Προβλέψεις για 24/4-30/4/2017

0

Προβλέψεις ζωδίων για το διάστημα 24/4-30/4/2017, από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Μια εβδομάδα που καταφέρνεις να επαναπροσδιορίσεις πράγματα στη ζωή σου και να πετύχεις στόχους, μέσα πλέον από σοβαρότητα και όχι από παρορμητισμό. Οι γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο θα επηρεαστούν ιδιαίτερα από αυτή την όψη. Στις 28 του μηνός η Αφροδίτη ξαναμπαίνει στο ζώδιο σου και πλέον νιώθεις αρκετή λάμψη και εναρμόνιση με το περιβάλλον σου. Αν δεν βιαστείς και αν ελέγξεις την παρόρμησή σου, θα δεις θετικές εξελίξεις σε θέματα που σε αφορούν.

Ταύρος

Είναι μια εβδομάδα που αρχίζεις να ξεπερνάς δυσκολίες, καθώς έχεις και αισθάνεσαι αρκετή δύναμη, τόσο σε σχέση με τον εαυτό σου, όσο και τη στήριξη των δικών σου ατόμων. Προς το τέλος της εβδομάδος έχει εξελίξεις στα οικονομικά, οπότε μην απογοητεύεσαι και κάνεις και τους γύρω σου να είναι μίζεροι. Πιθανόν να συναντήσεις ένα έρωτα κοντά στη Νέα Σελήνη στις 26 του μήνα.

Δίδυμοι

Ένα διάστημα που θα αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές και να μπορέσεις να πετύχεις πράγματα, αφού πλέον αρχίζεις να ξεπερνάς θέματα και νιώθεις πως είσαι έτοιμος για καινούριες εμπειρίες. Βέβαια με τον Ερμή ανάδρομο ακόμη ως το τέλος του μήνα θα πρέπει να κάνεις υπομονή σε θέματα που καθυστερούν και από τις αρχές Μαΐου θα μπουν κάποια πράγματα σε τάξη. Κοντά στη Νέα Σελήνη στις 26 του μήνα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, αρκεί να έχετε την προσοχή σας εκεί που πρέπει και να εστιαστείτε στο στόχο.

Καρκίνος

Ένας καινούριος κύκλος αρχίζει για σένα και δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς καταστάσεις για το πώς θα διαχειριστείς αυτά που θα σου έρθουν. Βέβαια θα καταλάβεις γρήγορα ότι όλα θέλουν δουλειά και ότι τίποτα δεν χαρίζεται. Οπότε όσο κοπιάσεις, τόσο θα έχεις να λαβαίνεις. Κοντά στη Νέα Σελήνη θα έρθουν ευκαιρίες μέσα από γνωριμίες για αύξηση των εσόδων σου.

Λέων

Από την αρχή της εβδομάδας θα αρχίσεις να γίνεσαι διεκδικητικός και να προσπαθείς δυναμικά για θέματα που πριν περίμενες να γίνει κάτι από το Σύμπαν. Θα είσαι ιδιαίτερα εφευρετικός και δημιουργικός κυρίως σε θέματα εργασίας και δεν αποκλείεται να βάζεις τα θεμέλια για να αρχίσεις κάτι καινούριο. Ένα άτομο από το φιλικό περιβάλλον θα θελήσει να σε προσεγγίσει, στο χέρι σου είναι πώς θα το χειριστείς.

Παρθένος

Στον τομέα της δουλειάς σου θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην έρθεις σε σύγκρουση με άτομα που δεν πρέπει. Παρόλο που είσαι έτοιμος να συγκρουστείς περιμένοντας να βρεις το δίκιο σου, καλύτερα να αποφύγεις. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, καλείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες και να προσεγγίσεις το άτομο ή τα άτομα που σε ενδιαφέρουν προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου.

Ζυγός

Είναι ένα διάστημα που θέλεις να κάνεις αλλαγές και βιάζεσαι να αποφασίσεις. Κυρίως στο κομμάτι συνεργασιών βλέπεις πως κάποια πράγματα δεν προχωρούν άλλο και πρέπει κάτι να γίνει. Η περίοδος όμως δεν είναι ακόμη έτοιμη για σένα για αλλαγές. Προσπάθησε να δεις τους ανθρώπους με άλλο μάτι και να δεις τα καλά τους και ίσως τότε να μπορέσεις να αποφασίσεις αντικειμενικά. Πιθανή ερωτική έλξη με ένα άτομο που πριν δεν έδινες σημασία.

Σκορπιός

Μια περίοδος που θα σε απασχολήσει αρκετά το οικογενειακό αλλά ταυτόχρονα και το εργασιακό περιβάλλον. Προφανώς τα σχέδια που προετοίμαζες σε σχέση με σένα, να περάσουν σε δεύτερη μοίρα και να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Προσπαθείς να βρεις νέα κίνητρα για να κάνεις πράγματα, αλλά κυρίως αυτό που σου χρειάζεται είναι να μπορέσεις να συγκεντρωθείς σε ένα στόχο και να βάλεις όλο το δυναμικό σου.

Τοξότης

Ένα διάστημα που θα πρέπει να αφήσεις τις εντάσεις και να μπορέσεις να ασχοληθείς επιτέλους με τον εαυτό σου. Είναι μια περίοδος που θα πρέπει να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Κυρίως μια δίαιτα ή αλλαγή συνηθειών είναι το κλειδί για να μπορέσεις να ανανεωθείς. Προσοχή στην Νέα Σελήνη, θα πρέπει να αποφύγεις επενδύσεις και γενικότερα οικονομικές σπατάλες. Παρόλα αυτά εκείνες τις ημέρες γύρω στις 26 του μήνα θα δικαιωθείς από κάτι.

Αιγόκερως

Ένα διάστημα που το να βάλεις ρίσκο στα πράγματα που κάνεις, είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να βγεις από αδιέξοδα. Προφανώς ξέρεις τι θέλεις εδώ και καιρό και είναι μια στιγμή για να τολμήσεις. Παρόλα αυτά προσοχή καθώς υπάρχει ο κίνδυνος εξαπάτησης σε νέες συνεργασίες. Νέες γνωριμίες στη ζωή σου, στις οποίες θα πρέπει να είσαι ανοιχτός και δεκτικός αν θέλεις να υπάρχει εξέλιξη.

Υδροχόος

Ένα διάστημα που θα ασχοληθείς με το σπίτι και με αλλαγές σε σχέση με αυτό. Χρειάζεσαι νέο αέρα για να αναπνεύσεις και καθόλου απίθανο να σκεφτείς να κάνεις μια μετακόμιση. Θα είσαι λίγο πιεστικός  με τους γύρω σου , καθώς ψάχνεις αληθινές σχέσεις και έχεις βαρεθεί τα μεγάλα λόγια. Ευνοείται ταξίδι στο οποίο θα μπορέσεις να ξαναβρείς το κέντρο σου. Είναι ευκαιρία αυτό το διάστημα να μπορέσεις να τα βρεις με τον εαυτό σου.

Ιχθύες

Ένα διάστημα όπου θα είσαι αρκετά εξωστρεφής και προσπαθείς να βρεις τα χαμένα εδάφη. Προς το τέλος της εβδομάδος ξεκινά μια περίοδος για θέματα συνεργασιών. Είναι ευκαιρία να αρχίσεις να κυνηγάς όνειρα που για καιρό τα έχεις αφήσει πίσω. Ίσως θέλεις να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο και γι αυτό θα πρέπει να κάνεις λίγο πίσω. Με οδηγό το ένστικτό σου θα φτάσεις εκεί που θέλεις, αρκεί να μην είσαι πεισματάρης.