Προβλέψεις για 17/4-23/4/2017

0

Προβλέψεις ζωδίων για την περίοδο 17/4-23/4/2017 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Μια εβδομάδα που μπορείς να επαναπροσδιορίσεις πράγματα και να καταφέρεις επιτέλους να βάλεις μια τάξη σε θέματα που σε αφορούν. Ωστόσο. υπάρχει περίπτωση προς τα μέσα της εβδομάδος να χαθείς ανάμεσα σε μπερδέματα και να δεις τα πράγματα τελείως υποκειμενικά, κάτι που μπορεί να σε παραπλανήσει από την πραγματικότητα. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως με τον Ερμή να μπαίνει στο ζώδιο σου, αν και ακόμη ανάδρομος, δικαιώνεσαι και ανοίγουν οι πόρτες για νέες ευκαιρίες.

Ταύρος

Η εβδομάδα αρχίζει με μια ελαφριά διάθεση παραίτησης από τα πράγματα. Προσοχή σε απροσεξίες, καθώς είσαι επιρρεπείς σε ατυχήματα.  Όμως στις 20/4 με τον Ήλιο να μπαίνει στο ζώδιο σου, αρχίζεις και αισθάνεσαι σιγά-σιγά πως αποκτάς δύναμη και είναι μια στιγμή που περιμένεις να γίνουν έντονα πράγματα.  Για τους γεννημένους των πρώτων ημερών, μια ξαφνική μοιραία συνάντηση θα είναι μια έκπληξη για σένα.

Δίδυμοι

Δυναμικά ξεκινά η εβδομάδα για σένα, καθώς πράγματι αρχίζει να δραστηριοποιείσαι και να μην πας όπου σε πηγαίνουν τα γεγονότα αλλά να κινείς εσύ τα νήματα. Προς το τέλος της εβδομάδος με τον Άρη να μπαίνει στο ζώδιο σου, αρχίζει μια περίοδος έντονων κινητοποιήσεων και με σένα να είσαι αρκετά ανταγωνιστικός σε ότι κάνεις. Προσοχή όμως κυρίως προς Σαββατοκύριακο, καθώς τα νεύρα και οι εντάσεις σου, μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμούς και εμπλοκή σε γεγονότα που αργότερα θα μετανιώσεις.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη ορθόδρομη πλέον, μπορείς να πάρεις αποφάσεις και επιτέλους να οργανώσεις τα πράγματα όπως εσύ θέλεις. Βέβαια θέματα σε σχέση με το σπίτι συνεχίζουν να υπάρχουν ακόμη, απλά πλέον μπορείς σιγά-σιγά να διαχειριστείς καταστάσεις και γεγονότα και να μην λειτουργήσεις με αναβλητικότητα. Ήδη τα οικονομικά σου προς το τέλος της εβδομάδος, θα δεις πως θα αρχίσουν να τακτοποιούνται μέσα από απρόοπτες αλλαγές που θα σου συμβούν.

Λέων

Μια περίοδος που μπορείς να αρχίζεις να τακτοποιείς υποθέσεις και να βάλεις κάποια πράγματα σε τάξη. Κυρίως στο επαγγελματικό κομμάτι θα αρχίσεις να παίρνεις τα πάνω σου από τις απρόοπτες αλλαγές που θα προκύψουν. Βέβαια εδώ και καιρό δημιουργείς ευκαιρίες, οπότε είναι ουσιαστικά σαν να δικαιώνεσαι. Προς το τέλος της εβδομάδος θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος και να μη πάρεις βιαστικές αποφάσεις.

Παρθένος

Μια περίοδος που αρχίζεις να παίρνεις τα πάνω σου και επίσης να καταλάβεις πως ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων σου, αρχίζει να εξαλείφεται. Έντονα θα το βιώσουν όσοι είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου.  Ένας έρωτας μπορεί να προκύψει ξαφνικά από φιλικό περιβάλλον. Προσοχή στις 21 του μήνα καθώς έκτακτα γεγονότα δημιουργούν εντάσεις και νεύρα που δύσκολα διαχειρίζεσαι.

Ζυγός

Μια περίοδος που βλέπεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται. Πιθανή νέα πηγή εσόδων ή κάποια προαγωγή ή μια αλλαγή στη δουλειά σου, σε βρίσκει να νιώθεις πως δικαιώνεσαι για ακόμη μια φορά. Στα προσωπικά σου είσαι κάπως εριστικός και θα πρέπει να πατήσεις φρένο για να επανεξετάσεις πράγματα. Προς το τέλος της εβδομάδας, αρχίζεις να κάνεις τα πράγματα με ένα δικό σου ρυθμό και όχι με το ρυθμό των άλλων.

Σκορπιός

Μια περίοδος με αρκετά διλήμματα, τα οποία δεν γνωρίζεις πώς να τα διαχειριστείς. Ίσως θα πρέπει να θυσιάσεις κάτι για κάτι άλλο αλλά και να δεις τα πράγματα αντικειμενικά, θα είναι σωτήριο για σένα. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν δεδομένα σε θέματα συνεργασιών, για τα οποία δεν πρέπει να ανησυχήσεις. Κυρίως στις 20/4 ενδείκνυται η υπογραφή συμβολαίων ή γενικότερα εγγράφων.

Τοξότης

Μια εβδομάδα που νιώθεις αρκετή δύναμη και καλείσαι να  βάλεις σε τάξη γεγονότα που σε απασχολούν. Στις 18/4 προσπάθησε να αποφύγεις υπερβολές ως προς την οδηγική σου συμπεριφορά. Επίσης είναι μια περίοδος που θα καταλάβεις πως πρέπει να αποφύγεις εντάσεις και νεύρα και γενικότερα να κουράσεις  την ψυχική σου ηρεμία με άχρηστα γεγονότα. Θα πάρεις αποφάσεις και θα προσπαθήσεις να απομακρύνεις άτομα που ως τώρα ήταν ενοχλητικά για σένα.

Αιγόκερως

Τα οικογενειακά θέματα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν αυτή την περίοδο και προσπαθείς με κάθε τρόπο να βρεις λύσεις. Η συμπεριφορά σου είναι λίγο απότομη σε άτομα που έχεις ανάγκη και πρόσεξέ την γιατί θα σου γυρίσουν την πλάτη. Γύρω στις 20/4 θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς πάνω σε θέματα εργασίας. Ευνοούνται οι ερωτικές επαφές και το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης.

Υδροχόος

Ένα διάστημα που θα βάλεις  σε τάξη τα πράγματα καθώς θέλεις να τελειώνεις γρήγορα τις δουλειές σου για να αναλάβεις καινούρια πράγματα ή να βάλεις νέα δεδομένα στο πρόγραμμα σου. Από την Παρασκευή και μετά θα αρχίσεις να έχεις πιο έντονους ρυθμούς και να πιέσεις ίσως κάποιους που καθυστερούν τα σχέδια σου. Ένα νέο άτομο, ενδέχεται να μπει στη ζωή σου , που θα φέρει απρόσμενες θετικές αλλαγές.

Ιχθύες

Μια περίοδος που θα πάρεις τα πάνω σου. Κυρίως ο αισθηματικός τομέας θα είναι το φόρτε σου για αυτήν την περίοδο. Αλλά λόγω του ότι θα έχεις μια λάμψη, δεν αποκλείεται να θελήσουν αρκετοί να αναζητήσουν την παρέα σου. Προς το τέλος της εβδομάδας να είσαι προσεκτικός μην εξαπατηθείς από άτομα ή καταστάσεις που θα πιστέψεις πως μπορείς να στηριχθείς πάνω τους.