Προβλέψεις για 3/4-9/4/2017

0

Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 3/4-9/4/2017 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Μια εβδομάδα που ξεκινά με έντονη ενεργητικότητα. Πολλά γεγονότα κυρίως απρόβλεπτα σας κάνουν να μη μπορείτε να έχετε χρόνο για τους άλλους, γεγονός που θα δημιουργήσει αρκετά παράπονα. Θα δείτε τον εαυτό σας αρκετές φορές να λειτουργεί απόμακρα. Ωστόσο κάνετε υπομονή γιατί γύρω στις 6 του μήνα θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε πράγματα και να ξαναβρείτε κίνητρα.

Ταύρος

Μια εβδομάδα που σε βρίσκει αρκετά αισιόδοξο. Έχεις αρκετές ευκαιρίες καθώς θα μπορέσεις μέσα από τη θετική στάση που βλέπεις τα πράγματα να πετύχεις κάποιον από τους στόχους σου. Ήδη από τα μέσα της εβδομάδας φαίνονται ευκαιρίες στα οικονομικά σας.  Προσοχή στον τρόπο που φέρεστε στα δικά σας άτομα, καθώς διακατέχεστε έντονα από κτητικότητα και θα δημιουργήσετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα που θα χρειαστείς τη βοήθεια άλλων κυρίως στα οικονομικά σου, στον τρόπο με τον οποίο που θα πρέπει να κινηθείς  από δω και πέρα. Πιθανότητα αναθεώρησης επαγγελματικών σχεδίων είναι πολύ πιθανή. Θα έχεις την ευκαιρία από δω και πέρα να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική σχέση, η οποία θα έχει διάρκεια. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου ξεκινούν την υπάρχουσα σχέση τους, με νέες βάσεις.

Καρκίνος

Μια εβδομάδα με έντονη δημιουργικότητα, καθώς έχετε ευκαιρίες τις οποίες θα αδράξετε πιο εύκολα από άλλες περιόδους. Προσοχή στις επαγγελματικές σας ενέργειες καθώς θα πρέπει να μην παρασυρθείτε από τις “σειρήνες’ .Ένα διάστημα που ζείτε έντονες στιγμές με τον/τη σύντροφό σας και μάλιστα ενδείκνυται να κάνετε ένα ταξίδι που συζητούσατε εδώ και καιρό.

Λέων

Μια εβδομάδα που θα πρέπει να βάλετε προτεραιότητες στο τι πρέπει να κάνετε. Ίσως είναι λίγο απαιτητική στο κομμάτι των επαγγελματικών σας και θα πρέπει να έχετε τη διάκριση να μοιράσετε το χρόνο και σε άλλα πράγματα. Ίσως να χρειαστεί να κάνετε αλλαγές στον προσωπικό σας τομέα, που φαινομενικά είναι ένα κομμάτι που θα σας δυσκολέψει, αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Παρθένος

Μια εβδομάδα που θα πρέπει να επανεξετάσεις πράγματα και καταστάσεις ώστε να βρεις λύσεις. Το να απομονωθείς ίσως είναι η καλύτερη λύση. Πολύ πιθανή η επίτευξη ενός ταξιδιού από τις αρχές του μήνα. Ένα διάστημα που θα σε απασχολήσουν έντονα το ερωτικό κομμάτι και κυρίως στην βελτίωση της σχέσης σου στο κομμάτι της επικοινωνίας.

Ζυγός

Μια εβδομάδα που θα σε βρει αρκετά ευαισθητοποιημένο σε θέματα τρίτων, οπότε ίσως κερδίσεις και εντυπώσεις καθώς θα φανείς πως θα είσαι ο πρώτος που θα ξεχωρίζει από το πλήθος. Μια βοήθεια προς το τέλος της εβδομάδας ίσως είναι έκπληξη για σένα. Γενικότερα τα πράγματα θα κινούνται προς την πλευρά σας, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι, χωρίς να χρειαστεί να αποδείξεις κάτι παραπάνω από αυτό που είσαι.

Σκορπιός

Ένα διάστημα που σιγά-σιγά αρχίζεις να έχεις την υποστήριξη των γύρω σου στα σχέδια σου. Πλέον όμως είσαι αρκετά διεκδικητικός και δεν σου φτάνει μόνο αυτό. Θέλεις τα σχέδια σου να υλοποιηθούν πιο γρήγορα και ίσως με κάποιες άλλες μεθόδους. Έχει αρχίσει για σένα μια ιδιαίτερη περίοδος που θα πρέπει να κάνεις υπομονή αν θέλεις να δικαιωθείς το επόμενο διάστημα, αρκεί να μη παρατήσεις τα θέλω σου.

Τοξότης

Μια εβδομάδα με προδιάθεση αλλαγής. Πλέον εκτιμάς όσους ήταν δίπλα σου στα δύσκολα και μπορείς εύκολα να κάνεις ξεκαθαρίσματα με αυτούς που σε ενοχλούν ή πλέον δεν είναι χρήσιμοι για σένα. Παρόλα αυτά προσπαθείς να βρεις ευχαρίστηση σε πράγματα, αλλά έχεις ένα αίσθημα ανικανοποίητου.

Αιγόκερως

Ήδη από την αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείς έντονα με τα οικονομικά σου και θα πρέπει να θυμηθείς παλιότερες εποχές που δεν έκανες κατάχρηση των χρημάτων σου. Ίσως θα πρέπει να σκεφτείς καλύτερα προς ποια μεριά να ξοδέψεις χρήματα και τελικά τι είναι αυτό που για σένα έχει προτεραιότητα. Μια εβδομάδα που θέλεις να θυσιαστείς κυριολεκτικά για το ταίρι σου και είσαι έτοιμος για όλα, απλά περιμένεις μία μόνο κίνηση.

Υδροχόος

Μια εβδομάδα όπου προβλήματα επιζητούν άμεσα λύσεις και καλείσαι να γίνεις αρκετά εφευρετικός για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Ίσως μια σχέση από το παρελθόν σε ταλαιπωρήσει,  αλλά θα πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητες από τη δική σου πλευρά.

Ιχθύες

Από τις αρχές του μήνα θα νιώσετε κάποια οικονομικά απρόσμενη οφέλη από εξωτερικούς παράγοντες. Επιτέλους θα πάρετε μια ανάσα. Ευνοείται αρκετά η κατάσταση του να μπορέσετε να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω και ίσως θελήσετε να κάνετε θεαματικές αλλαγές.  Προσοχή σε θέματα υποχωρητικότητας γιατί θα κάνετε εκρήξεις που δεν αρμόζουν στη φύση σας.