Προβλέψεις ζωδίων για 10/10-16/10/2016

0

Προβλέψεις των ζωδίων για την περίοδο 10/10-16/10/2016, από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας

Κριός

Μια ιδιαίτερη εβδομάδα ξεκινά για εσάς καθώς θα νιώσετε πως καθημερινά οι ανατροπές και οι αλλαγές δε θα λείψουν από τη ζωή σας. Σαν γνήσιος Κριός και καθώς βαριέστε εύκολα νιώθετε πως ξανακατακτάτε τα χαμένα εδάφη και παίρνετε το αίμα σας πίσω. Αρκετές νέες γνωριμίες κυρίως απρόβλεπτου χαρακτήρα θα σας είναι αρκετά ενδιαφέρουσες για μελλοντικά σχέδια. Προσοχή στις εντάσεις στην πανσέληνο στις 16 του μήνα.

Ταύρος

Λόγω του Ερμή στο Ζυγό η επικοινωνία σου θα είναι ευκολότερη σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και θέματα εργασίες καθώς θα μπορείς πιο ευέλικτα να διεκδικήσεις πράγματα που θέλεις. Πιθανό ενδεχόμενο η έναρξη μιας καινούριας σχέσης, ιδίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Ενώ οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο επιτέλους βλέπετε τα οικονομικά σας να ανοίγονται και θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια με γεμάτο πορτοφόλι.

Δίδυμοι

Μια περίοδος αρκετά θετική αλλά και ήρεμη μετά από καιρό, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις. Βέβαια κάποιοι από εσάς, κυρίως του δεύτερου δεκαήμερου, έχετε κάποιες δυσκολίες και καλείστε να εστιαστείτε στο πώς θα βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν και τι κινήσεις θα κάνετε το επόμενο διάστημα. Παρόλο αυτά θα έχετε και αρκετές εκλάμψεις καθώς η φαντασία σας θα γίνει ιδιαίτερα δημιουργική.

Καρκίνος

Ένα διάστημα όπου τα ερωτικά σας είναι στο φόρτε τους και κυρίως για τους ελεύθερους του ζωδίου θα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις. Ίσως επανασυνδέσεις με άτομα που πιστεύατε πως άξιζαν αλλά ακόμη και κεραυνοβόλοι έρωτες που δεν περιμένατε. Προς το τέλος της εβδομάδος καλείστε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε ό,τι αφορά θέματα σπιτιού αλλά και να προσπαθήσετε να λύσετε καταστάσεις με ομαλό τρόπο και χωρίς εντάσεις.

Λέων

Αρκετό ενδιαφέρον έχει η εβδομάδα σου καθώς βλέπεις να κινούνται πράγματα στα επαγγελματικά σου που ως τώρα φαινόταν παγιωμένα. Ευχάριστες εκπλήξεις και προτάσεις που υπόσχονται τα καλύτερα, αρκεί να μη χάσεις το στόχο σου και να μην περιμένεις από το Σύμπαν απλά να σε βοηθήσει. Στα οικονομικά κάτι θα κινηθεί μη στεναχωριέσαι και τα βάφεις μαύρα, χρειάζεται ακόμη λίγο υπομονή στο να κάτσουν οι κατάλληλες περιστάσεις, ώστε να δεις την τσέπη σου να γεμίζει.

Παρθένος

Μια εβδομάδα όπου οι γεννημένοι προς το τέλος του πρώτου δεκαημέρου θα βιώσετε κάτι ξαφνικό και αναπάντεχο και θα είναι μια έκπληξη για σας. Φυσικά η διαίσθησή σας θα λειτουργήσει πολύ θετικά στο πώς θα δεχθείτε το γεγονός. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα δείτε μια επιτυχία στα επαγγελματικά σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τόσο στη δουλειά αλλά και σε ό,τι αφορά σε άτομα με ανώτερη εξουσία από εσάς.

Ζυγός

Μια εβδομάδα που θα πάρετε αρκετά τα πάνω σας γιατί θα είστε ιδιαίτερα πειστικοί και διπλωματικοί ώστε να μπορείτε να τα καταφέρετε με τους γύρω σας. Κυρίως όμως στο κομμάτι το εργασιακό είναι αυτό που παίρνετε τα πάνω σας, καθώς νέες γνωριμίες και προτάσεις για καινούρια πράγματα εμφανίζονται στον ορίζοντα. Προσοχή γύρω στο τέλος της εβδομάδος με την Πανσέληνο όπου θα πρέπει να μη νομίζετε πώς είστε ο μοναδικός αλλά να κοιτάξετε και το τι θέλουν οι γύρω σας.

Σκορπιός

Το ότι η  Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου και θα είναι ως τις 18/10, δίνει τη δυνατότητα για ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα μέσα από νέες συζητήσεις και συνεργασίες. Η κατάσταση όμως για σένα είναι ιδιαίτερη καθώς καλείσαι να λύσεις κάποια πράγματα που σε βάραιναν εδώ και καιρό και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος. Αρκετές επανασυνδέσεις με σχέσεις ή συνεργασίες θα είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένετε.

Τοξότης

Ένα διάστημα όπου θα ασχοληθείς αρκετά και θα αναρωτηθείς κατά πόσο διαθέτεις χρόνο για σένα και την προσωπική σου ζωή και το πόσο σημαντικό είναι να ξανασχοληθείς με τον εαυτό σου. Αν και τον τελευταίο καιρό έχεις φτάσει την κατάσταση στα άκρα σε αρκετούς τομείς της ζωής σου, θα πρέπει να βρεις εναλλακτικούς τρόπους για να μπορείς να ξεσπάς γιατί με τους συμβατούς δεν φαίνεται εξέλιξη.

Αιγόκερως

Αρκετές θετικές αλλαγές αναμένονται το επόμενο διάστημα με σένα πρωταγωνιστή. Κυρίως αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τολμήσεις να κοιτάξεις τι είναι το πιο συμφέρον κομμάτι για σένα και να απορρίψεις άχρηστα πράγματα που ως τώρα έκανες και σε έμπλεκαν σε καταστάσεις. Η κοινωνική σου ζωή ανεβαίνει αρκετά και μπορείς πλέον να απολαύσεις χρόνο με άτομα που εσύ θέλεις.

Υδροχόος

Ένα διάστημα όπου θα πρέπει να ασχοληθείτε κυρίως με τη δουλειά σας ή γενικότερα την εύρεση εργασίας, καθώς είναι ένα κομμάτι στο οποίο θα πάρετε αναγνώριση και πραγματική δύναμη. Τα ερωτικά είναι ένα κομμάτι που θα πρέπει να αφήσετε λίγο πίσω γιατί προηγείται η καριέρα σας. Ευνοούνται οι αλλαγές σε θέματα σπιτιού, καθώς και το ενδεχόμενο της μετακόμισης.

Ιχθείς

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα βιώσουν μια έντονη έκπληξη σε ό,τι αφορά τη ζωή τους που ίσως και να είναι κάποιου είδος αποκάλυψη που θα τους καταπλήξει. Είναι όμως μια ευκαιρία να δουν μια κατάσταση με τα μάτια ανοιχτά και να μπορέσουν να διακρίνουν το πώς θα ορίσουν τα πράγματα από δω και πέρα. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε βοηθά ιδιαίτερα τόσο στη δουλειά σου όσο και στις προσωπικές σου σχέσεις που βλέπεις πώς υπάρχουν περισσότερα άτομα που ενδιαφέρονται για σένα από ό,τι εσύ περίμενες.