Προβλέψεις για την περίοδο 23/1-28/1/17

0

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για την περίοδο 23/1-28/1/17 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Μια περίοδος που καλά θα ήταν να αυξήσετε τις δημόσιες σχέσεις σας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Ήδη ο Ήλιος στον Υδροχόο σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς και σας θυμούνται άτομα από παλιά για επαγγελματικούς λόγους. Συνεπώς είναι ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδα σας. Προσοχή την Πέμπτη και την Παρασκευή μη βγείτε εκτός ορίων καθώς θα παρερμηνεύσετε πράγματα. Ενώ τέλος της εβδομάδας ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σας και σας δίνει αρκετή δύναμη και αυτοκυριαρχία.

Ταύρος

Ίσως θα πρέπει να βάλετε κάποια πράγματα σε δεύτερη μοίρα, γιατί αυτό το διάστημα είναι αρκετά σημαντικό για το εργασιακό σας κομμάτι και θα είναι σαν να χάνεις ευκαιρίες. Γενικά από την αρχή της εβδομάδας νιώθετε γεμάτοι με φορτισμένες τις μπαταρίες σας και δεν φοβάστε τίποτα, έχετε την τύχη με το μέρος σας, αρκεί να μην είστε πεισματάρηδες. Με την Νέα Σελήνη στις 28 του μήνα δημιουργούνται ευκαιρίες στη δουλειά που ως τώρα δεν υπήρχαν.

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα που θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να αναπτύξετε σχέσεις με συναδέλφους και να βελτιώσετε τον τομέα εργασίας σας αλλά και να ζητήσετε βοήθεια. Στα προσωπικά, κυρίως στις αρχές της εβδομάδας, νιώθετε πως δικαιώνεστε και πως τελικά τα πράγματα παίρνουν μια τροπή ως προς τη δική σας άποψη. Εξέλιξη σε αρκετά θέματα με συλλόγους ή ομάδες ή κοινωνικές επαφές γενικότερα ευνοούνται προς το τέλος της εβδομάδος, από όπου θα πάρετε αναγνώριση.

Καρκίνος

Από τις αρχές της εβδομάδας τα πράγματα κινούνται με το μέρος σας και είναι ευκαιρία να μπορέσετε να ξεχωρίσετε. Πολύ καλή όψη για όσους ψάχνουν για δουλειά. Το θέμα είναι πως θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα και να μην το πολυσκεφτείτε. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες στην οικογένεια σας και στα επαγγελματικά σας. Γενικά κάνετε αρκετά ξεκαθαρίσματα και θα δείτε πως θα νιώσετε μια απελευθέρωση, αφού πλέον έχετε αλλάξει απέναντι στους άλλους.

Λέων

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, είναι το δυνατό σας κομμάτι και βοηθά στο να ξαναβρείτε την αυτοπεποίθησή σας. Βοηθά αρκετά στο να μπορέσετε να έρθετε κοντά με άτομα που θέλατε. Γενικά είναι μια περίοδος που ευνοούνται κάθε είδους εξετάσεις και  μαθήματα καθώς δοκιμάζεστε, αλλά μέσα από σκληρή δουλειά πετυχαίνετε. Έχετε αρκετή διάθεση να βελτιώστε την καθημερινότητα και ίσως να έρθει μια σημαντική συνεργασία.

Παρθένος

Μια εβδομάδα λίγο διφορούμενη για τα οικονομικά σας, γιατί από τη μία νιώθετε πως παίρνεται και από την άλλη αδικείστε. Γενικά θα έχετε επαγγελματικές προτάσεις, αλλά θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα κάτω να δείτε τι σας συμφέρει και τι όχι. Ενθουσιάζεστε από τα γεγονότα και προφανώς κάνετε λάθος εκτιμήσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Θα πρέπει να βρείτε δημιουργικό χρόνο για εσάς και όχι για τους άλλους και πολύ πιθανόν να κόψετε σχέσεις με ένα άτομο ή κατάσταση που σας βάραινε.

Ζυγός

Αφήνετε πίσω πράγματα και θέλετε πλέον να δώσετε χώρο στον εαυτό σας και τη διασκέδασή σας. Είναι μια περίοδος που κάνετε πολλά σχέδια, αλλά νιώθετε πως αυτή τη στιγμή κάποια πράγματα είναι λίγο δύσκολο να γίνουν. Δεν είναι και τόσο, αρκεί να χρησιμοποιήσεις συνδυαστικά κάποια πράγματα. Προσπαθείτε να εκπληρώσετε αυτά που θέλετε αλλά δυστυχώς βλέπετε τοίχο από τους γύρω σας, για αυτό καλό θα ήταν κάπου να προσπαθήσεις να συμβιβαστείς.

Σκορπιός

Πλέον προσπαθείτε να δείτε τι αξίζει η ζωή σας και κάνετε ένα ξεκαθάρισμα ατόμων και καταστάσεων, βλέποντας πρώτα τα δικά σας λάθη. Μην το παρακάνετε όμως με την αυτοκριτική σας, καθώς λόγω και ζωδίου ρίχνετε φταίξιμο σε εσάς. Προσπαθήστε να μη μετράτε τη γνώμη άλλων, αλλά αυτών που πιστεύετε πως αξίζουν. Ίσως να αποσυρθείτε λίγο για να μπορέσετε να ξαναπάρετε δύναμη. Ευνοούνται οι αλλαγές μέσα από σχέδια που πρώτα τα έχετε ονειρευτεί.

Τοξότης

Μια εβδομάδα που θα τρέχετε και δεν θα προλαβαίνετε. Πιστεύετε πως πρέπει να κλείσετε πράγματα αλλά ταυτόχρονα ανοίγετε και κάποια άλλα. Βέβαια από τη μία είναι καλό, από την άλλη σας βγάζει λίγο εκτός προϋπολογισμού και μπερδεύεστε. Η χρήση της αισιοδοξία σας θα είναι το δυνατό σας όπλο. Φυσικά θα πρέπει να προσπαθήσετε να δώσετε τους άλλους να καταλάβουν πως πλέον δεν είστε δεδομένοι αλλά πως έχετε και τη δική σας ζωή.

Αιγόκερως

Αυτή την περίοδο πρέπει να ιεραρχήσετε τα πράγματα, όχι μόνο στο επαγγελματικό κομμάτι που είναι αυτό που σας καίει αλλά γενικότερα της ζωής σας. Πλέον έχετε αρκετά καθαρό μυαλό και μπορείτε να δείτε αντικειμενικά τα πράγματα και ίσως νιώσετε πως είστε ένας παρατηρητής και όχι ο πρωταγωνιστής της καθημερινότητάς σας. Μέσα από την Νέα Σελήνη στις 28 του μήνα θα πάρετε απαντήσεις από πράγματα που θέλετε και μπορείτε να αποποιηθείτε ταμπέλες και καταστάσεις που σας βάραιναν.

Υδροχόος

Με τον Ήλιο να έχει μπει στο ζώδιο σας, πλέον είστε ετοιμοπόλεμοι για καταστάσεις. Ξαναβρίσκετε σιγά-σιγά την αίγλη σας αλλά και τη διάθεση να διεκδικήσετε πράγματα. Η ενεργητικότητά σας είναι αρκετά αυξημένη και πλέον μπορεί να έχετε μια σημαντική αποκάλυψη που θα σας δώσει δύναμη. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 28 του μήνα βοηθά να έχετε θετικές αλλαγές, αρκεί να τολμήσετε. Μη φανερώσετε τους στόχους και σκοπούς σας σε άτομα που δεν το αξίζουν γιατί θα το μετανιώσετε.

Ιχθύες

Είναι μια περίοδος να μπορέσετε να κάνετε ένα απολογισμό για να δείτε ποιος φταίει και γιατί. Το να κρατήσετε χαμηλό προφίλ είναι αυτό που θα σας σώσει από καταστάσεις. Παρόλο που κάποιοι προσπαθούν να ξεκλέψουν την ενέργεια σας, δεν πρέπει να σας πάρει από κάτω. Είστε δίπλα σε άλλους, αλλά αυτή τη φορά χρησιμοποιείτε την πείρα σας και παίζετε το παιχνίδι με το μέρος σας.