Προβλέψεις ζωδίων για 10/7-16/7/2017

0

Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 10/7-16/7/2017 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Ένα διάστημα που αρχίζεις να δραστηριοποιείσαι και να μάχεσαι για πράγματα που πριν ήταν κάπως ουτοπικά. Χρειάζεται βέβαια ιδιαίτερη προσοχή καθώς κυρίως στο επαγγελματικό κομμάτι αναμένονται συγκρούσεις αλλά και επαναπροσδιορισμός σε καταστάσεις.  Για να ξεπεράσεις όμως αυτή την κατάσταση θα πρέπει να είσαι εσύ που θα δώσεις πρώτος τη λύση σε γεγονότα και καταστάσεις.

Ταύρος

Μια εβδομάδα αρκετά ανατρεπτική για σένα με αρκετό ενδιαφέρον τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα ερωτικά. Θέλεις από καιρό να κάνεις τη διαφορά σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου και τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να μπορέσεις να κατακτήσεις πράγματα είτε με καλό είτε με άσχημο τρόπο. Βέβαια χρειάζεσαι και αρκετή ψυχραιμία στο τι θα αποφασίσεις καθώς ίσως μπερδευτείς από την πολλαπλότητα των επιλογών που θα έχεις.

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα που θα πρέπει να προσέξεις αρκετά τα οικονομικά σου. Ίσως προκύψουν έκτακτα έξοδα και θα πρέπει να έχεις προνοητικότητα  ώστε να τα διαχειριστείς. Μια σχέση που πόνταρες πολλά περνά σε δεύτερη μοίρα καθώς έχεις να τελειώνεις με κάποια ζητήματα που δεν παίρνουν άλλο. Έτσι ασχολείσαι περισσότερο με θέματα που έχουν πρωτεύοντα χαρακτήρα για εσένα.

Καρκίνος

Μια εβδομάδα που θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός σε ότι κάνεις και να βρεις έναν ρυθμό στο να κάνεις τα πράγματα. Η βιασύνη όμως και η παρορμητικότητα που έχεις αποδεικνύονται λάθος σε σχέση με τα αποτελέσματα που θέλεις να λάβεις. Οι κινήσεις που θα κάνεις σε σχέση με τον επαγγελματικό σου τομέα θα καθορίσουν τα πράγματα για το μέλλον. Σκέψου πριν πράξεις ώστε να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος για κάθε είδους αλλαγή.

Λέων

Με αρκετές ξαφνικές γνωριμίες ξεκινά μια εβδομάδα που βοηθά να συνάψεις σχέσεις που στη συνέχεια θα αποδειχτούν πως σε βοηθούν (τουλάχιστον κάποιες από αυτές), να προωθήσεις τα σχέδια σου. Βέβαια θα πρέπει να έχεις μια επιφύλαξη σε ότι κάνεις καθώς υπάρχουν κάποιοι που ίσως προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν.

Παρθένος

Ένα διάστημα που σε απασχολούν αρκετά τα οικονομικά σου. Θέλεις βασικά να αλλάξεις τα πράγματα γύρω σου κυρίως στο επαγγελματικό κομμάτι ή και το κομμάτι των συνεργασιών. Προσοχή όμως σε παραπλανήσεις στον συγκεκριμένο τομέα καθώς μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με καταστάσεις που δεν αξίζουν. Ίσως ένα ταξίδι αυτό το διάστημα σας κάνει να δεις διαφορετικά τα πράγματα και να μπορέσεις να πάρεις τα πάνω σου.

Ζυγός

Προσπαθείτε να βρείτε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Αυτό που σας απασχολεί κυρίως είναι τα επαγγελματικά που όσες κινήσεις κάνατε δεν βγήκαν σε καλό. Μια κατάσταση ίσως κλείσει οριστικά, αν και στην ουσία ψάχνατε αφορμή εδώ και καιρό για να κλείσετε ένα κεφάλαιο.  Το να μπορέσετε να περάσετε στην  αντεπίθεση ίσως είναι σωτήριο για εσάς.

Σκορπιός

Ένα διάστημα που προσπαθείτε να είστε δημιουργικοί ώστε να βρειτε λύσεις στα οικονομικά σας.  Αν και πλέον ακούτε και ταυτόχρονα βλέπετε διάφορα θέματα προς εξέλιξη. Ωστόσο δεν θα λείψει το καθαρά αντικειμενικό κριτήριο που έχετε στα πράγματα ώστε να πάρετε αποφάσεις. Οποιαδήποτε εξωτερική βοήθεια έρθει, ίσως να υπάρχει το κομμάτι της εξαπάτησης οπότε μη στηριχθείτε σε πράγματα που ενδεχομένως σας απογοητεύσουν.

Τοξότης

Μια εβδομάδα που θέλεις να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και πιθανόν κυρίως στις αρχές να σε εκνευρίσουν αρκετά πράγματα που δεν γίνονται με τον τρόπο που τα θέλεις. Προς τα μέσα της εβδομάδας τα πράγματα στρώνουν και θα έχεις περισσότερη θετική στάση ως προς όλα αυτά που  πριν λίγο καιρό έβλεπες κατά κάποιο τρόπο με ένα δύσκολο μάτι και είναι ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στο να πετύχεις στόχους.

Αιγόκερως

Ένα διάστημα που θα πρέπει να φανείς αρκετά δυνατός ώστε να ανταπεξέλθεις σε γεγονότα και καταστάσεις που θα προσπαθούν να αποδείξουν ότι έκανες λάθος σε επιλογές. Προσοχή στις συνεργασίες αλλά και στις συγκρούσεις με άτομα εξουσίας είτε μέσα από εργασιακό χώρο είτε σε φιλικό περιβάλλον. Πιθανή διακοπή συνεργασίας.

Υδροχόος

Μια περίοδος όπου είσαι αρκετά επιρρεπής και θα πρέπει να προσέχεις τη σχέση με συναδέρφους. Προσοχή λίγο στη διατροφή σου. Παρόλα αυτά επειδή υπάρχει φόρτιση στην ψυχολογία σου, προσπάθησε να μην τα παίρνεις όλα της μετρητοίς. Σύντομα αλλάζει το σκηνικό για σένα και βλέπεις πως οι δύσκολες καταστάσεις φεύγουν και μπορείς επιτέλους να απαλλαγείς από κάθε είδους αρνητικότητα.

Ιχθύες

Πιθανές εντάσεις με φίλους ή και συλλόγους. Ίσως νιώθεις πως έχεις αρκετό δίκιο και θέλεις με κάθε τρόπο να το διεκδικήσεις. Όσοι ασχολούνται με καλλιτεχνικά επαγγέλματα ή και χόμπι προφανώς να τους έρθει κάποια δικαίωση στο έργο που επιτελούν. Γενικά προσοχή σε αποφάσεις που είναι να πάρετε διότι υπάρχει περίπτωση να μετανιώσετε.