Προβλέψεις ζωδίων 12-18/9/2016

0

Αστροσκόπιο της εβδομάδας 12-18/9/2016 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας

Κριός

Μια ενδιαφέρουσα περίοδος αρχίζει για εσάς ώστε να μπορέσετε πλέον να ξεφύγετε από ο,τιδήποτε ήταν φθαρτό και άχρηστο και να θέσετε νέα θεμέλια στη ζωή σας. Πλέον μπορείτε να διακρίνετε και έχετε τη βούληση να αλλάξετε μια κατάσταση.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι είστε στις 17/9.

Ταύρος

Την εβδομάδα αυτή αρχίζετε να νιώθετε πώς τα πράγματα κινούνται υπέρ σας και να πάρετε επιτέλους την πολυπόθητη ανάσα που περιμένατε εδώ και καιρό. Πλέον είστε νηφάλιοι και νιώθετε δύναμη καθώς τα πράγματα ευνοούνται και στρώνουν σε διάφορους τομείς της ζωής σας.

Δίδυμοι

Μια περίοδος αρκετών ανατροπών. Οι πιο ευνοημένοι θα είναι οι γεννημένοι των πρώτων ημερών καθώς γίνεται μια μεγάλη αλλαγή που θα τους δώσει επιτυχία το επόμενο διάστημα. Προσοχή στην πανσέληνο στις 16/9 καθώς σου προσδίδει παραπάνω ευθύνες και εντάσεις τόσο στο εργασιακό κομμάτι, όσο και στα θέματα σπιτιού.

Καρκίνος

Με μια αρκετά επαναστατική και ανατρεπτική διάθεση θα αρχίσει η εβδομάδα σας καθώς νιώθετε πλέον πως πρέπει να «χτυπήσετε» ούτως ή άλλως αυτούς που φταίνε για την πορεία της ζωής σας.  Θα πρέπει να δείτε πως δεν είστε ο μοναδικός που θα σώσει τον κόσμο αλλά να κάνετε και λίγο πίσω.

Λέων

Εδώ και καιρό ως και τέλος του μηνός θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός με τα οικονομικά σου και να ελέγχεις δυο φορές στον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι.

Η 17/9 είναι πολύ καλή ημερομηνία για διεκδίκηση στόχων και αλλαγή νοοτροπίας ώστε να κερδίζεις αυτά που νιώθεις πώς έχασες.

Παρθένος

Μια περίοδος όπου υπάρχει στασιμότητα, καθώς καλείσαι να επανεξετάσεις τον τρόπο δράσης σου από δω και πέρα. Άλλωστε ο ανάδρομος Ερμής ως τις 23/9 θέλει να σου δείξει πώς πλέον είναι ένα διάστημα που θα πρέπει να κάνεις πίσω για να βγεις μετά μπροστά. Γύρω στις 15/9 θα υπάρξει αρκετή ένταση αλλά εκεί είναι που γεννιούνται οι ευκαιρίες.

Ζυγός

Ένα διάστημα που κινούνται τα πράγματα αρκετά ομαλά και πλέον ευκολότερα αποδέχεστε τα γεγονότα σε σχέση με άλλες φορές. Τα ερωτικά κυρίως για τους δεσμευμένους είναι ένα θέμα που θα πρέπει να επανεξετάσουν και να δουν τι οφέλη έχουν από την τωρινή σχέση αλλιώς καλούνται να αλλάξουν την κατάσταση.

Σκορπιός

Αν και το τελευταίο διάστημα νιώσατε ένα χάος στη ζωή σας, προσπαθείτε πλέον να επανεξετάσετε ποιες είναι οι σχέσεις που αξίζουν και ποιες να διαλύσετε. Με τα οικονομικά χρειάζεται έναν καλύτερο χειρισμό αν και το επόμενο διάστημα θα δικαιωθείτε.

Η πανσέληνος στις 16/9 θα σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με το παιδί ή παιδιά σας.

Τοξότης

Ένα αρκετά ανατρεπτικό διάστημα, το οποίο θα σημάνει το κλείσιμο ενός κύκλου και την έναρξη ενός νέου. Τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο τα περιμένατε, απλά πλέον έχετε τη δύναμη και το σθένος να τα αντιμετωπίσετε.

Στις 17/9 αναμένονται ευκαιρίες σε σχέση με τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως

Μια περίοδος ενδοσκόπησης κυρίως για τους γεννημένους του δεύτερου δεκαημέρου, όπου θα επανεξετάσετε καταστάσεις στη ζωή σας και θα δείτε τελικά τι αξίζει και τι όχι.

Κυρίως στον ερωτικό τομέα, αναμένονται αλλαγές αφού πλέον εσείς είστε αυτός που θα πρέπει να πάρει αποφάσεις και να αλλάξει μια κατάσταση.

Υδροχόος

Αφού πλέον ο Δίας έχει μπει στο Ζυγό, νιώθετε μια ανανέωση μια αισιοδοξία ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Προσοχή όμως θα πρέπει να είστε αισιόδοξοι με τα δικά σας όνειρα και όχι με των άλλων.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο ευνοούνται στα οικονομικά και στην έναρξη μιας εργασίας.

Ιχθείς

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχουν ανατρεπτικές αλλαγές που δεν επέλεξαν οι ίδιοι. Οι υπόλοιποι νιώθουν πώς είναι παγιδευμένοι σε ένα κομμάτι που κάτι καλό πάει να γίνει, απλά εξαπατώνται πολλές φορές γιατί νιώθουν κολλημένοι σε ένα όνειρο που έχει τελειώσει.

Προσοχή στην πανσέληνο στο ζώδιο σας στις 16 του μήνα, καθώς ο θυμός και η οργή θα βγουν έντονα από μέσα σας, ενώ μπορείτε να χειριστείτε αυτή την κατάσταση με διπλωματικό τρόπο.