Προβλέψεις για το διάστημα 26/6-2/7/2017

0

Προβλέψεις ζωδίων για το διάστημα 26/6-2/7/2017 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Μια εβδομάδα με αρκετά ξαφνικά γεγονότα, κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο που αν και στην αρχή σας ξαφνιάζουν στη συνέχεια σας ανταμείβουν στο έπακρο. Προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας καθώς εμφανίζονται θέματα με κληρονομικά ή και με τον νόμο που θα πρέπει να διαχειριστείτε άμεσα.

Ταύρος

Μια εβδομάδα που για εσάς το παρελθόν έχει πολλά να πει. Πιθανές επανασυνδέσεις είτε ερωτικά είτε και επαγγελματικά. Βέβαια για κάποιους δεν θα είναι καθόλου έκπληξη καθώς περιμένατε μια τέτοιου είδους σχέση να επανέλθει στο προσκήνιο. Το τρίτο δεκαήμερο του ζωδιακού ενδέχεται να έχει κάποιου είδους ξαφνική βοήθεια στο οικονομικό τομέα, οπότε να μπορέσει να τακτοποιήσει καταστάσεις που τον απασχολούν.

Δίδυμοι

Ένα διάστημα που ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα και είναι ένα γεγονός που αν και είναι αρκετά αργό, σας ενθουσιάζει και σας κάνει να βρείτε πάλι τον παλιό καλό εαυτό σας. Αυτά βέβαια για το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Αντίθετα το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να καταλάβει πως για να συνεχίσει μπροστά στη ζωή του, θα πρέπει να πετάξει πράγματα και να αποκολληθεί από το παρελθόν.

Καρκίνος

Πλέον αρχίζεις να παίρνεις την αναγνώριση που ζητούσες τόσο καιρό που έκανες πράγματα και ήσουν στην αφάνεια. Διεκδικείς αυτά που πιστεύεις πως αξίζεις και βρίσκεις εύκολα το δίκιο σου. Πιθανές αλλαγές ίσως προκύψουν στον τομέα σπιτιού και σε ξεβολέψουν λίγο από την ρουτίνα αλλά το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει αρκετά.

Λέων

Μια εβδομάδα που βοηθά σε νέα ξεκινήματα, κυρίως τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, αλλά και οι υπόλοιποι παίρνουν μια γεύση στο τι πραγματικά καλούνται να κάνουν και δεν το κάνουν. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει συνεργασία με εξωτερικό ή γενικότερα σε μέρη μακρινά. Κάποιοι από εσάς θα σκεφτούν το ενδεχόμενο σπουδών και θα μπορέσουν να προσανατολιστούν στο τι θέλουν να κάνουν.

Παρθένος

Μια εβδομάδα που θα είσαι αρκετά τυχερός σε ό,τι κάνεις καθώς βλέπεις να ανοίγουν πόρτες και ευκαιρίες εκεί που δεν φαινόντουσαν. Με επιμονή και υπομονή θα βρεθείς κοντά στο στόχο σου. Το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου περνάει αρκετές εντάσεις αλλά και αμφισβητήσεις στο πώς θα πρέπει να κινηθεί. Η λύση έρχεται όταν καταφέρεις να φύγεις από το παρελθόν.

Ζυγός

Εδώ και καιρό είσαι αρκετά κοινωνικός και κερδίζεις εντυπώσεις μέσα από καινούρια άτομα. Η τύχη σου συνεχίζεται και δεν λείπουν προτάσεις για αποδράσεις και ταξίδια ακόμη και αν έχουν οικονομικό χαρακτήρα. Έρχονται αρκετά πράγματα όμως για να μπορέσουν να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής σου και θα πρέπει να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία.

Σκορπιός

Μια εβδομάδα που σε δικαιώνει στο ερωτικό κομμάτι καθώς έχεις αρκετές προτάσεις αλλά και επανασυνδέσεις με το παρελθόν και πλέον μπορείς να διαλέξεις τι θα κάνεις. Προσοχή στον οικονομικό τομέα κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο που θέλουν να ολοκληρώσουν καταστάσεις και δεν υπολογίζουν το χρήμα. Μέσα από νέες επαφές όμως ξαναπαίρνετε τα πάνω σας.

Τοξότης

Γνωστοί και φίλοι είναι δίπλα σου αυτό το διάστημα να στηρίξουν τις επιλογές σου. Η κατάσταση βέβαια είναι στο χέρι σου και μπορείς να δεις από ποιον πραγματικά αξίζει να δεχτείς βοήθεια ή όχι. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να αποδεχθείτε πράγματα και να προσπαθήσετε να ξεφύγετε από παλιές καταστάσεις που μέχρι τώρα τον ταλαιπωρούσαν.

Αιγόκερως

Ένα διάστημα που θα βοηθήσει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο να μπορέσουν να ερωτευτούν και να εμπιστευτούν ξανά. Κάποιοι από εσάς θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά για να αποδείξετε την αξία σας αλλά θα μπορέσετε επίσης να πάρετε μια δικαίωση εκεί που αξίζετε. Προσοχή από κάποιους που θέλουν να σας επιβάλλουν εξουσία, πρέπει να το χειριστείτε με λεπτότητα.

Υδροχόος

Πλέον είναι μια εβδομάδα για σένα που μπορείς να ανεβείς είτε κοινωνικά είτε και οικονομικά καθώς είναι η κατάλληλη περίοδος για να φανείς και να μπορέσεις να πάρεις δικαίωση.  Φίλοι αλλά και γνωστοί από παρελθόν θα αποδειχτούν αρκετά χρήσιμοι στο να σε βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

Ιχθύες

Ένα διάστημα που επιτέλους βλέπεις μια βελτίωση στα οικονομικά σου και μπορείς να πάρεις τις αποφάσεις για τα πράγματα που θέλεις να κάνεις. Ιδιαίτερα τυχερό θα είναι το δεύτερο δεκαήμερο. Το τρίτο δεκαήμερο καταλαβαίνει πως πρέπει να έρθει στα άκρα προκειμένου να αλλάξει μια κατάσταση. Γιατί είναι μια περίοδος που δεν πρέπει να κάνει πίσω.