Προβλέψεις για την περίοδο 9/1-15/1/2017

0

Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 9/1-15/1/2017 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Η εβδομάδα σας βρίσκει αρκετά ευαισθητοποιημένους κυρίως σε θέματα σπιτιού και οικογένειας που επηρεάζεστε και δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε στα πράγματα. Η διάθεση σας θα είναι έντονη και καλείστε να βρείτε τρόπους και διεξόδους ώστε να αφήσετε τα νεύρα σας πίσω και να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με μια στωικότητα. Παρόλα αυτά κάτι αναπάντεχο και απρόσμενο θα μπει στη ζωή σας.

Ταύρος

Μια εβδομάδα με αρκετές κοινωνικές σχέσεις και επαφές που σας κάνει να ξεχαστείτε από την καθημερινότητά σας. Περιμένετε βέβαια και κάποιοι από εσάς αλλαγές στο εργασιακό κομμάτι και ίσως έρθει μια μικρή ξαφνική αλλαγή και ανατρέψει τα πράγματα. Οι ελεύθεροι του ζωδιακού θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για νέα σχέση.

Δίδυμοι

Με τον Ερμή να γυρίζει ορθόδρομος, πλέον είναι κατάλληλη περίοδος να αυξήσετε τις κοινωνικές σας επαφές και να ξαναρχίσετε πράγματα που τα είχατε αφήσει παγιωμένα. Με την Πανσέληνο στις 12 του μήνα, αρχίζετε να αναθεωρείτε πράγματα στα οικονομικά  σας και βάζετε νέους στόχους στο πώς θα χειριστείτε τα οικονομικά σας από δω και πέρα. Το να ασχοληθείτε με μια καινούρια γνώση είναι κάτι που θα σας βγάλει από συναισθηματική αδιέξοδο.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με Πανσέληνο στο ζώδιο σας. Θα πρέπει να είστε αρκετά συγκροτημένοι και να μη σκορπίζετε την ενέργεια σας σε περιττά πράγματα. Γεγονός που θα οδηγήσει σε εκνευρισμούς και προβλήματα σε σχέση με τους γύρω σας αλλά και παρεξηγήσεις με άτομα που δε θέλετε ακόμη να δώσετε δικαιώματα. Με την Αφροδίτη όμως να σας ευνοεί ερωτικά, ενδέχεται να βρείτε διέξοδο σε καταστάσεις που δεν περιμένατε.

Λέων

Αρχίζετε πλέον να βάζετε σε εφαρμογή σχέδια και γεγονότα που πριν λίγο καιρό, δεν θέλατε να δείξετε. Θα έχετε πολύ καλά νέα σε σχέση με επαγγελματικές συνεργασίες. Η σχέση σας με το σύντροφο σας φαίνεται να βελτιώνεται κυρίως γιατί εσείς πλέον είστε διαφορετικό άτομο και έχουν πέσει αρκετά οι εντάσεις σας. Ευχάριστες αλλαγές και εκπλήξεις πλησιάζουν, οπότε αφήστε λίγο τα πράγματα να οδηγηθούν μόνα τους.

Παρθένος

Με τον Ερμή πλέον ορθόδρομο ευνοείστε αρκετά στον τομέα των επικοινωνιών σου. Αν και ταλαιπωρήθηκες αρκετά βλέπεις πως πλέον τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή και πως ανοίγονται νέοι ευκαιρίες ,αφού είσαι πλέον έτοιμος και έχει κάνει τα κατάλληλα ξεκαθαρίσματα που σε δυσκόλευαν εδώ και καιρό. Είναι η κατάλληλη περίοδος να αρχίσεις να προβάλεις την εικόνα σου  προς τα έξω.

Ζυγός

Θέλετε να συμμετέχετε έντονα στα πράγματα καθώς δημιουργούνται γεγονότα που δεν σας αφήνουν αμέτοχο. Η κατάσταση αρχίζει να εντείνεται καθώς νιώθετε πώς είστε σε ένα στρατόπεδο μάχης και πρέπει οπωσδήποτε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και αυτά που σας αφορούν. Γενικά η κατάσταση εντείνεται με την Πανσέληνο στις 12 του μήνα όπου θα συμμετέχετε ενεργά στα πράγματα και θα μπορέσετε να βάλετε το λιθαράκι σας σε αλλαγές που αναμένονται.

Σκορπιός

Ένα διάστημα που θα μπορέσετε να ασχοληθείτε δημιουργικά με κάτι που σας γεμίζει και θα μπορέσετε έτσι να νιώσετε πως έχετε γεμάτε μπαταρίες. Η κατάσταση στο εργασιακό σας περιβάλλον κρύβει πολλές ευκαιρίες οι οποίες φαίνεται να είναι θαμμένες και πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα. Τα συναισθηματικά είναι ένα κομμάτι που πρέπει να ποντάρετε για να δείτε νίκες στον εαυτό σας.

Τοξότης

Νιώθετε αρκετά ευάλωτοι και αναποφάσιστοι και δεν ξέρετε προς τα που να στραφείτε. Τα πράγματα κυρίως μπερδεύονται προς τη μέση της εβδομάδος, καθώς ενώ θέλετε να κάνετε κινήσεις προς τα μπρος, τα σημάδια σας δείχνουν πως θα πρέπει να κάνετε πίσω. Είναι μια ευκαιρία για εσάς γιατί είστε σε μια διαδικασία που πρέπει να αλλάξετε κάτι γύρω σας για να δείτε τα αναμενόμενα για εσάς αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Νιώθετε πως είστε στην πρώτη γραμμή αλλά τα πράγματα δεν κινούνται ακριβώς όπως θα θέλατε. Ανασταλτικός παράγοντας στα σχέδια σας είναι και το ότι τα δικά σας άτομα όχι απλά δυσκολεύονται να συμβαδίσουν αλλά αντίθετα σας δυσκολεύουν. Παρόλο που γενικά θα είστε με πολύ κόσμο και δεν θα έχετε καθόλου χρόνο, προσπαθήστε να φερθείτε διπλωματικά και να περάσετε καλά.

Υδροχόος

Νιώθετε πώς υπάρχουν μικροεμπόδια γύρω σας και τα πράγματα δυσκολεύουν αντί να διορθώνονται. Προς τα μέσα της εβδομάδας και μετά από κάποια μικρά σημάδια, θα καταλάβετε τι φταίει και τι πρέπει να αλλάξετε στη συμπεριφορά σας, ώστε να διορθωθούν τα πράγματα γύρω σας. Αν και δεν παίρνετε βιαστικά αποφάσεις, το να κινηθείτε γρήγορα θα φανεί λυτρωτικό για εσάς.

Ιχθείς

Νιώθετε πως έχετε προσπαθήσει αρκετά το προηγούμενο διάστημα και ενώ περιμένετε τη δικαίωση, πλέον βλέπετε πως είναι δύσκολα τα πράγματα. Η κατάσταση σας φέρνει σε ένα αδιέξοδο και σε μια παγίωση των δραστηριοτήτων σας. Ωστόσο είναι τώρα που πρέπει να προσπαθήσετε λίγο ακόμη γιατί πλέον είστε πιο ώριμοι και γνωρίζετε πως κάνετε τα πράγματα γιατί έτσι έχετε μάθει και όχι γιατί θέλετε να το παίξετε κάποιος.