Προβλέψεις ζωδίων για 10/4-16/4/2017

0

Προβλέψεις για την περίοδο 10/4-16/4/2017 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Μια εβδομάδα που ξεκινά με αρκετή αναστάτωση και πολλές απρόβλεπτες καταστάσεις που θα σας αποπροσανατολίσουν. Κυρίως η Πανσέληνος στις 11 του μήνα είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να αλλάξετε κάποια πράγματα κάπως απότομα και όχι με ομαλό τρόπο.  Ίσως είναι μια πραγματική ευκαιρία αυτές τις μέρες να απαλλαγείτε από μια σχέση που σας επιβαρύνει εδώ και καιρό, είτε επαγγελματική είτε προσωπική.

Ταύρος

Μια περίοδος που θα αναρωτηθείς αν όλα αυτά που έχεις κάνει αξίζουν και πόσο. Ενδείκνυται η αλλαγή καριέρας ή γενικότερα κατεύθυνση ζωής. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σου, βοηθά να επανεξετάσεις πράγματα σε σχέση με το σπίτι σου. Κυρίως σε ό,τι έχει σχέση με επικοινωνίες είσαι κάπως ευάλωτος για αυτό θα πρέπει να σκέφτεσαι δυο φορές πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση.

Δίδυμοι

Είναι μια περίοδος που αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι και θέλεις να τολμήσεις να κάνεις τις αλλαγές που δεν έκανες ως τώρα. Το να λύσεις προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με δικά σου άτομα είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή για να ενεργήσεις. Αρκετές ευκαιρίες στο να μπορέσεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου. Αν και είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα στα οικονομικά, υπάρχει προοπτική για  θετικές εξελίξεις  στο άμεσο μέλλον.

Καρκίνος

Μια εβδομάδα που θα σε απασχολήσει έντονα ο τομέας σπιτιού και πιθανόν να ασχοληθείς με κάποιες αλλαγές στον συγκεκριμένο τομέα. Προς το τέλος της εβδομάδος αρχίζουν να στρώνουν κάποια πράγματα και πλέον είσαι νηφάλιος για να αποφασίσεις. Θα πρέπει να προσέξεις να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Εξελίξεις σε θέματα περιουσιακών στοιχείων ή κληρονομιών.

Λέων

Μια εβδομάδα που θα βιώσεις επαγγελματικές αλλαγές, ίσως να αλλάξουν συνθήκες ή να αλλάξει η ιεραρχία στον τομέα αυτό. Τα πράγματα είναι λίγο απότομα για σένα, αλλά γρήγορα προσαρμόζεσαι στις αλλαγές. Θα τολμήσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα στον φιλικό τομέα και πλέον θα νιώσεις πως κάνεις πράγματα χωρίς τύψεις. Υπάρχει περίπτωση επισημοποίησης μια σχέσης.

Παρθένος

Μια εβδομάδα που θα πρέπει να σκεφτείς καλά για το πώς θα επενδύσεις τα οικονομικά σου και πιθανόν να κάνεις αλλαγές ώστε να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Το ότι έχεις θέματα στην επικοινωνία λόγω του ανάδρομου Ερμή  είναι αυτό που θα σε βγάλει πολλές φορές εκτός εαυτού, μόνο που ίσως μέσα από τις συγκρούσεις με άλλους να καταφέρεις να βρεις το δίκιο σου και να μη βγεις ζημιωμένος. Προσοχή στα ταξίδια, πιθανή αναβολή σχεδίων σε σχέση με αυτά ή απρόοπτες εξελίξεις.

Ζυγός

Με μια έντονη πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο ξεκινά η εβδομάδα, γεγονός που σε κάνει κάπως ευέξαπτο και να βγαίνεις εκτός ορίων. Προσπαθείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου με κάθε τρόπο αλλά προσοχή γιατί γίνεσαι αρκετά εριστικός. Αν και είναι εύκολο να παρασυρθείς καθώς  πιστεύεις πως είσαι στο επίκεντρο των καταστάσεων, καλύτερα να προσπαθήσεις να περάσεις απαρατήρητος.

Σκορπιός

Ένα διάστημα που σιγά-σιγά αρχίζεις να έχεις την υποστήριξη των γύρω σου στα σχέδια σου. Πλέον νιώθεις πως συμβιβάζεσαι αρκετά με κάποια πράγματα και δεν σε ευχαριστούν όπως παλιότερα. Κάποια πράγματα ασκούνται με πίεση και θα πρέπει να κάνεις κάτι προτού παραιτηθείς ή είναι πλέον αργά. Αν και νιώθεις ξένος από κάποια άτομα, υπάρχουν αρκετοί που θέλουν την βοήθεια ή την συμπαράστασή σου, για αυτό θα πρέπει να δεις τα πράγματα με ένα διαφορετικό πρίσμα.

Τοξότης

Μια εβδομάδα που προσπαθείς να βρεις ζεστασιά και κατανόηση σε σχέση με το κοινωνικό αλλά και το εργασιακό σου περιβάλλον. Νιώθεις πως θέλεις να πλησιάσεις άτομα από τα οποία έχεις απομακρυνθεί και πως δεν έκλεισε απλά ένας κύκλος με αυτά, αλλά συνεχίζεται. Νιώθεις έντονα πως έχεις αδικηθεί και πως δεν σου έχουν δοθεί κάποια δώρα από την τύχη όπως σε άλλους. Αναζήτησε μέσα σου κάποια πράγματα και θα βρεις λύσεις.

Αιγόκερως

Ένα διάστημα έντονο, κυρίως για τα επαγγελματικά. Καλείσαι να βγεις από καταστάσεις και να πάρεις άμεσες αποφάσεις. Το να λειτουργήσεις είτε αναβλητικά είτε παρορμητικά δε λειτουργεί, πρέπει να δεις όλες τις παραμέτρους για να αποφασίσεις. Δεν μπορείς να δεις κάποια πράγματα με αντικειμενικότητα και ίσως θα πρέπει να πάρεις βοήθεια από τους γύρω σου. Στην ουσία χρειάζεσαι ηρεμία για να αποφασίσεις στο τι θα κάνεις.

Υδροχόος

Με αρκετές υποχρεώσεις που περιμένουν να λυθούν ξεκινά μια έντονη για σένα εβδομάδα. Ένα ταξίδι το οποίο δεν περίμενες ή γενικότερα κάποιου είδους μετακίνηση, να σε βγάλει τελείως εκτός προγράμματος. Μην ξοδέψεις άδικα την ενέργεια και τη δύναμή σου για πράγματα που δεν αξίζουν και μην καταλογίσετε ευθύνες στους γύρω σου γιατί θα το μετανιώσεις.

Ιχθύες

Μια περίοδος που θέλεις να ξεσπάσεις και να νιώσεις ότι πλέον πρέπει να μιλήσεις και όχι να συνεχίσεις να είσαι στη σιωπή. Κυρίως στην αρχή της εβδομάδος πρόσεξε γιατί θα έχεις ξεσπάσματα που προφανώς να μετανιώσεις. Μπορείς όμως πλέον να αποδείξεις με το δικό σου γλυκό και διπλωματικό τρόπο πως έχεις δίκιο και πως αξίζεις να εισπράξεις κάτι παραπάνω. Προς το τέλος της εβδομάδας βρίσκεις δικαίωση.