Προβλέψεις ζωδίων 27/2-5/3/2017

0

Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 27/2-5/3/2017 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Μια περίοδος για σένα που αρχίζεις να χτίζεις πράγματα και να μπορείς να κάνεις μεγάλες αλλαγές, οι οποίες θα έχουν διάρκεια. Νέες γνωριμίες αλλά ταυτόχρονα και εμφάνιση ατόμων από το παρελθόν θα σε κάνουν να προσπαθείς να βρεις ένα νήμα για να εξηγήσεις τα πράγματα που σου συμβαίνουν. Μεγάλη πιθανότητα επιστροφής ενός πολύ παλιού έρωτα.

Ταύρος

Υπάρχουν αρκετές αλλαγές στη ζωή σου και καθώς ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για σένα, βλέπεις τη ενέργεια σου να απογειώνεται στα ύψη. Θέλεις να ζήσεις πράγματα και να βιώσεις καταστάσεις που νωρίτερα δεν τολμούσες καν. Καθόλου απίθανο η έναρξη μιας κρυφής σχέσης ή υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Επαγγελματικά χτίζεις πράγματα, για αυτό μην κάνεις πίσω.

Δίδυμοι

Προσοχή στα μέσα της εβδομάδος υπάρχει πιθανότητα να αποκαλυφθεί κάτι που δεν ήθελες να μαθευτεί. Επίσης θα νιώσεις αρκετές φορές ότι είσαι από άλλο πλανήτη και δεν σε καταλαβαίνουν οι γύρω σου, αυτό όμως θα σου δώσει ένα μάθημα να μπορείς να επιλέξεις με σωστά πλέον κριτήρια. Εκνευρίζεσαι εύκολα με συμπεριφορές τρίτων και θα πρέπει να μη δώσεις βάσεις σε αυτά τα οποία συμβαίνουν.

Καρκίνος

Ένα διάστημα που σου ανοίγει αρκετές ευκαιρίες στο να μπορέσεις να βρεις τρόπους για να επεκτείνεις τα οικονομικά σου. Ιδίως στα μέσα της εβδομάδας θα νιώσεις πως παίρνεις ένα είδος αναγνώρισης από το περιβάλλον σου και πως επιτέλους μπορείς να κάνεις αυτά που εδώ και καιρό σχεδίαζες. Αν ασχοληθείς με κάτι ομαδικό, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσεις άμεσα τα οφέλη του.

Λέων

Μια εβδομάδα που το οικονομικό σου αρχίζει να ανοίγει, καθώς βλέπεις νέες αλλαγές στα χρήματα σου. Ίσως σου έρθουν χρήματα που δάνεισες ή έσοδα από έκτακτες πηγές. Θα έχεις αρκετά δυναμική διάθεση νίκης σε ό,τι κάνεις. Σχέδια και καταστάσεις που ετοίμαζες και τα είχες αφήσει στην άκρη, είναι η κατάλληλη εποχή να τα βάλεις σε εφαρμογή. Ίσως αντιμετωπίσεις έναν αρνητισμό από τους γύρω σου, αλλά πλέον αυτό δεν θα σε εμποδίσει να κάνεις αυτά που θέλεις.

Παρθένος

Αρχίζεις να γίνεσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και προσπαθείς να χτίσεις πράγματα. Θα προκύψουν αρκετές φιλίες από το παρελθόν που θα σε απασχολήσουν, σε κάποια άλλη στιγμή ίσως να ήταν και βάρος, αλλά στη δεδομένη φάση σου χρειάζονται για να περάσεις καλά και να αφεθείς. Προσοχή στα μέσα της εβδομάδας μην πέσεις θύμα εξαπάτησης και πιστέψεις σε κάποιον ή σε κάτι που θα αποδειχθεί στη συνέχεια ψεύτικο.

Ζυγός

Μια εβδομάδα που θα σε απασχολήσει πολύ έντονα το εργασιακό κομμάτι. Πρέπει να συνεχίσεις να έχεις καλή διάθεση και ενθουσιασμό σε ό,τι κάνεις για να δεις τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Αν έψαχνες για αρκετό καιρό δουλειά, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος που θα σε δικαιώσει. Ίσως έρθεις σε σύγκρουση με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος, κυρίως γιατί πρέπει να βάλεις μια τάξη στα πράγματα, κάτι που πριν ανέβαλες συνεχώς.

Σκορπιός

Με έντονη διάθεση κυρίως στα ερωτικά σου, ήδη από τις αρχές του μήνα θα έχεις προτάσεις και ανεβαίνεις ψυχολογικά. Ευνοείται αρκετά η διασκέδαση και το ενδεχόμενο ταξιδιού που θα έχει ερωτικό ενδιαφέρον. Μια πολύ καλή περίοδος για δημιουργικότητα, κυρίως σε ό,τι έχει σχέση με καλλιτεχνικά επαγγέλματα.

Τοξότης

Μια εβδομάδα που θα έρθεις σε συγκρούσεις με άτομα τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό σου τομέα. Μη στεναχωριέσαι όμως γιατί θα έχεις την κατάλληλη διπλωματία, ώστε να φέρεις τα πράγματα προς τη μεριά σου. Είναι τα πράγματα έτοιμα ώστε να αλλάξεις πορεία σε σχέδια που εδώ και καιρό σκέφτεσαι και τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

Αιγόκερως

Μια εβδομάδα που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες στο οικονομικό κομμάτι. Κυρίως από τα μέσα της εβδομάδος, είναι η κατάλληλη εποχή για να κλείσετε συμφωνίες και να μπορέσετε να πετύχετε κάτι που θέλετε εδώ και καιρό. Παρόλα αυτά θα έχετε ένα θέμα εσωστρέφειας, καθώς νιώθετε πως πρέπει να πάρετε ενέργεια από τον εαυτό σας και ίσως να κινηθείτε για αρκετό διάστημα μυστικά.

Υδροχόος

Τις πρώτες μέρες του μήνα ίσως νιώσεις ότι υπάρχουν κάποιες παγίδες στο εργασιακό κομμάτι. Είναι όμως η κατάλληλη στιγμή να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες για να ανοίξεις πράγματα και να μπορέσεις να δείξεις τις ικανότητές σου. Από τα μέσα της εβδομάδας θα στραφείς σε άτομα από το παρελθόν, που ίσως παλιότερα δεν πίστευες στις δυνάμεις τους. Τώρα όμως θα σου φανούν χρήσιμοι.

Ιχθύες

Μια εβδομάδα που θα έχει ευκαιρίες ώστε να χτίσεις πράγματα. Ήδη με γνώμονα το παρελθόν ξέρεις τι θέλεις και ξέρεις τον τρόπο που θα το κάνεις. Είναι ευκαιρία να κόψεις κακές συνήθειες και να βάλεις σε μια τάξη τη ζωή σου. Θα θέλεις τη στήριξη δικών σου ανθρώπων σε ό,τι κάνεις, αλλά γρήγορα θα καταλάβεις πώς θα τα καταφέρεις μόνος σου καλύτερα.