια στιγμή που πλέον εσύ ορίζεις τα πράγματα και παίρνεις τα πάνω σου, σε θέματα που σε απασχολούν. Ίσως βέβαια νιώσεις ένα ζόρι στο να αποδείξεις την αξία σου, αλλά αργά ή γρήγορα θα έρθει η επιτυχία. Βέβαια ένας έρωτας ίσως σου  χτυπήσει την πόρτα στις 16 του μήνα και δεν θα πρέπει να σε βρει απροετοίμαστο. Για τους δεσμευμένους όμως είναι πολύ καλή στιγμή για επίλυση υποθέσεων. Με τη Νέα Σελήνη θα πρέπει να προσέξεις τι υπόσχεσαι σε σχέση με τους άλλους.

Ζυγός

Μια εβδομάδα που θα δείτε τα οικονομικά σας να αυξάνονται και πλέον θα βρείτε νέους τρόπους αύξησης των εσόδων σας. Με το να είστε μυστικοπαθής σε θέματα που αφορά άλλους ίσως δεν φανεί αρκετά ωφέλιμο ως προς τον τρόπο που κινείστε. Η Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα, αυξάνει την ενέργειά σου και μπορείς να κάνεις περισσότερα από όσα υπολόγιζες αλλά και φέρνει τύχη στα οικονομικά.

Σκορπιός

Μια εβδομάδα που θα πρέπει να βρεις τρόπους ώστε να βοηθήσουν την επέκτασή σου. Θα βρεις το θάρρος να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια και να μπορέσεις να κάνεις τα ανοίγματα που θέλεις. Βέβαια προσοχή προς τα μέσα της εβδομάδος μην πέσετε θύμα εξαπάτησης και μη πιστεύετε επίσης τα μεγάλα και υπερβολικά λόγια. Σε όσους ασχολούνται με καλλιτεχνικά επαγγέλματα φέρνει τύχη και επέκταση. Η Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα, αποτελεί μια ευκαιρία ανανέωσης τόσα σε προσωπικό όσο σε κοινωνικό επίπεδο.

Τοξότης

Μια εβδομάδα που το να μπορείς να είσαι ευέλικτος βοηθά τόσο εσένα όσο και τους γύρω σου. Προσοχή στην κρίση αποφάσεων προς τα μέσα της εβδομάδας. Ίσως με το να βάλεις τα πράγματα κάτω κυρίως στο επαγγελματικό κομμάτι και να λειτουργήσεις περισσότερο βάση διαίσθησης θα σε οδηγήσει σε σωστές λύσεις. Η Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα, βοηθά να βρεις διεξόδους και να βρεις λύσεις σε προβλήματα.

Αιγόκερος

Μια στιγμή που πλέον τα πράγματα ευνοούνται ώστε να μπορέσεις να απελευθερωθείς και να πετάξεις βάρη, που είχες εδώ και καιρό. Υπάρχει μια αίσθηση πως πλέον βλέπεις τα πράγματα με καινούριο μάτι και θα θελήσεις να τολμήσεις να κάνεις τις αλλαγές εκείνες που ήθελες αλλά κατά κάποιο τρόπο έκανες πίσω. Η Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα, σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα κάποια άτομα και να αποφασίσεις ποιους θα κόψεις και ποιους θα κρατήσεις.

Υδροχόος

Μια εβδομάδα, που τα επαγγελματικά σου αναπτύσσονται αλλά παράλληλα πρέπει να ισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδα. Προς τα μέσα της εβδομάδας ίσως βρεις νέες πηγές εσόδων, ενώ παράλληλα θα πρέπει να μην ενθουσιάζεσαι ιδιαίτερα αλλά να έχεις και κάποια επιφυλακτική στάση. Η Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα, βοηθά στην οπτική των νέων οριζόντων στη ζωή σας.

Ιχθύες

Ένα διάστημα που θα έχεις αρκετή ενέργεια για να κάνεις πράγματα και βοηθά στο να μπορείς να κάνεις νέες συμφωνίες. Αν και είσαι πλέον σίγουρος για τις δυνάμεις σου προς τα μέσα της εβδομάδας κάνεις τολμηρά βήματα στο να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Η Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα, βοηθά στο να κάνεις τις σωστές επιλογές, αρκεί να έχεις ανοιχτό το μυαλό σου για νέες ιδέες.