Προβλέψεις ζωδίων για 12/6-18/6/2017

0

Προβλέψεις ζωδίων για 12/6-18/6/2017, από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Με αρκετά δημιουργικά ανοίγματα αρχίζει η εβδομάδα που ευνοεί αρκετά τις νέες επαφές τις οποίες εδώ και καιρό ήδη κάνετε προσπαθώντας να ανοίξετε τα φτερά σας για νέους ορίζοντες. Για τον οικονομικό τομέα που σας απασχολεί βλέπετε πλέον να ανοίγονται ευκαιρίες μπροστά σας για να κάνετε νέες επενδύσεις σε καταστάσεις που θα έχουν θετικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Κυρίως ευνοούνται οι νέες συνεργασίες.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου εδώ και λίγο καιρό δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα! Κυρίως αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο, θα δεις αρκετές εξελίξεις τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και στο ερωτικό κομμάτι μέσα από νέα ξαφνική γνωριμία. Υπάρχει περίπτωση αποκάλυψης ενός μυστικού οπότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τις συνέπειες. Αλλά γενικά με αυτή την όψη μπορείς εύκολα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που δεν τολμούσες.

Δίδυμοι

Αρκετά προσεκτικός θα πρέπει να είσαι όλη την εβδομάδα γιατί γενικά θέλεις να εκφραστείς και να πεις αυτά που σκέφτεσαι γεγονός που τη μια μέρα μιλάς και την επόμενη το μετανιώνεις. Το να θυμάσαι ότι απλά μπορεί να έχεις καλή διάθεση και να είσαι δοτικός δεν σημαίνει πως πρέπει να θυσιαστείς για άλλους. Προς το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσεις ήδη να βλέπεις λύσεις σε προβλήματα εκεί που δεν υπήρχαν και να νιώσεις πως απελευθερώνεσαι από ένα βαρύ φορτίο.

Καρκίνος

Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει από την αρχή αρκετά δυνατό, τόσο που πλέον αναλαμβάνεις ρίσκα και θέλεις να αλλάξεις τη ροή της κατάστασης σε μια υπόθεση που σε αφορά. Τόλμησε τώρα και κάνε την αλλαγή γιατί αλλιώς θα το μετανιώσεις. Το ερωτικό κομμάτι είναι έντονο για σένα αυτή την περίοδο αλλά θα πρέπει να προσέξεις μην πέσεις θύμα σε καταστάσεις που δεν έχουν διέξοδο.

Λέων

Μια εξαιρετική περίοδος για σένα στο να αρχίσεις νέα πράγματα στη ζωή σου αλλά και καταστάσεις που μέσα στο καλοκαίρι θα δεις να ανθίζουν και θα λάβεις τους καρπούς των πράξεων σου σχετικά άμεσα. Καθόλου απίθανο να σου τύχει και ένα ταξίδι κυρίως επαγγελματικού χαρακτήρα μέσα από το οποίο θα μπορέσεις να πάρεις και μια δικαίωση που εδώ και καιρό περίμενες.

Παρθένος

Ένα διάστημα που θα πρέπει να καταλάβεις πως θα πρέπει να στηριχτείς στις δικές σου δυνατότητες και δυνάμεις χωρίς να στηρίζεσαι σε άλλους. Το να ποντάρεις περισσότερο στο κομμάτι της δουλειάς σου θα αποδειχθεί λυτρωτικό καθώς θα σε προλάβει από λάθη και απρόοπτα γεγονότα. Θα έχεις  δυνατότητες να σταθεροποιήσεις σχέσεις με τους γύρω σου οπότε αν βρίσκεσαι σε ένα μπέρδεμα, η απάντηση είναι να μην τα παρατήσεις.

Ζυγός

Προσπαθείς να κάνεις διαφόρων ειδών εξορμήσεις προκειμένου να πετύχεις τα σχέδια σου. Είσαι αρκετά θετικός αλλά και δεκτικός σε νέες ιδέες. Προσοχή όμως καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης σε αρκετές από αυτές τις επαφές που κάνεις. Γύρω στις 15 του μήνα θα προσγειωθείς κάπως απότομα καθώς θα αντιληφθείς πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα σχεδίαζες αλλά υπάρχουν και άλλοι παράμετροι που θα πρέπει να εξετάσεις.

Σκορπιός

Μια εβδομάδα που ενδέχεται να πέσεις σε αρκετές αντιφάσεις. Από τη μια είσαι αρκετά δεκτικός σε νέες προτάσεις ή και σχέδια και από την άλλη είσαι καχύποπτος γιατί δεν θέλεις να δώσεις ή και να δοθείς σε νέα  πράγματα. Στις 14 και 15 του μήνα θα πρέπει να προσέξεις για εξαπατήσεις ή και ψευδαισθήσεις από κάποια άτομα που θέλεις να τα δεις με το δικό σου τρόπο και όχι όπως είναι στην πραγματικότητα.

Τοξότης

Ένα διάστημα αρκετά ευνοϊκό για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο θα δουν άμεση ανταπόκριση στα σχέδια τους ενώ το τρίτο δεκαήμερο θα πάρει μια μικρή απολαβή από τους καρπούς των πράξεών του. Ίσως θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο κομμάτι της διατροφής σου και πιθανόν να χρειαστεί να ασχοληθείς με άσκηση.

Αιγόκερως

Είναι περίοδος που πρέπει να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια ή πλάνα που θα πρέπει το επόμενο διάστημα να τηρήσεις, αν θέλεις να δεις να πραγματοποιείται κάποιος από τους στόχους σου. Προσοχή όμως γιατί βάζεις παραπάνω πράγματα που δεν είσαι ακόμη έτοιμος να αντιμετωπίσεις, με συνέπεια να αφήσεις πίσω κάποια σχέδια. Η σωστή ιεράρχηση καταστάσεων αλλά και η σωστή στρατηγική θα σε βοηθήσουν να πετύχεις.

Υδροχόος

Ένα διάστημα που θα πρέπει να προσέξεις τα οικονομικά σου και να τα βάλεις σε πρώτη προτεραιότητα καθώς θέλεις να ξοδέψεις σε πράγματα που ίσως το μετανιώσεις. Προσπαθείς αυτό το διάστημα να τονώσεις το οικογενειακό περιβάλλον και κάνεις ότι μπορείς για να δώσεις ελπίδα αλλά και τόνωση στους δικούς σου ανθρώπους. Στα ερωτικά θα πρέπει να καταλάβεις πως είναι πλέον η εποχή να κάνεις υπομονή για λίγο καιρό γιατί τα πράγματα θα στρώσουν εν καιρώ και όχι άμεσα όπως θα ήθελες.

Ιχθύες

Προσπαθείς να βελτιώσεις την εικόνα σου αυτό το διάστημα κυρίως για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο επαγγελματικό σου κομμάτι. Πρόσεξε όμως μήπως οι άλλοι καταλάβουν πως αυτό που πουλάς είναι κάτι ψεύτικο και τελικά εσύ απογοητευτείς. Ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να σου βάλουν εμπόδια και θα πρέπει να είσαι έτοιμος να τα αντιμετωπίσεις. Τα ερωτικά είναι ένα κομμάτι που θα έχεις τα  φόρτε σου κυρίως μέσα από δημόσιες σχέσεις.