Προβλέψεις για 25/7-31/7/2016

0

Προβλέψεις ζωδίων για το διάστημα 25/7-31/7/2016 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Μια ιδέα ή μια σκέψη που είχες εδώ και καιρό βλέπεις να παίρνει υλική υπόσταση και πλέον να μπορείς να κάνεις πράξεις αυτά που θέλεις. Κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο του Κριού η τύχη σου χαμογελά καθώς έρχονται νέα πράγματα στη ζωή σου.

Ταύρος

Μια εβδομάδα συγκρούσεων που μερικές φορές μπορεί να φτάσεις στα άκρα. Θέλεις να διεκδικήσεις πράγματα και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ενεργείς ίσως να θίγει κόσμο. Γενικά καλό θα ήταν να κρατάς την ψυχραιμία σου και να προσπαθήσεις να τα βρεις με τον εαυτό σου.

Δίδυμοι

Ένα διάστημα που αναλαμβάνεις δράση, μέσα από συλλογή πληροφοριών, καταφέρνεις να διεκπεραιώσεις μια κατάσταση που εδώ και καιρό σε ταλαιπώρησε. Προσοχή στην έλλειψη κατανόησης σε σχέση με τους άλλους.

Καρκίνος

Ένα διάστημα όπου τα οικονομικά θα σε βγάλουν λίγο εκτός ελέγχου και καλείσαι να έχεις προβλέψεις τις κινήσεις σου, για να μη βρεθείς ξεκρέμαστος. Σε προσωπικό επίπεδο αρχίζεις να κατασταλάζεις κυρίως στο ερωτικό κομμάτι που φαίνεται πως είναι το φόρτε σου.

Λέων

Μια περίοδος που πρέπει να μείνεις στο στόχο σου και να μην επηρεάζεσαι από γνώμες τρίτων. Τα πράγματα θα δεις ότι βαίνουν προς το καλό, καθώς το προηγούμενο διάστημα μέσα από συγκρούσεις κατάφερες να διεκδικήσεις πράγματα αλλά και να δείξεις τη δύναμή σου εκεί που χρειαζόταν.

Παρθένος

Το να απομονωθείς και να μη  μοιράζεσαι τις ιδέες σου, είναι κάτι που θα σε βοηθήσει αρκετά για το επόμενο διάστημα. Γενικά νιώθεις αρκετά δημοφιλής κάτι που σε κουράζει τον τελευταίο καιρό, αλλά για αυτό είναι μια ευκαιρία να εκμεταλλευτείς προκλήσεις που σου εμφανίζονται.

Ζυγός

Ένα διάστημα που θα εκτιμήσεις τις μικρές χαρές της ζωής και θα αναλογιστείς για λάθη του παρελθόντος. Έχεις κοντά σου αρκετή στήριξη από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος ώστε να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις σχέδια, αρκεί να μην είσαι αντιδραστικός.

Σκορπιός

Μια περίοδος που θα καταλάβεις πώς ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Θα χρειαστεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που συνεργάζεσαι καθώς νιώθεις πως τα πράγματα πρέπει να ξεκινήσουν σε νέα βάση. Σημαντική βοήθεια θα νιώσεις από κάποιο φιλικό άτομο το οποίο στηρίζει τις επιλογές σου.

Τοξότης

Μια περίοδος που θα θελήσεις να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου και έχεις την ελπίδα πως η δύναμη και οι ικανότητες σου, προβάλλονται προς τα έξω. Πιθανό και ένα ταξίδι που εδώ και καιρό ανέβαλες. Επίσης αρκετές θα είναι και οι κατακτήσεις σου, καθώς τελευταία έχεις βελτιώσει αρκετά την εικόνα σου.

Αιγόκερως

Περνάς μια φάση όπου λύνεις πράγματα και γρίφους, αλλά ίσως είσαι σε ένα στάδιο πριν μια μεγάλη αλλαγή. Αν και τελευταία δείχνεις αρκετά ισορροπημένος στο πώς κινείσαι, προσπάθησε να δείξεις εμπιστοσύνη στους γύρω σου και θα δεις πώς θα σε δικαιώσουν.

Υδροχόος

Από τις αρχές τις εβδομάδας γίνεστε αρκετά εριστικοί, προσπαθώντας να αποδείξετε πως εσείς μόνο έχετε δίκιο. Μη διαλύσετε ό,τι φτιάξατε ως τώρα, αλλά κρατείστε μια στάση ευελιξίας και γιατί όχι και με μια καλή διάθεση χιούμορ.

Ιχθείς

Μια περίοδος όπου καταλαγιάζουν αρκετά πράγματα μέσα σου και νιώθεις μια ευεξία, που τη μοιράζεις στο περιβάλλον σου. Αν και κρατάς δυνατό χαρτί στα χέρια σου, μην ανοίγεσαι τελείως και μη δίνεις αφορμές για κριτικές ή κουτσομπολιά.