Προβλέψεις για 16/1-22/1/17

0

Προβλέψεις για την περίοδο 16/1-22/1/17 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Βρίσκεστε σε κατάσταση προετοιμασίας σε θέματα οικονομικών. Μέσα από την κοινωνικότητά σας και τις δημόσιες σχέσεις θα δείτε πως ανοίγονται εκπληκτικές ευκαιρίες. Περισσότερο ευνοούνται άτομα, που έχουν να κάνουν με την ανάδειξη της καριέρας τους καθώς είναι η κατάλληλη περίοδος να προβληθούν. Ευνοούνται σπουδές και εξετάσεις σε όσους έχουν να κάνουν με το θέμα διαβάσματος. Προσοχή στις υπερβολές στη συμπεριφορά σας κυρίως τις πρώτες ημέρες της εβδομάδος.

Ταύρος

Είστε σε μια φάση που ανοίγουν νέοι δρόμοι-ορίζοντες για τη ζωή σας. Αυτό που καλείστε να κάνετε είναι να βρείτε το κανάλι να φανείτε παραπάνω σε ότι κάνατε. Κυρίως ευνοείστε μέσα από φιλικές σχέσεις και νέες γνωριμίες, που εσείς όμως πρέπει να επιδιώξετε. Προσπαθήστε να ανοίξετε τα φτερά σας και να μη νιώθετε πως μπλοκάρεστε από το παρελθόν.

Δίδυμοι

Μια γενικά όχι και τόσο εύκολη εβδομάδα ξεκινά, κυρίως για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου. Κυρίως ζορίζεστε έντονα σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας, γεγονός που δείχνει πως πρέπει να αλλάξετε νοοτροπία και να γίνετε πιο ώριμοι αν θέλετε να πετύχετε. Αντίθετα, οι γεννημένοι το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο ευνοείστε αρκετά στα επαγγελματικά σας και σας έρχονται ευκαιρία στα οικονομικά εκεί που δεν το περιμένατε.

Καρκίνος

Από την προηγούμενη εβδομάδα καταλάβατε πως κάποια πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα και πως ό,τι σας βλάπτει πρέπει να το κόψετε μαχαίρι. Καλείστε να έρθετε σε μια αντιπαράθεση με άτομα για να διεκδικήσετε πράγματα αλλά και να πείτε τα πράγματα με το όνομα τους εκεί που σας ενοχλεί μια κατάσταση. Αν πολεμήσετε κάτι που σας δυσαρεστεί θα βγείτε νικητές, αρκεί να τολμήσετε. Προσοχή στο ανοσοποιητικό σας που φαίνεται να πέφτει και θα πρέπει να φροντίσετε γενικότερα την υγεία σας.

Λέων

Είστε σε μια πολύ καλή φάση και παρόλο που νιώθετε πως πιέζεστε από κάποια θέματα, διανύετε μια περίοδο που μπορείτε να αντέξετε πράγματα και καταστάσεις, καθώς διαθέτετε χιούμορ και ευελιξία. Προσοχή σε καταστάσεις από παρελθόν, κυρίως παλιοί έρωτες που κάνουν την εμφάνισή τους θέλοντας να σας θυμίσουν καταστάσεις που θα θέλατε να ξεχάσετε. Το σημαντικότερο είναι να στραφείτε προς το μέλλον γιατί αυτό θα σας δώσει αυτό που ζητάτε.

Παρθένος

Πλέον ξεφεύγετε από αυταπάτες και μπορείτε να δείτε καθαρότερα τα πράγματα γύρω σας. Ευνοούνται αρκετά νέες γνωριμίες, απλά νιώθετε πως είστε στο μάτι του κυκλώνα καθώς σας συμβαίνουν έντονες αλλαγές και δεν μπορείτε να καθορίσετε πώς θα πρέπει να κινηθείτε. Τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα για τους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου, καθώς έχουν να διαχειριστούν σχέσεις με την οικογένειά τους ή και το σύντροφο τους που φαίνεται να δυσκολεύουν στη συγκεκριμένη περίοδο.

Ζυγός

Μια αύξηση στα οικονομικά σας μέσα από ευκαιρίες καριέρας που θα φανούν μπροστά σας και θα πρέπει να ανταπεξέλθετε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, βιώνετε τα γεγονότα αρκετά έντονα και έχετε άγχος για το πώς θα τα καταφέρετε αλλά μη στεναχωριέστε γιατί μπορείτε να τα πετύχετε αυτά που θέλετε. Προσοχή στις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας καθώς ενδέχεται να εμπλακείτε σε καταστάσεις που σας στεναχωρούν.

Σκορπιός

Σημαντικές ευκαιρίες έρχονται για εσάς κυρίως από το φιλικό περιβάλλον. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα δείτε τα πράγματα να παίρνουν θετική τροπή ως προς τα οικονομικά σας. Προσοχή όμως στις σπατάλες γιατί θα το ρίξετε προς τα έξω και δεν θα λογαριάσετε τίποτα. Το τρίτο δεκαήμερο ευνοείται αρκετά στα ερωτικά του.

Τοξότης

Μια περίοδος που θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Το δύσκολο είναι πως θα πρέπει να συγκρουστείτε με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Αλλά κυρίως θα πρέπει να καταλάβετε πως πλέον απελευθερώνεστε από λάθη και περιορισμούς του παρελθόντος θα μπορέσετε να κινηθείτε σε διαφορετικούς τομείς από αυτούς που συνηθίσατε. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο βιώνουν επιτέλους την ηρεμία που τους αξίζει.

Αιγόκερως

Πιθανόν θέματα με οικογένεια να σας απασχολήσουν, αλλά μην ανησυχείτε θα τα λύσετε γρήγορα. Γίνεστε αρκετά δημιουργικοί και λύνετε προβλήματα που δημιουργήθηκαν πριν ένα μήνα από μικρές ασήμαντες αιτίες. Το οικονομικό κομμάτι είναι αρκετά θετικό και βλέπετε να ανοίγονται ευκαιρίες σε σημείο που δεν θα ξέρετε προς τα πού να στραφείτε.

Υδροχόος

Μια περίοδος με αρκετές ευκαιρίες και θα απολαμβάνετε πράγματα. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο ευνοείστε οικονομικά και επαγγελματικά σε θέματα που ήταν παγιωμένα. Το τρίτο δεκαήμερο θα νιώσετε μια έντονη πίεση στα οικονομικά σας, αλλά είναι κάτι που περνάει γρήγορα και πλέον θα μπορέσετε εύκολα να ξαναπάρετε τα πάνω σας.

Ιχθείς

Μια περίοδος όπου τα ερωτικά σας αλλά και τα επαγγελματικά σας παίρνουν θετική πορεία, ιδίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο το βιώνετε έντονα. Ξαφνικά χρήματα ως ευκαιρία αφορούν κυρίως στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου και πλέον παίρνετε μια ανάσα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο δε θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, περιμένετε λίγο ακόμη στο  πώς θα κινηθείτε.