Προβλέψεις για την περίοδο 11/7-17/7/16

0

Προβλέψεις για την περίοδο 11/7-17/7/16, από την ερευνήτρια αστρολογίας Μελίνα Εσερμπόγλου

Κριός

Είναι μια ευχάριστη περίοδος κυρίως στο εργασιακό κομμάτι, ιδίως αν πρέπει να κάνετε μια καινούρια επαγγελματική κίνηση. Το να έχετε μια έντονη διάθεση για φλερτ βοηθά στο να  γοητεύετε τους γύρω σας. Κυρίως πολύ καλό διάστημα για να αναθερμάνετε μια παλιά ή ήδη υπάρχουσα σχέση.

Το να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με χιούμορ θα σας σώσει από πολλές καταστάσεις.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονη διάθεση τόσο στο τρόπο που διαχειρίζεστε τους άλλους όσο και με την πίστη που έχετε στον εαυτό σας, βοηθά να μπορέσετε να διεκδικήσετε πράγματα που τόσο καιρό κάνατε πίσω. Βελτιώνονται οι σχέσεις με συγγενικά άτομα.

Κατάλληλη περίοδος για αλλαγές σε σχέση με το σπίτι. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου.

Δίδυμοι

Είναι μια περίοδος όπου θα πρέπει να δικτυωθείτε μέσα από τις σχέσεις σας με γνωστούς και φίλους, ώστε να μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδια σας. Θα πρέπει να είστε ανοιχτοί σε προτάσεις συγγενικών ατόμων που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τον τρόπο αντίληψή σας. Μια πνευματική ευκαιρία ανοίγει, ώστε να μπορέσετε να ανοίξετε τους ορίζοντες σας.  Πιθανή μια νέα-έκτακτη πηγή εσόδων.

Καρκίνος

Μια πολύ καλή περίοδος για τα αισθηματικά σας, ώστε να μπορέσετε να αναθερμάνετε σχέσεις. Θα έχετε πολύ καλή αίσθηση στο πνεύμα οικονομίας, ώστε να καταφέρετε να εντοπίσετε και να αλλάξετε πράγματα που χάνετε ενέργεια.

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση για να μπορέσετε να αυξήσετε τα οικονομικά σας, αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές.

Λέων

Μια κατάλληλη περίοδος για να μπορέσεις να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου, ώστε να βλέπεις τους καρπούς των πράξεων σου να αποδίδουν. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σου, θα έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε θέματα εργασιακού τομέα. Αρκεί να μην αρκεστείς στο εύκολο κέρδος και μπορέσεις να διακρίνεις ποιοι είναι στο πλευρό σου και ποιοι όχι.

Παρθένος

Μια περίοδος που θα πρέπει να ξεχωρίσετε τι αξίζει και τι όχι. Αλλαγές αναμένονται κυρίως επειδή το τελευταίο διάστημα μάθατε να είστε ευέλικτοι. Η Αφροδίτη στον τομέα της εργασίας σας ευνοεί τα εργασιακά σας. Πολλές εκπλήξεις κυρίως μέσα από επιβράβευση των δικών σας έργων αλλά και μια αναπάντεχη αλλαγή που θα είναι ευχάριστη για εσάς.

Ζυγός

Αυξάνεται η κοινωνικότητά σου και αυτό σε βοηθά να μπορέσεις να τα βρεις ακόμη και με τους εχθρούς σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες στα οικονομικά σου καθώς αυξάνονται, απλά είναι στο χέρι σου στο πώς θα τα διαχειριστείς.

Ευνοούνται κυρίως ταξίδια τόσο με σύντροφο ή με πολύ κοντινό σας άτομο.

Σκορπιός

Η αποδοτικότητα σας, στο πώς χειρίζεστε τα πράγματα θα εκπλήσσει αρκετούς γύρω σας.

Η επισημοποίηση μια σχέσης ή ένας έρωτας ενδέχεται να είναι μια δυνατή αλλαγή στη ζωή σας.

Με το να εργάζεστε σωστά και να μπορείτε να ελίσσεστε στα πράγματα σας δίνει την ευκαιρία να δικαιωθείτε. Κυρίως όμως να μη ξεχνάτε να βασίζεστε στον εαυτό σας, σε ότι κάνετε.

Τοξότης

Θα μπορέσετε να δείτε τα πράγματα από ένα νέο πρίσμα. Θα έχετε την ικανότητα να εντοπίσετε εύκολα ευκαιρίες και  στόχους. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση μέσα από απομόνωση να  βρείτε τρομερές δυνάμεις μέσα σας και να μπορέσετε να ξαναβγείτε πιο δυνατοί.  Πιθανότητα μακρινού ταξιδιού ενδέχεται να υπάρξει.

Αιγόκερως

Ίσως θα πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε πίσω στα πράγματα και να μη θέλετε να πρωταγωνιστήσετε. Στο επόμενο διάστημα ευνοείται η εξόφληση χρεών αλλά και ακόμη το να μπορέσετε να κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.

Αρκετοί από σας έχετε έντονη γονιμότητα οπότε είναι κατάλληλη περίοδος, για την απόκτηση ενός απογόνου.

Υδροχόος

Δίνετε χρόνο στον εαυτό σας και γίνεστε περισσότερο δημιουργικοί. Οι προσωπικές σας σχέσεις και οι

συνεργασίες ευνοούνται, λόγω της αντικειμενικότητας που θα έχετε για τα πράγματα.

Είστε σε μια περίοδο που ευνοείται η καριέρα σας, αρκεί να έχετε τα μάτια ανοιχτά να δείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

Ιχθείς

Μια περίοδος που γυρίζεις σελίδα στη ζωή σου και πλέον νιώθεις ότι οι δυνάμεις σου αυξάνονται. Ευνοούνται αρκετά τα νέα ξεκινήματα. Θεωρείς ότι είναι πιο εύκολο να αγωνιστείς και να κερδίσεις. Προσοχή στις ακρότητες σε ότι αφορά το θέμα υγείας.

Προσπαθώντας να βρεις λύσεις σε πράγματα που φαίνονται αδύνατα και έχοντας σύμμαχο th στωικότητά σου, θα βρεις λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν.