Προβλέψεις για 30/1-5/2/2017

0

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για την περίοδο 30/1-5/2/2017 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Τα επαγγελματικά πρωταγωνιστούν με όλες τους τις μορφές και θα σας απασχολήσουν για αρκετό καιρό. Τα ερωτικά όμως είναι το φόρτε σας και δεν αποκλείεται να κάνετε μια ευχάριστη γνωριμία. Πλέον από τις 3 του μήνα η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σας και δεν αναβάλλετε τίποτα για μετά. Γίνεστε διεκδικητικοί και απαιτείτε πράγματα που τόσο καιρό χάσατε. Αρχίζετε βέβαια να αναθεωρείτε παλιές μεθόδους και να χρησιμοποιείτε νέες.

Ταύρος

Νέα γεγονότα έρχονται στη ζωής σας χωρίς εσείς να τα προκαλέσετε αλλά θα δείτε πώς είναι ένα είδος ανταμοιβής ως προς τα σχέδια σας. Η κούραση βέβαια είναι δεδομένη σε ότι κάνετε αλλά θα καταλάβετε πως τουλάχιστον αξίζει τον κόπο. Γενικά έχετε έντονη διάθεση για φλερτ και περιμένετε να γίνει όντως κάτι μεγάλο. Θα έχετε πολλές προτάσεις για εξόδους αλλά θα πρέπει να αξιολογήσετε αυτόν που έχετε απέναντί σας.

Δίδυμοι

Αλλαγές που δεν τις είχατε προγραμματίσει αναμένονται να κάνουν την έκπληξή τους και επιτέλους να χαμογελάσετε. Τα οικονομικά που σας ανέτρεψαν αρκετά σχέδια, βλέπετε να λαμβάνετε πλέον τους καρπούς των πράξεών σας, αφού εσείς προκαλέσατε καταστάσεις. Θα νιώσετε  συμπαράσταση αλλά και κατανόηση από το φιλικό σας περιβάλλον και νιώθετε μια ικανοποίηση πως μπορείτε να στηριχθείτε κάπου. Καθόλου απίθανο από το συγκεκριμένο περιβάλλον να προκύψει ένας έρωτας.

Καρκίνος

Μια περίοδος που πλέον καταλαβαίνετε πως μπορείτε να κάνετε καινούρια πράγματα και πως τα ταλέντα και οι γνώσεις διευρύνονται, καθώς σας ανοίγονται αντίστοιχοι ορίζοντες. Αν και νιώθετε κάπως ταλαιπωρημένοι στο συγκεκριμένο τομέα, καταλαβαίνετε πλέον πως δεν πάει άλλο και ήρθε η ώρα να κάνετε την αλλαγή. Ευνοϊκή περίοδος επίσης για ταξίδια κοντινά ή και αναθέρμανση σχέσεων με συγγενικά πρόσωπα.

Λέων

Πλέον νιώθετε πως έχετε ξαναβρεί την αίγλη και την περηφάνια σας, γι’ αυτό εδώ και καιρό κάνετε μπροστά, προσπαθώντας να αποκαταστήσετε τον χαμένο χρόνο. Σίγουρα θέλετε να βγείτε νικητές, οι τρόποι και οι χειρισμοί όμως που θα χρησιμοποιήσετε, απαιτούν τρομερή διπλωματία από μεριά σας, αν θέλετε να πετύχετε. Πολλές φορές ίσως νιώσετε πως κάτι καλό γίνεται και την ίδια στιγμή ίσως να χαλάει. Επικεντρωθείτε στο στόχο σας και θα βγείτε νικητές αρκεί να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα όπλα.

Παρθένος

Ένα διάστημα που αρχίζετε να χτίζετε τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Το να αλλάξετε κατεύθυνση στα σχέδια σας, θα δείτε πως δεν είναι απαραίτητα κακό. Καλύτερα θα ήταν να αποσυρθείτε λίγο από τα πράγματα και να επανατοποθετηθείτε σε νέους τομείς. Ξαφνικές προτάσεις για ταξίδια και διασκέδαση, είναι αυτό που θα σας ωφελήσει και θα νιώσετε πως ξεκουράζεστε.

Ζυγός

Θα βιώσετε κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδια σας και ίσως χρειαστεί να ματαιώσετε πράγματα που είχατε ως προτεραιότητα. Η κατάσταση βέβαια σας εκνευρίζει αρκετά και εκδηλώνεστε με όχι και τόσο ήπιους τρόπους. Υπάρχει όμως ένα είδος ξαφνικής βοήθειας, σαν ένα χέρι που έρχεται να σας βοηθήσει και θα πρέπει να αφήσετε πίσω την υπερηφάνεια σας και να δεχτείτε βοήθεια. Τα ερωτικά ίσως είναι ένας τομέας που θα πάρετε αρκετή δύναμη και θα νιώσετε μια σιγουριά.

Σκορπιός

Πολλά ξαφνικά γεγονότα θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Ίσως νιώσετε πως πιέζεστε παραπάνω και πρέπει να καταβάλλετε μεγάλο ψυχισμό και αντοχές ώστε να προχωρήσετε στην εύρεση λύσεων. Η πείρα σας αλλά και το να εξετάζετε κάθε γεγονός δυο και τρεις φορές είναι το κλειδί που θα είναι ο οδηγός σας, για να σας βγάλει από κάθε αδιέξοδο.  Ίσως χρειαστεί να προτείνετε πράγματα τολμηρά και ριψοκίνδυνα, σε ό,τι αφορά τους άλλους, αλλά μακροπρόθεσμα βλέπετε πως δικαιώνεστε.

Τοξότης

Πολλά γεγονότα κινούνται προς τη μεριά σας και δεν θα προλαβαίνετε να βαρεθείτε. Ένα στοιχείο που είναι στη φύση σας, αν και για άλλους είναι κουραστικό, εσάς σας ανανεώνει.  Ταυτόχρονα ανοίγουν επαγγελματικές ευκαιρίες και θα μπορείτε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε αυτό που σας ενδιαφέρει. Τα ερωτικά σας θα είναι στο φόρτε σας και μπορείτε πλέον να έχετε δικαίωμα επιλογής.

Aιγόκερως

Ένα διάστημα που πλέον θα μπορείς να αποκτήσεις αυτά που νιώθεις πως έχασες. Το επαγγελματικό σου ανοίγει ξαφνικά και μπερδεύεσαι ως προς τα πού θα κατευθυνθείς. Θέλεις να ανοίξεις πολλά και νέα μέτωπα αλλά πρέπει να δεις αν θα μπορείς να τα καταφέρεις αξιολογώντας καταστάσεις, πρόσωπα και γεγονότα. Ερωτικά ίσως έρχεσαι πιο κοντά με το σύντροφό ή την σύντροφό σου.

Υδροχόος

Νιώθετε πως πλέον κλείνουν πράγματα αλλά ανοίγουν νέα. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην εξαπατηθείτε από πράγματα που φαίνεται πως λάμπουν και ίσως θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας ώστε να προλάβετε καταστάσεις. Αυξάνονται επαφές και γνωριμίες και νιώθετε πως είστε στο επίκεντρο της παρέας και πως θα πρέπει κατά κάποιο τρόπο να λειτουργήσετε σαν ο φύλακας άγγελος για τους άλλους.

Ιχθύες

Είναι καιρός να ανοίξετε τα φτερά σας και να αποδείξετε στους άλλους τι αξίζετε. Θα είστε αρκετά ανταγωνιστικός αλλά και εριστικός  σε ότι αφορά τα σχέδια σας και τις παρεμβολές από άλλους.  Προσοχή ήδη από τις αρχές του μήνα τα έξοδα είναι αρκετά, αλλά θα είστε τυχεροί καθώς θα έχετε έκτακτες πηγές εσόδων. Οπότε με ένα καλό προϋπολογισμό μπορείτε να τα καταφέρετε.