Προβλέψεις για την περίοδο 22/8-28/8/2016

0

Προβλέψεις για την περίοδο 22/8-28/8/2016 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Mε τον ήλιο να μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου καλείσαι να οργανωθείς και να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου. Γενικότερα ίσως θελήσεις να αποκτήσεις άλλη γραμμή για τα πράγματα που ως τώρα θεωρούσες δεδομένα.

Προσοχή Τετάρτη και Παρασκευή, είναι μέρες που δεν πρέπει να φτάσεις στα άκρα αλλά αντίθετα να κάνεις πίσω σε οτιδήποτε αρνητικό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις αργότερα.

Ταύρος

Μια περίοδος που ενώ οι άλλοι περνούν δύσκολα, εσείς νιώθετε πως πολλά πράγματα είναι με το μέρος σας, καθώς έχετε κατακτήσει καταστάσεις και γεγονότα που είχαν να κάνουν με το πώς διαχειριζόσουν τα πράγματα παλιά.

Ευνοείται το ξεκίνημα μιας σχέσης ή και το ενδεχόμενο να γίνει κάτι σοβαρό που αφορά δέσμευση. Το θέμα εργασίας είναι σε αυτή τη φάση στο κέντρο του ενδιαφέροντός σου και ευνοείσαι από κάθε πλευρά.

Δίδυμοι

Ένα διάστημα που θα πρέπει να αποδεχτείς αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και εντέλει να δεις με θετικό τρόπο το μάθημα που έχεις να αποκομίσεις. Η αντίδραση δεν θα φέρει τα αποτελέσματα που σε βολεύουν αλλά πρέπει να ακολουθήσεις τα πράγματα για  το γενικό καλό.  Είτε αυτό έχει να κάνει με την οικογένεια, είτε με θέματα γενικότερα σπιτιού.

Καρκίνος

Ένα διάστημα που θα μπορέσετε να εξοφλήσετε κάποιο ή ένα ποσό από τα χρέη σας και θα μπορείτε να ανακουφιστείτε. Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά σημαντική για εσάς καθώς γνωρίζετε τα κατάλληλα άτομα στην κατάλληλη περίοδο. Για αυτό καλείστε να βάλετε όλο τον ενθουσιασμό σας αλλά και τη δύναμή σας μπροστά για να μπορέσετε να εντυπωσιάσετε.

Λέων

Ένα διάστημα που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες και καταστάσεις, ώστε να μπορέσεις να προωθήσεις τη δουλειά σου όσο γίνεται καλύτερα. Ο ήλιος στον ζώδιο της Παρθένου ευνοεί τα οικονομικά σου και έτσι θα πρέπει να κάνεις πράξη το «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Προσοχή στο τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματα, καθώς θα προβείς σε αρκετές σπατάλες.

Παρθένος

Ένα διάστημα που υπάρχει αρκετά χαοτική εξέλιξη στη ζωή σας και καλείστε να πάρετε το χρόνο σας για να ξεκαθαρίσετε το πώς μπορείτε να προβείτε από δω και πέρα.

Αν και νιώθετε πως έχετε αρκετή δύναμη να προχωρήσετε την οποία θα τη βρείτε μέσα από δικά σας άτομα. Προσοχή να μη βιαστείτε, αν και θα πρέπει να φανείτε πρωτοπόροι, οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα, δική σας επιλογή.

Ζυγός

Αν και νιώθετε αρκετά ευάλωτοι και ίσως ευαισθητοποιημένοι σε κάποιες καταστάσεις δεν θα πρέπει να επιτρέψετε τα γεγονότα να σας παρασύρουν, αλλά να μείνετε στο ύψος των περιστάσεων.

Αρκετοί από εσάς θα πρέπει να αποφύγετε καταστάσεις όπου πιστεύετε πώς έχει μπλεχτεί το όνομά σας, χωρίς εσείς να κάνετε κάτι.

Σκορπιός

Πλέον οι συνεργασίες είναι με το μέρος σας. Κάτι που προσπαθείτε εδώ και καιρό και δεν ευδοκιμεί, θα το δείτε να εξελίσσεται και να παίρνει σάρκα και οστά.  Αρκεί να μη φανείτε αλαζόνες και αντιστρέψετε όλη την κατάσταση.

Οικονομικά έχετε μεγάλα σχέδια τα οποία  θα πρέπει να κάνετε υπομονή γιατί τώρα δεν είστε έτοιμοι για τόσα ανοίγματα.

Τοξότης

Μια περίοδος επαγγελματικής εξέλιξης. Αυτό που θα πρέπει να δείτε είναι να μην πιστεύετε πώς είστε το κέντρο του σύμπαντος. Ακόμη και το μυρμηγκάκι το έχετε ανάγκη. Για αυτό ενώ έχετε λύσεις για τα σχέδια σας θα πρέπει να είστε διαλλακτικοί και να μάθετε να ακούτε αν θέλετε να πετύχετε.

Αιγόκερως

Ένα ξαφνικό γεγονός που θα αφορά τα οικονομικά σας θα προκύψει αυτό το διάστημα. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι γιατί τα γεγονότα αφορούν μια περίοδο μεταξύ τεσσάρων με έξι μηνών.

Προσπαθήστε να μη δώσετε παραπάνω από ότι έχετε, καθώς θα νιώθετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν.

Υδροχόος

Ένα διάστημα που θα πρέπει να προσπαθήσετε να ξοδέψετε όσα έχετε και όχι παραπάνω. Θα πρέπει να επανεξετάσετε ποια ήταν τα σταθερά πράγματα στη ζωή σας και ποια όχι.

Νιώθετε πώς δεν σας χωράει ο τόπος και χρειάζεστε δίπλα σας άτομα να σας στηρίζουν και όχι γενικά άτομα που πρέπει να αποδεχτείτε.

Ιχθείς

Μια τάση που θα θέλετε να νιώσετε αλλά και να δεχτείτε αλλαγές στη ζωή σας. Μην αποφασίσετε τώρα αλλά αφήστε το χρόνο να δείξει το τι μπορεί να είναι πραγματικότητα ή λάθος.  Ακούστε όλες τις παραμέτρους και μετά αποφασίζετε. Οι βιαστικές κινήσεις, θα είναι εις βάρος σας.