Προβλέψεις ζωδίων 2/5-8/5/2016

0

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την περίοδο 2/5-8/5/2016 από την ερευνήτρια αστρολογίας Μελίνα Εσερμπόγλου.

Κριός

Σιγά σιγά αρχίζεις να βλέπεις μια βελτίωση στα οικονομικά σου και να υλοποιείς πράγματα έτσι όπως τα θέλεις και όχι όπως τυχαίνουν. Στην ουσία παίρνεις καταστάσεις στα χέρια σου και θέλεις να βγεις μπροστά για να νικήσεις.

Προσοχή λίγο στο πώς χειρίζεσαι την ενέργεια σου, καθώς θα νιώσεις αρκετά σκαμπανεβάσματα.

Ταύρος

Μια έντονη περίοδος ξεκινά με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιο σου. Γενικά τα φώτα νιώθεις πως είναι πάνω  σου και είναι η κατάλληλη φάση να πάρεις αποφάσεις σε ό,τι αφορά τα οικονομικά και τα συναισθηματικά.

Προς τη μέση της εβδομάδας θα δεις πώς απελευθερώνεσαι από κάτι που σε βάραινε καιρό.

Δίδυμοι

Ανανεώνεσαι και πραγματικά περνάς μια περίοδο ξεκούρασης για να μπορέσεις να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου αλλά και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου ώστε να βγεις μπροστά.

Στη Νέα Σελήνη πρόσεχε λίγο το ψυχολογικό σου στις έξι του μηνός, ωστόσο θα κάνεις έναν επαναπροσδιορισμό των στόχων σου, που θα σε βοηθήσει για την επόμενη περίοδο.

 Καρκίνος

Θα κάνεις ξεκαθαρίσματα σε θέματα καριέρας και πλέον θα νιώσεις μια απελευθέρωση καθώς μετά από καιρό ξέρεις τι θέλεις αλλά και τα πράγματα  πλέον μπαίνουν σε έναν ρυθμό.

Ταξίδια ανανέωσης βγαίνουν στο προσκήνιο ώστε να μπορέσεις να ξεκουραστείς σωματικά αλλά και πνευματικά.

Λέων

Αναζωογονείσαι, κυρίως με νέες παρέες και γνωριμίες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλά και να ξαναβρείς μια δυναμικότητα στο πώς κάνεις τα πράγματα.

Έχεις ανάγκη να πραγματώσεις στόχους, αλλά θα πρέπει να αφιερωθείς περισσότερο στην οικογένεια αλλά και στην εργασία.

Παρθένος

Μια εβδομάδα δυναμική που σε βρίσκει γεμάτο ενέργεια ώστε να πραγματοποιήσεις στόχους και όνειρα, τα οποία για καιρό τα είχες αφήσει στην άκρη.

Κυρίως είναι μια περίοδος που βοηθά τη διεύρυνση των οριζόντων σου.

Ερωτικά νέα ξεκινήματα αλλά και επανασυνδέσεις ευνοούνται.

Ζυγός

Το οικονομικό που σε ταλαιπώρησε τόσο καιρό, αρχίζει να στρώνει με αποτέλεσμα εκεί που ήσουν σε φάση παραίτησης από τα πράγματα, ανασυγκροτείσαι  και προσπαθείς να τα καταφέρεις έχοντας ως γνώμονα αυτά που σου έτυχαν στο παρελθόν.

Οι γεννημένοι κυρίως του Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να δώσετε αρκετοί ενέργεια σε θέματα οικογένειας και συγγενείς.

Σκορπιός

Ήδη νιώθεις αρκετά ανανεωμένος, καθώς σου ανοίγονται αρκετές ευκαιρίες μέσα από την κοινωνικότητα σου. Κυρίως οι γεννημένοι στο τέλος Οκτωβρίου βλέπουν ότι έχουν αρκετούς συμμάχους δίπλα τους, ειδικά στα επαγγελματικά ώστε να μπορέσουν να πετύχουν πράγματα.

Τοξότης

Η εργασία είναι ένας τομέας που θα σε ανανεώσει και θα σου δώσει δύναμη να πιστέψεις ξανά στον εαυτό σου. Μετά από ταλαιπωρίες βλέπεις σχέδια να προχωρούν και ξαναπαίρνεις τα πάνω σου. Η Νέα Σελήνη στις έξι Μάιου θα σε βρει κάπως μπερδεμένο και συγχυσμένο. Μην απογοητευτείς όμως και συνέχισε να δρας.

Αιγόκερως

Μια περίοδος δημιουργικότητας για σένα, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να πας ένα  βήμα μπροστά. Κυρίως μέσα από την Νέα Σελήνη στις έξι του μηνός θα νιώσεις πως μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα και έχεις τη δύναμη, να τα πραγματοποιήσεις.

Υδροχόος

Χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις και να προχωρήσετε μπροστά και να κάνετε βήματα. Αναγκαστικά θα αποφασίσετε αλλά μην το παρακάνετε. Κυρίως ευνοημένοι θα είναι οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.

Κυρίως ευνοείται η σχέση σου με το σπίτι, όπου είναι και ο λόγος που θα ανανεωθείς.

Ιχθείς

Πολύ θετική περίοδος κυρίως για τους γεννημένους του δεύτερου δεκαημέρου, τόσο στα ερωτικά αλλά και στα επαγγελματικά. Κάτι πολύ καλό θα συμβεί αυτή την περίοδο αρκεί να μη γυρίσεις την πλάτη σε ευκαιρίες.

Γονείς ή αδέρφια θα είναι δίπλα σου για να μπορέσεις να βοηθηθείς.