Προβλέψεις για 20/3-26/3/2017

0

Προβλέψεις για την περίοδο 20/3-26/3/2017, από τη Μελίνα Εσερμπόγλου-ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Μια εβδομάδα που πλέον ο Ήλιος θα είναι στο ζώδιο σου και αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να περάσεις με τίποτα απαρατήρητος. Νιώθεις έντονα θετικά συναισθήματα καθώς σου ανοίγονται και ευκαιρίες. Κυρίως οι γεννημένοι του Μαρτίου ήδη θα καταλάβουν κατευθείαν την αλλαγή καθώς θα νιώθουν ιδιαίτερα ευνοημένοι και τυχεροί. Είναι ευκαιρία να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου.

Ταύρος

Μια εβδομάδα που βοηθά κυρίως στο επαγγελματικό κομμάτι καθώς θα πρέπει να αρπάξεις οποιαδήποτε ευκαιρία σου εμφανιστεί για να μπορέσεις να χτίσεις πράγματα. Παρόλο που τα οικονομικά σου δεν είναι ιδιαίτερα καλά θα σου εμφανιστούν λύσεις ευκαιριακές για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οφειλές. Πιθανή ερωτική επιστροφή από το παρελθόν.

Δίδυμοι

Περιμένεις να αλλάξουν κάποια γεγονότα για να κινηθείς και γενικά βρίσκεσαι σε μια φάση που δεν ξέρεις προς τα πού να στραφείς. Θα πρέπει να αρχίσεις να χτίζεις πράγματα ανεξαρτήτως συνθηκών, αν θέλεις να βγεις μπροστά και να αλλάξει μια κατάσταση. Είναι μια περίοδος που πλέον θα αρχίσεις να παίρνεις απαντήσεις για όλα αυτά που σε καίνε.

Καρκίνος

Έντονο το επόμενο διάστημα για σένα. Νέα άτομα εμφανίζονται στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να μπορέσεις να πάρεις τα πάνω σου και κυρίως στον τομέα των επαγγελματικών βρίσκεις πρόσφορο έδαφος να μπεις σε νέες καταστάσεις, με την προϋπόθεση πως θα πρέπει να είσαι ανοιχτόμυαλος. Ίσως υπάρξουν ανατροπές στα σχέδια σου, για το λόγο αυτό θα πρέπει να μη βιαστείς να αποφασίσεις.

Λέων

Παρόλες τις ανατροπές που βιώνεις το τελευταίο διάστημα, είναι μια περίοδος που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς καταστάσεις ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε ένα τομέα της ζωής σου. Πρόσεχε όμως τις παγίδες και μη δοθείς ολοκληρωτικά σε κάτι που δεν γνωρίζεις ακόμη. Πιθανή επανασύνδεση με ένα άτομο από το παρελθόν, μόνο που πρέπει να προσέξεις μην απογοητευτείς.

Παρθένος

Μια περίοδος που θα πρέπει να προσέξεις την υγεία σου και πιθανόν να αλλάξεις συνήθειες. Πλησιάζει μια περίοδος που δεν ξέρεις προς τα που να στραφείς. Κυρίως τακτοποιείς καταστάσεις σε σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον και θα πρέπει παράλληλα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να μην πεις όχι σε νέες προκλήσεις κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Πιθανή νέα πηγή εσόδων.

Ζυγός

Μια κατάσταση που γίνεσαι περισσότερο συντηρητικός και δεν εμπιστεύεσαι εύκολα. Κυρίως στα μέσα της εβδομάδας προσοχή γιατί γίνεσαι αρκετά εριστικός για τους γύρω σου και μπορεί να πεις λόγια για τα οποία αργότερα θα μετανιώσεις. Ζητάς τα πράγματα να γίνουν με κέντρο εσένα και όχι το τι θέλουν οι άλλοι, οπότε προσοχή σε εγωιστικές συμπεριφορές.

Σκορπιός

Αναπολείς καταστάσεις και γεγονότα από το παρελθόν και αποφεύγεις να ζήσεις καταστάσεις που σχετίζονται με το τώρα. Ίσως είναι μια ευκαιρία να κάνεις ξεκαθαρίσματα τόσο με ανθρώπους και καταστάσεις και να σταματήσεις να πλάθεις σενάρια στο ποιος σε εχθρεύεται και ποιος όχι. Στον ερωτικό τομέα θα διαπρέψεις καθώς νιώθεις τα βλέμματα στραμμένα πάνω σου.

Τοξότης

Μια εβδομάδα που θα ξαναβρείς το χιούμορ το οποίο εδώ και καιρό έχασες και θα προσπαθήσεις να κάνεις τα πράγματα με μια αισιόδοξη τάση που θα φανεί έντονα στο περιβάλλον σου. Είναι μια ευκαιρία για διασκέδαση και ταξίδια. Γενικά έχεις μια ερωτική διάθεση και προσελκύεις άτομα πολύ εύκολα.

Αιγόκερως

Μια ευκαιρία να μπορέσεις να οργανωθείς και για το λόγο αυτό θα είσαι ιδιαίτερα εσωστρεφής καθώς νιώθεις καλύτερα έτσι για να μπορείς να πάρεις δυνάμεις και να ξαναβγείς για να κάνεις τα σχέδια σου πράξη. Προσοχή στα μέσα της εβδομάδας καθώς θα είσαι ιδιαίτερα εριστικός και θα ξεσπάσεις σε άτομα που προφανώς τους έχεις ανάγκη. Απλά πριν κάνεις κάτι σκέψου το δυο φορές.

Υδροχόος

Ένα διάστημα που είσαι αρκετά μπερδεμένος. Δεν ξέρεις αν πρέπει να στραφείς στη μια ή στην άλλη μεριά. Αν και το τελευταίο διάστημα έκανες πίσω σε καταστάσεις, πλέον είναι η κατάλληλη περίοδος αφού ο ¨Ηλιος στον Κριό σε ευνοεί, να μπορέσεις να κάνεις συγκρούσεις και να βγει ένα θετικό αποτέλεσμα. Τουλάχιστον μετά θα ξέρεις προς τα πού να στραφείς. Προσοχή στις παγίδες στον ερωτικό τομέα.

Ιχθύες

Παίρνεις τα πράγματα πολύ προσωπικά και τελικά βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που νιώθεις πως από μόνος σου υποβιβάζεσαι.  Με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό στις αρχές της εβδομάδας αρχίζεις να ξανακάνεις σχέδια και να προσπαθείς να αδράξεις ευκαιρίες. Πιθανές νέες γνωριμίες στον ερωτικό τομέα. Ένα διάστημα που θα απαλλαγείς από κάποια κακιά συνήθεια.