Προβλέψεις για την περίοδο 7/8-13/8/2017

0

Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 7/8-13/8/2017 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Μια εβδομάδα με αρκετές ευκαιρίες, η δημοτικότητά σου θα φτάσει στα ύψη. Στις 10 του μήνα καλείσαι να βγεις προς τα έξω και να κάνεις νέες γνωριμίες και σχέσεις. Το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο θα ευνοηθεί στα ερωτικά ή επαγγελματικά θέματα ενώ το τρίτο στον οικονομικό τομέα. Κάποιοι από εσάς ίσως ξεκινήσετε κάποιου είδους αγώνα και νιώσετε λίγο εγκλωβισμένοι αλλά προς το τέλος της εβδομάδας δικαιώνεστε πανηγυρικά.

Ταύρος

Νιώθετε πώς απελευθερώνεστε μετά από καιρό και σας δίνονται πλέον ευκαιρίες να πετύχετε πράγματα. Ίσως προκύψουν έκτακτα ταξίδια τα οποία θα έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Για τους ελεύθερους του ζωδίου ίσως βρεθεί ένας μεγάλος έρωτας, ο οποίος θα σας χτυπήσει την πόρτα απρόσμενα. Με την αναδρομή του Ερμή στις 12 του μήνα ίσως έχετε μια αναστάτωση ως προς το πρόγραμμά σας, αλλά θα είναι μόνο για εκείνη την ημέρα.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές ευθύνες και εντάσεις, ίσως κάποια θέματα του σπιτιού σε ταλαιπωρούν. Ωστόσο θα έχεις  αρκετές ευκαιρίες στα ερωτικά, που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να δεις τα πράγματα με ένα άλλο μάτι. Προς το τέλος της εβδομάδος ίσως να κάνεις κάποια γνωριμία για το μετέπειτα επαγγελματικό σου κομμάτι. Η αναδρομή του Ερμή στις 12 του μήνα θα φέρει κάποια εμπόδια στο θέμα μετακινήσεων εκείνη τη μέρα.

Καρκίνος

Μια εβδομάδα με αρκετά σκαμπανεβάσματα που αρχικά σε προβληματίζει αλλά προς το τέλος σε δικαιώνει. Προσοχή γιατί αν θέλεις να αναλάβεις ρίσκο δεν είναι η κατάλληλη περίοδος, περίμενε να δεις όλες τις παραμέτρους προτού καταλήξεις σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Προς τα μέσα της εβδομάδας ίσως πάρεις κάποια χρήματα που ήταν καθυστερημένα. Ενδεχομένως να επιστρέψει και μια σχέση από τα παλιά.

Λέων

Μια περίοδος που θέματα της ζωής σου που σε ταλαιπωρούσαν καιρό αρχίζουν να στρώνουν και να νιώθεις πως βλέπεις επιτέλους τη θετική πλευρά της ζωής. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο αλλά και όσοι έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου βλέπουν αναπάντεχες εκπλήξεις στη ζωή τους. Κυρίως μέσα από την Πανσέληνο στις 7 του μήνα θα δείτε πράγματα που δεν πιστεύατε.  Ειδικά στις 10 του μήνα ενδέχεται σας συμβεί κάτι πάρα πολύ καλό.

Παρθένος

Μια εβδομάδα με αρκετές ευθύνες ξεκινά καθώς θέλεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά αλλά δεν ξέρεις από που θα αρχίσεις. Πιθανόν να νιώσεις ότι βάλλεσαι από καταστάσεις δύσκολες και να απογοητευτείς όμως να ξέρεις πως είναι προσωρινά. Το ότι ο Ερμής αναδρομεί στο ζώδιο σου, από τις 12 του μήνα θα έρθουν άνθρωποι από το παρελθόν που θα σε βοηθήσουν στα σχέδια σου αλλά και ίσως επιστρέψει ένας παλιός έρωτας.

Ζυγός

Ένα διάστημα που βοηθιέσαι αρκετά επαγγελματικά και μπορείς να ελιχθείς και να κάνεις γνωριμίες ξαφνικά και σε άσχετα μέρη. Προσοχή λίγο στο κομμάτι των ρίσκων ίσως θα πρέπει να κάνεις λίγο πίσω και να μη ενθουσιαστείς υπερβολικά. Ίσως κλείσεις κάποια μυστική συμφωνία.  Στις 12 του μηνός ευνοείσαι να κάνεις κάτι πολύ δυνατό αλλά προσοχή στους εχθρούς και στα πισώπλατα χτυπήματα.

Σκορπιός

Είναι μια περίοδος που λύνεις πράγματα οικονομικής φύσης αλλά κυρίως το δεύτερο δεκαήμερο, μπορείς να πετύχεις πράγματα στα επαγγελματικά σου. Φίλοι από το παρελθόν θα ξαναρθούν για να μπορέσεις να ζήσεις πράγματα που δεν πρόλαβες. Κάποιες αποκαλύψεις  σε θέματα που σε αφορούν ίσως ξεκαθαρίσουν το τοπίο για το τι θα κάνεις από δω και πέρα.

Τοξότης

Μια εβδομάδα που βλέπεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται. Και γενικά θα θελήσεις να ξοδέψεις αρκετά για να περάσεις καλά καθώς τόσο καιρό ζορίστηκες αρκετά και συμβιβαζόσουν με καταστάσεις. Κάτι καινούριο στα ερωτικά σου ίσως προκύψει. Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως κλείσεις κάτι που θέλεις εδώ και καιρό. Παράλληλα όμως λύνεις καταστάσεις με δικά σου άτομα και μέσα από αυτά σου προκύπτει μια ευκαιρία.

Αιγόκερως

Είναι ένα διάστημα που πρέπει να ρισκάρεις για να πετύχεις πράγματα. Στο ερωτικό κομμάτι κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο ευνοείστε. Κυρίως μέσα από την έκλειψη στις 7 του μήνα καλά θα ήταν να παίξετε και κάποιο τυχερό παιχνίδι. Προς τις 12 του μηνός ίσως σας έρθει κάτι από το παρελθόν που δεν το περιμένατε αλλά γενικότερα να πάρετε ευχάριστες ειδήσεις.

Υδροχόος

Βελτιώνεται πλέον την καθημερινότητά σας. Σημαντικές συνεργασίες προκύπτουν με τη διαφορά ότι θα πρέπει να μην έχεις εντάσεις και να κάνεις λίγο πίσω. Στο εργασιακό ίσως είχαν καθυστερήσει κάποια πράγματα και τώρα πλέον θα γίνουν αποκαλύψεις. Ίσως ένα κρυφό σας πάθος γίνει πραγματικότητα.  Η Πανσέληνος και η Σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στις 7 του μήνα και για τις επόμενες ημέρες θα σας φέρει κάποια δικαίωση.

Ιχθείς

Ευνοείσαι να μπορέσεις να λύσεις θέματα με τα οικονομικά σου. Σου έρχονται κυρίως νέες οικονομικές ευκαιρίες μέσα από απρόβλεπτα γεγονότα. Ήρθε η στιγμή να ερωτευτείς κι να αφεθείς για να ζήσεις πράγματα ανεπανάληπτα. Κυρίως το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο θα έχουν επανασυνδέσεις με το παρελθόν. Προς το τέλος της εβδομάδος εσείς του τρίτου δεκαημέρου κάνετε συζητήσεις και ανοίγονται νέες ευκαιρίες ώστε να μπορέσετε να βελτιώσετε όλα αυτά που σας βασάνιζαν.