Προβλέψεις ζωδίων 14/11-20/11/2016

0

Προβλέψεις ζωδίων για το διάστημα 14/11-20/11/2016 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Είναι ώρα πλέον να βάλετε επαγγελματικούς στόχους και να τους πετύχετε. Θα δείτε πως στην καριέρα σας ανοίγονται δρόμοι που πριν δεν είχατε καν φανταστεί. Το ότι αρχίζετε να είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος δημιουργεί ίντριγκες και αντιζηλίες, οπότε προσοχή στις κινήσεις σας το επόμενο διάστημα καθώς κάποιοι περιμένουν από εσάς το λάθος. Στις αρχές της εβδομάδας θα πρέπει να προσέξετε σπατάλες και ανούσια έξοδα, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας τα οικονομικά σας θα είναι καλύτερα.

Ταύρος

Νιώθετε μια μικρή μελαγχολία και μια πεσιμιστική διάθεση, καθώς δεν μπορείτε πλέον να διαχειριστείτε σωστά τα συναισθήματά σας. Θα πρέπει να εκτονώσετε αυτή την ενέργεια που νιώθετε με το να βρεθείτε με άτομα που αγαπάτε και όχι να βγείτε για να βγείτε. Τα οικονομικά που σας απασχολούν αρκετά νιώθετε πως παίρνουν ένα δρόμο.

Κάποιοι θα ασχοληθείτε με αγοροπωλησίες, γεγονός που θα σας κάνει να πάρετε τα πάνω σας το επόμενο διάστημα. Αισθηματικά αφεθείτε στον άνθρωπο που ενδιαφέρεται για εσάς  ώστε να περάσετε καλά.

Δίδυμοι

Ενώ νιώθετε πώς έχετε φτάσει στον πάτο, η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, σας βοηθά να μπορέσετε να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά και να μπορείτε να πάρετε επιτέλους την επιθυμητή ανάσα που θέλατε. Αρκετό φλερτ μέσα από καινούριες γνωριμίες ευνοείται αρκετά αν και τις πρώτες μέρες τις εβδομάδας χάνετε το κέφι σας και το βρίσκετε στη διάρκεια. Λόγω του ότι θα αρχίσετε να αισθάνεστε σημαντικοί και πως τα πράγματα βαίνουν προς τη μεριά σας, αποκτάτε πλέον την αυτοπεποίθηση που σας λείπει.

Καρκίνος

Ευνοϊκό διάστημα για καινούρια σχέδια κυρίως στον ερωτικό τομέα, τον οποίο το τελευταίο καιρό ένιωσες πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Πλέον μπορείς ή να ανανεώσεις μια σχέση ή να δημιουργήσεις μια καινούρια η οποία θα έχει προοπτικές. Είναι μια περίοδος που θα έχεις αρκετή δύναμη και μπορείς να ξεπεράσεις καταστάσεις ψυχολογικές αλλά και νοητικές που σε κούρασαν εδώ και καιρό. Στα επαγγελματικά σου θα είσαι αρκετά διεκδικητικός αλλά πρόσεχε μην ωθήσεις καταστάσεις στα άκρα.

Λέων

Μια περίοδος με έντονο τρέξιμο κυρίως γιατί κλείνεις κεφάλαια στη ζωή σου και θα πρέπει να μη σταματήσεις να αγωνίζεσαι ως την τελευταία στιγμή. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείς με την υγεία σου και να βελτιώσεις πράγματα που πριν τα παράβλεπες. Επίσης ευνοείται η κατάλληλη προσέγγιση με συνεργάτες ή συναδέρφους ώστε να βρεις μια χρυσή τομή. Στο θέμα της εργασίας βρίσκετε την ευκαιρία όσοι πραγματικά δουλέψατε να βρείτε αναγνώριση για το έργο σας.

Παρθένος

Ευκαιρία να ασχοληθείτε με το σπίτι και τα πράγματα που σας προβληματίζουν μέσα σε αυτό. Ίσως θέλετε να ανακαινίσετε ή να ανανεώσετε το χώρο σας ή και κάποιον από τους χώρους σας που σας έφερναν δυσφορία. Θα πρέπει να ξαναβρείς τα πράγματα που σε έκαναν καλά και να μπορέσεις να τα εφαρμόσεις με νέα δεδομένα ώστε να ξαναβρείς τη χαμένη διάθεση. Ήρθε η στιγμή που θα πρέπει πρώτα να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου και μετά τους άλλους.

Ζυγός

Είστε πλέον γεμάτη ζωή και δημιουργικότητα. Το να δίνετε ζωή στα πράγματα βοηθά και στους άλλους να σας θεωρούν ως μαγνήτη γιατί εκπέμπετε ιδιαίτερα θετική ενέργεια. Καλή περίοδος για να πετύχετε στόχους που πριν ήσασταν ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στο να τους εφαρμόσετε. Θα έρθετε πιο κοντά με άτομα της οικογένειας σας και ίσως πλέον ήρθε η στιγμή να μην κάνετε το δικηγόρο του διαβόλου αλλά να τους συμβουλευτείτε.

Σκορπιός

Μια ευκαιρία να βάλεις πλέον τα δικά σου όρια γύρω από τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να μην είσαι πλέον το θύμα των καταστάσεων. Θα έχεις αρκετή ενέργεια στο να είσαι διεκδικητικός οπότε είναι σαν να ξαναρχίζεις από την αρχή έναν καινούριο κύκλο. Πλέον ήρθε μια εποχή που ξεκαθαρίζετε συνεργασίες και γενικά ευνοείται η αναθεώρηση σχέσεων με άτομα που πιστεύετε πως πλέον δεν είναι θετικά ως προς τη δική σας κυρίως οικονομική εξέλιξη.

Τοξότης

Νιώθετε πώς πλέον είστε αρκετά κουρασμένοι και πως καλό θα ήταν να αλλάξετε παραστάσεις στη ζωή σας. Είναι μια ευκαιρία για εσάς πραγματικά να πάρετε το χρόνο σας και να χαλαρώσετε, αφού πρώτα θα πρέπει να δείτε τι αξίζει και τι όχι. Ευνοείστε ιδιαίτερα από δημόσιες σχέσεις, γεγονός που ναι μεν θα σας κοστίσει ίσως οικονομικά, αλλά μελλοντικά θα έχετε αρκετές θετικές εξελίξεις από το συγκεκριμένο τομέα. Προσπαθήστε να φερθείτε έξυπνα και να βάλετε τον τομέα της οργάνωσης στη ζωή σας για αυτά που θέλετε να πετύχετε.

Αιγόκερως

Πλέον φέρνετε τα πράγματα στα ίδια μέτρα και σταθμά με εσάς με το λιγότερο δυνατό κόπο και πόνο. Ευνοείται κυρίως στο οικονομικό κομμάτι και μπορείτε να γίνεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί καθώς το προηγούμενο διάστημα δουλέψατε αρκετά πάνω σε αυτό. Παρόλο που νιώθετε πώς τα πράγματα παίρνουν μια χαώδη μορφή, καλείστε να αφεθείτε και να απολαύσετε πράγματα. Το να μπορέσετε να αφεθείτε στη σχέση σας θα φανεί ιδιαίτερα ωφέλιμο για εσάς.

Υδροχόος

Θα είστε αρκετά επίμονοι και εγωιστές ώστε να μπορέσετε να περάσετε τα δικά σας σχέδια. Πλέον οι άλλοι δεν σας αφορούν τόσο και χτυπάτε αλύπητα πάνω στις ατέλειες και τα λάθη τους. Θα νιώθετε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και πως δεν θα μπορείτε να κάνετε πίσω. Είναι όμως μια κατάλληλη εποχή για ενδοσκόπηση και κυρίως για να μπορέσετε να καταλάβετε καλύτερα τον εαυτό σας ώστε το επόμενο διάστημα να ακολουθήσετε αυτό που λέει η καρδιά και όχι η λογική σας.

Ιχθείς

Ένα διάστημα όπου θα πρέπει να κινηθείς μυστικά αν θέλεις να πετύχεις τους στόχους. Αν και είσαι αρκετά ανοιχτό άτομο πλέον καλείσαι έστω για λίγο καιρό να μείνεις στο παρασκήνιο ώστε να μπορέσεις να πετύχεις σταδιακά αυτά που θέλεις. Αν και θα πάρεις πρωτοβουλία σε θέματα που οι άλλοι θα κάνουν πίσω, μη δειλιάσεις και συνέχισε να πιστεύεις σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Το να έχεις ως γνώμονα πως κάθε αρχή και δύσκολη θα σε κάνει να συνεχίσεις στους στόχους σου και να μην κάνεις πίσω.