Προβλέψεις για την περίοδο 3/7-9/7/2017

0

Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 3/7-9/7/2017, από τη Μελίνα Εσερμπόγλου-ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Ένα διάστημα που πλέον νιώθεις πως ξεκουράζεσαι και κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Κάποια έκτακτη πηγή εσόδων θα σου δώσει χαρά και ικανοποίηση για επίτευξη στόχων. Αν περιμένεις μια επανασύνδεση, είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτό, αρκεί να βάλεις λίγο το χεράκι σου.  Επίσης σε ότι αφορά μετακινήσεις είστε τυχεροί καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο για έρωτα σε κάποια από αυτές.

Ταύρος

Ένα διάστημα που ευνοούνται οι αλλαγές στο εργασιακό κομμάτι είτε με το να βρείτε μια νέα δουλειά είτε να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα με πρωτοπόρες μεθόδους που θα ακολουθήσετε. Το οικονομικό θα είναι ένα κομμάτι που θα δεις αρκετές θετικές εξελίξεις. Προσοχή  όμως γιατί ελοχεύει ο κίνδυνος απληστίας και μπορεί να χάσεις και αυτά που έχεις.

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα που θα πρέπει να προσέξεις τις βεβιασμένες κινήσεις. Θέλεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να κάνεις τα πράγματα με το δικό σου τρόπο απλά δεν έχεις το αντικειμενικό κριτήριο πάντα και μπορεί να μετανιώσεις για τις αποφάσεις σου. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου από τις 5/7 και μετά νιώθεις ξανά ελκυστικός και έρχονται ευκαιρίες στο ερωτικό κομμάτι.

Καρκίνος

Με αρκετές υποχρεώσεις και ταυτόχρονα ευθύνες ξεκινά μια εβδομάδα που θα έχεις όμως το κουράγιο και το σθένος να ανταπεξέλθεις. Κάποια έσοδα παραπάνω με ξαφνικό τρόπο θα σου δημιουργήσουν αίσθημα νικητή και ότι μπορείς να αντέξεις παραπάνω. Επίσης έχεις αρκετή εύνοια σε θέματα κληρονομικών και περιουσιακών στοιχείων, οπότε μπορείς τώρα να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για  να δικαιωθείς. Στις 9 του μήνα με την Πανσέληνο προσοχή σε  μικροατυχήματα.

Λέων

Μια εβδομάδα που θα πρέπει να σκεφτείς αν κάποια πράγματα στη ζωή σου αξίζουν ή όχι. Στην ουσία θα πρέπει να καθετοποιήσεις λίγο τα θέλω σου και να αρχίσεις να δρας αποφασιστικά και όχι με διλήμματα. Σταδιακά θα υπάρξουν νέες πηγές εσόδων για αύξηση του οικονομικού σου. Αλλά σιγά-σιγά θα δεις τα πράγματα να στρώνουν και οι στόχοι που έβαλες να μπαίνουν σε μια σειρά.

Παρθένος

Ένα διάστημα που θα πρέπει να οργανωθείς για να βάλεις σε τάξη προβλήματα και καταστάσεις ώστε να θέσεις ένα καινούριο πλαίσιο στο πώς θα κινηθείς. Αρκετά σκαμπανεβάσματα στο οικονομικό σου κομμάτι και για αυτό το λόγο θα πρέπει να προετοιμαστείς για απρόβλεπτα έξοδα.

Ζυγός

Μια εβδομάδα που ανοίγει το επαγγελματικό κομμάτι και θα μπορέσεις πλέον να κάνεις πράγματα μόνος σου. Θα έχεις κάποια συναισθηματικά διλήμματα και δεν θα ξέρεις προς πού να κινηθείς. Επίσης θα υπάρξουν άτομα που θα νιώσεις πως σου επιτίθενται χωρίς να ξέρεις το γιατί. Κάποια κατάσταση ίσως κλείσει τελείως.

Σκορπιός

Ένα διάστημα που θα μπορέσεις να καταστρώσεις σχέδια και καταστάσεις για το μέλλον σου. Προσοχή στα ταξίδια και γενικότερα στις μετακινήσεις. Θα βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδα σου με το να επεκταθείς σε μια καινούρια δουλειά ή και κάποιο χόμπι που θα μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις για να βγάλεις χρήματα.

Τοξότης

Ένα διάστημα όπου θα είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής και θα μπορέσεις να βρεις τρόπους και μεθόδους ώστε να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου. Καθόλου απίθανο να έχεις και ένα ταξίδι εκπαιδευτικού χαρακτήρα ούτως ώστε να μπορέσεις να ξεφύγεις και να χαλαρώσεις. Θα νιώσεις πως άτομα που ήταν στο παρελθόν απόμακρα και κάπως επιθετικά προς σε εσένα, πλέον σε υποστηρίζουν και θέλουν να σε βοηθήσουν.

Αιγόκερως

Ένα διάστημα που θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου και να φερθείς κάπως μυστικά ως προς τα σχέδια σου. Έχεις αρκετή κόντρα από το περιβάλλον σου και ενώ μέσα στην εβδομάδα θα δεις πως καταλαγιάζει η κατάσταση αυτή, αργότερα θα επιστρέψει οπότε δεν πρέπει να αφεθείς και να δείξεις τα σχέδια σου. Η Πανσέληνος στις 9 Ιουλίου στο άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις πισώπλατες καταστάσεις.

Υδροχόος

Ένα διάστημα που θα συμβούν έκτακτα γεγονότα και θα νιώσεις πως κινείσαι με τρόπο όχι και τόσο συνηθισμένο για εσένα.  Ίσως χρειαστεί να βοηθήσεις ένα άτομο που έχει θέματα υγείας και θα σε ξεβολέψει κάπως από το πρόγραμμά σου. Από τις 5/7 και μετά θα αρχίσεις να χαλαρώνεις και να ξαναβρίσκεις τους ρυθμούς σου κάνοντας πλέον αυτά που σου αρέσουν.

Ιχθύες

Ένα διάστημα πολύ καλό για τα επαγγελματικά σου τόσο αν θέλεις να ξεκινήσεις μια νέα εργασία όσο και να μπορέσεις να επεκταθείς σε ένα νέο τομέα δραστηριότητας. Τα ερωτικά σου δοκιμάζονται οπότε θα πρέπει να δεις πώς θα χειριστείς τις καταστάσεις μέσα από ήρεμη και ώριμη σκέψη και όχι βεβιασμένες κινήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να παρατήσεις τον εαυτό σου για χάρη κάποιου άλλου, γεγονός που θα το μετανιώσεις αργότερα.