Προβλέψεις για την περίοδο 29/8-4/9/2016

0

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Ένα διάστημα που σε βρίσκει αρκετά προγραμματισμένο και οργανωτικό, καθώς καλείσαι να κάνεις αυτά που εδώ και καιρό προγραμματίζεις αλλά για πολλούς λόγους αναβάλεις. Μια περίοδος όμως ξεκινά, όπου το τρέξιμο θα είναι αρκετό για σένα, τόσο για το κομμάτι της εργασίας σου, όσο και για το ξεκίνημα νέων πραγμάτων.

Ιδανική περίοδος για να κόψεις μια κακή συνήθεια ή να μειώσεις ένα πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί.

Ταύρος

Είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε πράγματα και κυρίως να βγείτε μπροστά ώστε να κάνετε βήματα που δεν τα κάνει άλλος. Αν και είναι έντονη η τάση σας στο να μπορέσετε να ξεφύγετε, νιώθετε πώς αν εσείς κάνετε το βήμα, τότε θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Θα νιώσετε μια ικανοποίηση μεγάλη και θα σβήσετε  τις ψευδαισθήσεις που νιώθατε εδώ και καιρό.

Δίδυμοι

Μια κατάσταση που θα καταλάβεις πως δεν είσαι μόνος σου και δεν κουβαλάς όλα τα βάρη αλλά έχεις αρκετή συμπαράσταση από τους γύρω σου. Αν και θα πρέπει να αποδεχτείς πράγματα, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες και καταστάσεις που ως τώρα άφηνες πίσω. Με τον Ερμή ανάδρομο από την πρώτη του μηνός, καλείσαι να διεκδικήσεις πράγματα από το παρελθόν που ως τώρα διαχειρίζονταν άλλοι.

Καρκίνος

Θα έχεις αρκετές αναθεωρήσεις στο θέμα των επιλογών σου. Παρόλο που εμφανίζονται ευκαιρίες, δεν γνωρίζεις κατά πόσο είσαι έτοιμος να ανταπεξέλθεις στις νέες καταστάσεις. Έχεις όλες τις γνώσεις και τα εφόδια να τα καταφέρεις, αρκεί οι επιλογές να είναι δικές σου και όχι άλλων.

Λέων

Μια περίοδος που θα πρέπει να κάνεις αρκετή οικονομία και να μπορέσεις να βρεις καινούριες μεθόδους απόκτησης χρημάτων. Θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στις επιλογές σου κυρίως το διάστημα 1-3 του μηνός καθώς θα βγεις αντιμέτωπος με γεγονότα που δεν είχες προβλέψει όλες τις παραμέτρους. Παρόλα αυτά θα είσαι αρκετά κοινωνικός και θα έρθουν ερωτικές ευκαιρίες.

Παρθένος

Μια περίοδος ξεκινά με Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σου και καλείσαι να επανεξετάσεις γεγονότα και να δεις τελικά πώς πρέπει να χειριστείς θέματα που σε απασχολούσαν. Δοκιμάζονται αρκετά πράγματα κυρίως στο πώς θα μπορέσεις να χειριστείς καταστάσεις που ως τώρα κυρίως στα επαγγελματικά σας ήταν κάτι δεδομένο για σας.

Ζυγός

Αρκετά έντονο θα είναι το σενάριο που θα οδηγήσει ένα παρελθόν να επιστρέφει έντονα σε σας και να δείτε το κλίμα στη ζωή σας να αλλάζει, καθώς αλλάζουν οι προτεραιότητές σας.

Κυρίως στα ερωτικά θα έρθουν σχέσεις τις οποίες είχατε ξεγράψει εδώ και καιρό και θα σας φέρουν εξ απροόπτου.

Σκορπιός

Μια περίοδος αμφισβήτησης τελειώνει για εσάς και περνάτε πλέον σε μια φάση ξεκαθαρίσματος, κυρίως στα επαγγελματικά σας. Πλέον μετά από καιρό έχετε δικαίωμα επιλογής αλλά ταυτόχρονα αισθάνεστε δικαιωμένοι, μετά από πολύ καιρό κούρασης.

Ερωτικά ένας μεγάλος έρωτας αναμένεται, τον οποίο εύκολα θα εντοπίσετε.

Τοξότης

Μια περίοδος που θέλετε να ανεβείτε ακόμη πιο ψηλά και να αδράξετε όλες τις ευκαιρίες που σας εμφανίζονται. Αν και είναι μικρό το διάστημα που αρχίσατε να ξαναεμπιστεύεστε τις δυνάμεις σας, νιώθετε πλέον έτοιμοι για καινούρια δεδομένα που θα έρθουν στη ζωή σας χωρίς ενδοιασμούς.

Αιγόκερως

Ένα δυναμικό ξεκίνημα σας ανοίγεται και κυρίως δίνει ευκαιρίες σε ό,τι αφορά θέματα με το δημόσιο ή γενικότερα οικονομικά ζητήματα. Γνωριμίες και σχέσεις από το παρελθόν, θα φανούν ότι θα είναι για εσάς το πέρασμα από μια κατάσταση σε μια καλύτερη.

Συγκεκριμένα δεν πρέπει να αφήσετε να σας διαφύγουν οι λεπτομέρειες, αλλά ό,τι οργανώσετε να το κάνετε με σχέδιο και στρατηγική.

Υδροχόος

Θα αναλογιστείτε για λάθη του παρελθόντος και θα κάνετε μια εσωτερική διεργασία στο πώς θα έρθουν οι αλλαγές στη ζωή σας. Οι τύψεις και τα λάθη του παρελθόντος είναι ένα κομμάτι που θα πρέπει να αφήσετε πίσω αν θέλετε να προχωρήσετε.

Ενδεχόμενο ταξιδιού και γενικότερα μια καινούρια ευκαιρία ανοίγεται μπροστά σας.

Ιχθείς

Θα νιώσετε πως πιέζεστε αρκετά και πως κουβαλάτε το βάρος των άλλων χωρίς να έχετε στο πλευρό σας άτομα. Στη διάρκεια αυτής της κατάστασης θα γίνουν σπουδαίες αποκαλύψεις που θα σας δώσουν δύναμη στο να συνεχίσετε και να νιώσετε επιτέλους δικαιωμένοι.

Οικονομικά αρχίζει μια ιδιαίτερη περίοδος ευκαιριών και νέων ανοιγμάτων.