Προβλέψεις για την περίοδο 19/12-25/12/16

0

Προβλέψεις για την περίοδο 19/12-25/12/16 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας

Κριός

Γενικά αυτό το διάστημα αλλά και το επόμενο θα σας απασχολήσουν αρκετά τα επαγγελματικά σας και υπάρχει περίπτωση να μπερδευτείτε καθώς θα ακούτε γνώμες άλλων. Στην ουσία όμως βλέπετε πράγματα που συνεχίζονται και θα προσπαθήσετε να αλλάξετε καταστάσεις. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο ενδέχεται να είναι αρκετά τυχεροί καθώς μια έκπληξη τους χτυπά την πόρτα  και είναι μια ευκαιρία πιο κοντά στο στόχο τους. Στην ουσία βρίσκεστε μπροστά σε ένα δίλημμα το οποίο όμως θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε πράγματα που για καιρό αμφιβάλατε.

Ταύρος

Καιρό παλεύετε να σας έρθει κάτι καλό και δεν το τολμάτε. Ωστόσο αυτό το διάστημα θα έχετε αρκετή τύχη με το μέρος σας και μια επιτυχία πλησιάζει προς το μέρος σας. Γενικά αποδείξατε σε πολλούς το τελευταίο διάστημα τι αξίζετε και τώρα περιμένετε να έρθει η στιγμή της δικαίωσης, η οποία δεν είναι μακριά. Εκκρεμότητες με το παρελθόν θα προκύψουν, αλλά θα έχουν μια ευχάριστη χροιά. Όπως για παράδειγμα ένα παλιό συναίσθημα να ξαναφουντώσει.

Δίδυμοι

Γενικά είστε αρκετά πιεσμένοι αυτό το διάστημα όχι τόσο από δικές σας υποχρεώσεις αλλά κυρίως από άλλους. Κάτι καινούριο και αρκετά καλό πλησιάζει στη ζωή σας αλλά έχετε μπερδευτεί και δεν ξέρετε προς τα πού να κοιτάξετε. Τα πράγματα προς το παρόν φαίνονται λίγο στάσιμα αλλά και για μια ακόμη φορά βρίσκεστε σε καταστάσεις περίεργες. Καλείστε να αρχίσετε να κλείνετε κεφάλαια αν θέλετε να ανοίξει κάτι καινούριο. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι θα σας επιστραφούν χρήματα από κάτι που περιμένατε.

Καρκίνος

Μια ευκαιρία να κοιτάξετε την προσωπική σας ζωή που για καιρό την αφήνατε πίσω. Η διαίσθησή σας, σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε πράγματα και να αρχίσετε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο για εσάς.  Στο ερωτικό κομμάτι είναι πολύ έντονη η επανασύνδεση με το παρελθόν. Αλλά προσέξτε γιατί πλέον παίζετε το παιχνίδι με τους δικούς σας όρους και όχι με το τι θέλουν να κάνουν οι άλλοι. Έτσι καλείστε να γίνετε ιδιαίτερα τολμηροί αλλά και αποφασιστικοί προκειμένου να πετύχετε.

Λέων

Αρκετά νέα ξεκινήματα από την αρχή της εβδομάδας αρχίζουν να φαίνονται ευκαιρίες κυρίως επαγγελματικής φύσης και θα πρέπει να προσέξεις για να τις προλάβεις. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι τώρα αυτοί που θα σε στηρίξουν και παρόλο που δεν είσαι ευκολόπιστος θα βασιστείς σε αυτούς. Θα εμφανιστούν αρκετοί φίλοι και γνωστοί που θα θέλουν κατά κάποιο τρόπο να «κλέψουν την ενέργεια σας», οπότε κοιτάξτε τον εαυτό σας και μην αφήσετε να σας ρίξουν ψυχολογικά. Στο σεξουαλικό κομμάτι θα είστε ιδιαίτερα ενεργοί καθώς σας απασχολούσε αρκετά, αλλά επιτέλους τώρα έρχεται η δικαίωση.

Παρθένος

Καλείσαι να κάνεις υπερβάσεις και να βγεις έξω από τα όρια σου ώστε να προλάβεις πράγματα και προτεραιότητες που ίσως κάποιοι άλλοι σου τις έβαλαν. Όμως τελικά τα καταφέρνεις καθώς έχει πίστη και προσήλωση στο στόχο. Τώρα για τους ελεύθερους του ζωδίου, αναμένεται επανασύνδεση από το παρελθόν και επειδή ο Ερμής αναδρομή στο ζώδιο του Αιγόκερου, προφανώς θα πρόκειται για μια σχέση που πέρασε από δυσκολίες ή αλλιώς από σαράντα κύματα.

Ζυγός

Έχετε μια έντονη διάθεση για ελευθερία. Οι τρόποι σας αλλά και η συμπεριφορά που βγάζετε προς τα έξω, δείχνουν ένα άτομο που δεν μπαίνει σε καλούπια και θέλει να κάνει το δικό του, ανεξαρτήτως το τίμημα. Σε κάποιους από εσάς ενδέχεται η αλλαγή κατοικίας, προσωρινή ή και μόνιμη. Θα αρχίσετε να αφήνετε κάποια πράγματα στην τύχη τους, αλλά οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, θα εισπράξετε ένα νέο μήνυμα πώς όλα αλλάζουν και τίποτα δεν μένει σταθερό.

Σκορπιός

Βιώνετε έναν επαναπροσδιορισμό σχέσεων και γενικά κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή σας, στο τι αξίζει και τι όχι. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αποφασίσετε, απλά βλέπετε μικρά δείγματα που σας δείχνουν μια βεβαιότητα για τα πράγματα που εσείς αποφασίσετε. Με τον Άρη στο φιλικό για σας ζώδιο των Ιχθύων θα γίνετε περισσότερο διαλλακτικός και ενώ ενδέχεται να μπλεχτείτε σε μυστικές καταστάσεις, θα είναι ωφέλιμο για εσάς γιατί θα ξέρετε πότε θα πρέπει να μιλήσετε και πότε όχι.

Τοξότης

Αποφασίζετε να κόψετε δεσμούς με παρελθόν κυρίως γιατί δεν θέλετε να νιώθετε άλλη απογοήτευση και δεν έχετε ελπίδα για κάποια άτομα. Η κατάσταση γενικότερα σας φέρνει μια νοσταλγία, αλλά δεν είναι πάντα καλή, καθώς θυμάστε και δυσάρεστα πράγματα. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και επιτέλους θα μπορέσουν να πάρουν τα πάνω τους και να αποδείξουν την αξία τους.

Αιγόκερως

Αρκετές καταστάσεις νιώθετε πως είναι προς το μέρος σας και παίρνετε τα ηνία στα χέρια σε καταστάσεις που σας αφορούν για να τις λύσετε. Αρκετά πράγματα αντιμετωπίζετε με το παρελθόν σας, κυρίως γιατί θέλετε να πετάξετε ταμπέλες από επάνω σας και να αποδείξετε κάτι καινούριο. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο ενδέχεται να έχουν ευχάριστες εκπλήξεις. Επίσης το ενδεχόμενο μια σχέσης από παλιά να υπάρξει ξανά στη ζωή σας, είναι αρκετά πιθανή.

Υδροχόος

Οι αλλαγές έρχονται, αρκεί να είστε έτοιμοι να κάνετε το ρίσκο. Κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, είναι μια ευκαιρία που ανοίγουν τα φτερά τους για να αποδείξουν πως μπορούν να τα καταφέρουν, σε κάτι που οι άλλοι είναι ακόμη δύσπιστοι. Κάποιοι από εσάς θα δείτε έναν στόχο σας να γίνεται πραγματικότητα. Το τρίγωνο Δία-Ουρανού, σας ευνοεί ώστε να μπορέσετε να κάνετε την αλλαγή και να δείτε άμεσα αποτελέσματα.

Ιχθείς

Είστε από τους αρκετά τυχερούς του ζωδιακού αυτή την εβδομάδα, καθώς με τον Άρη στο ζώδιο σας, επιτέλους δικαιώνεστε για πράγματα που πιστεύατε πώς ίσως είχατε λάθος. Τώρα το παρασκήνιο θα λειτουργήσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο για εσάς καθώς ενδέχεται να εμπλακείτε σε μυστικά ή γενικά μυστικές καταστάσεις και να αποκρύψετε μια αλήθεια. Όσο αφορά τη λογική σας, θα δείτε αρκετή κατανόηση από τους γύρω σας, όχι μόνο γιατί θα έχετε δίκιο, αλλά επειδή ξεπεράσατε όρια το προηγούμενο διάστημα και τώρα είναι η ευκαιρία να δείξετε ποιος είστε.