Προβλέψεις για 27/3-2/4/2017

0

Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 27/3-2/4/2017 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Μια εβδομάδα που ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου και είναι μια ευκαιρία να εκμεταλλευτείς καταστάσεις και γεγονότα προς όφελός σου. Κυρίως αφορά σχέσεις από το παρελθόν είτε ερωτικές, είτε φιλικές αλλά ακόμη και επαγγελματικές που πλέον ζητούν λύση και δίνεται η ευκαιρία για κλείσιμο καταστάσεων ή να τις ζήσεις μέσα από ένα άλλο οπτικό πρίσμα.

Ταύρος

Μια εβδομάδα που θα θελήσεις λίγο να τα βρεις με τον εαυτό σου  και να αποτραβηχτείς από όσα όλα φαίνονται λαμπερά και φοβερά. Πιθανότατα να αναθεωρήσεις πράγματα και καταστάσεις που έχουν σχέση με τα θέλω σου και να στραφείς προς μια νέα κατεύθυνση. Επειδή υπάρχει κίνδυνος αποκάλυψης, προσοχή σε όσους έχουν κρυφές σχέσεις.

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα που θα αρχίσεις να βάζεις νέους στόχους στα σχέδια σου τα οποία θα αρχίσεις μετά από καιρό να έχεις ενδείξεις από σημάδια που θα εμφανίζονται συνέχεια μπροστά σου για να σε κάνουν να αποφασίσεις προς τα που θα κινηθείς. Μια περίοδος όπου παλιοί φίλοι και γνωστοί εμφανίζονται στη ζωή σου για να κάνεις πλέον ένα καινούριο ξεκίνημα με νέα δεδομένα.

Καρκίνος

Ένα διάστημα που θα σε απασχολήσει αρκετά η καριέρα σου και γενικότερα η πορεία σου προς τα επαγγελματικά. Έχεις πάρει φόρα εδώ και λίγο καιρό και δεν λες να σταματήσεις λες και ξύπνησες από ένα λήθαργο και θέλεις να τα προλάβεις όλα. Πολύ πιθανό να διαπραγματευτείς κάποια αύξηση ή για τους επαγγελματίες την έναρξη μιας νέας συμφωνίας.

Λέων

Μια εβδομάδα που ενδέχεται να αλλάξεις οπτικές στα πράγματα που σχεδίαζες ή να στραφείς αλλού για να καταλάβεις πως χρειάζεται να εμπλουτίσεις κάπως τις γνώσεις για αυτά τα οποία θέλεις να κάνεις. Καθόλου απίθανο να σου τύχει ένα ταξίδι μακριά που εδώ και καιρό σχεδίαζες να κάνεις ή μια νέα συνεργασία να προκύψει από το εξωτερικό. Ευνοείται οτιδήποτε έχει σχέση με σπουδές.

Παρθένος

Μια εβδομάδα που θα ασχοληθείς έντονα με τα οικονομικά σου. Προφανώς να σου επιστραφούν χρήματα αν έχεις δανείσει ή να σου έρθουν χρήματα μέσα από έκτακτη πηγή εσόδων. Γενικότερα θα πρέπει να επανεξετάσεις πράγματα στο πώς θα χειριστείς χρήματα που αφορούν το οικογενειακό σου περιβάλλον. Πιθανή επανασύνδεση σχέσης με κάποιο άτομο από τα παλιά.

Ζυγός

Μια εβδομάδα που θα αναγκαστείς να επανεξετάσεις πράγματα και ανθρώπους σε ό,τι αφορά τις  διαπροσωπικές σου σχέσεις. Κυρίως σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου θα χρειαστεί να δεις τη σχέση σου με ένα άλλο μάτι και τελικά να δεις τι είναι αυτό που αξίζει και τι όχι. Καθόλου απίθανο να θελήσεις να φανερώσεις άτομα ή καταστάσεις που για κάποιο λόγο δεν τις φανέρωνες.

Σκορπιός

Ένα διάστημα που θα πρέπει να ασχοληθείς με την υγεία σου. Ίσως χρειαστεί να εντάξεις στη ζωή σου μια νέα συνήθεια ή να ασχοληθείς με κάποιο σπορ το οποίο θα βελτιώσει την υγεία σου. Γενικότερα όμως θα σε απασχολήσει το εργασιακό σου κομμάτι και καθόλου απίθανο να αναλάβεις νέες ευθύνες πάνω στον τομέα της εργασίας σου. Στα ερωτικά σου είναι μια στιγμή που παίρνεις σοβαρές αποφάσεις.

Τοξότης

Με έντονη διάθεση για διασκέδαση αρχίζει αυτή η εβδομάδα. Αρκετά βασανίστηκες και θέλεις πλέον να αρχίσεις να απολαμβάνεις αυτό το διάστημα πράγματα που έχασες πριν. Καθόλου απίθανο να βιώσεις και έναν έρωτα από το παρελθόν που πλέον έρχεται με μια διαφορετική οπτική και όχι όπως τον ήξερες. Μια πρόταση έκπληξη αναμένεται προς τα μέσα της εβδομάδος.

Αιγόκερως

Θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι τόσο με την ακίνητη περιουσία όσο και τα οικονομικά. Καθόλου απίθανο να ασχοληθείς με μια μετακόμιση ή ανακαίνιση. Χρειάζεται να κάνεις αλλαγές και πλέον είναι η κατάλληλη περίοδος να υλοποιήσεις σχέδια.  Η εμπειρία σου από το παρελθόν θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πράγματα και να δεις πώς πρέπει να κινηθείς.

Υδροχόος

Η έναρξη μιας περιόδου όπου απαιτεί έντονες μετακινήσεις. Πιθανά θέματα με τα αδέρφια να σε απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια νέα γνώση όπως πχ μια ξένη γλώσσα ή ένα είδος σεμιναρίου το οποίο θα φανεί χρήσιμο για θέματα καριέρας. Θα είσαι αρκετά τυχερός σε νέες γνωριμίες, οπότε μη αποκλείσεις τίποτα.

Ιχθύες

Έντονο το κομμάτι θα είναι με τα οικονομικά σου. Καθώς βιώνεις ξαφνικές αλλαγές που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου. Αν και υπάρχει περίπτωση για ένα έξτρα εισόδημα, αρκεί να είσαι ανοιχτός σε προτάσεις και να μη δείξεις παγιωμένος. Πρόσεξε τις προτεραιότητές σου αυτό το διάστημα καθώς θα είναι καθοριστικές για το επόμενο.