Προβλέψεις για 15/5-21/5/2017

0

Προβλέψεις ζωδίων για το διάστημα 15/5-21/5/2017, από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Η αρχή της εβδομάδας είναι αρκετά περίεργη κυρίως για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου καθώς ενδέχεται να πέσουν σε παγίδες ή να μπλεχτούν σε καταστάσεις ψευδαισθήσεων. Με τον Ερμή στον Ταύρο πλέον βρίσκετε τρόπους διεξόδων για οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Θετικά θα είναι και τα πράγματα σε ότι έχει να κάνει με θέματα διαχείρισής περιουσίας. Αντίθετα οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας, είναι αρκετά θετικές καθώς αρχίζετε να ανοίγετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να επιτυγχάνετε νέα σχέδια.

Ταύρος

Με νέες συμφωνίες ή συνεργασίες στα σχέδια σου ξεκινά η εβδομάδα και θα ασχοληθείς αρκετά με τον επαγγελματικό τομέα. Κυρίως είναι η κατάλληλη εποχή να θέσεις σχέδια αλλά και στόχους. Προσοχή βέβαια στην επιλογή συνεργασιών. Αν και στο επαγγελματικό κομμάτι έχεις πολλές αμφισβητήσεις, σιγά-σιγά βλέπεις να αρχίζουν να ανοίγουν δρόμοι και να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα , οπότε είσαι έτοιμος να αναλάβεις πρωτοβουλίες.

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα, που μπορείς επιτέλους να σχεδιάζεις πράγματα για το μέλλον και να μην αφήνεις τις ιδέες σου στο συρτάρι, όπως έκανες εδώ και καιρό. Τα πράγματα για σένα κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο, προχωρούν σε μια θετική οδό. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρωταγωνιστήσεις σε όποιον τομέα και αν ασχοληθείς, οπότε θα πρέπει να αδράξεις ευκαιρίες για το επόμενο διάστημα.

Καρκίνος

Ένα διάστημα αρκετά ευνοϊκό για σένα, κυρίως αν η δουλειά σχετίζεται με το καλλιτεχνικό κομμάτι γιατί θα γίνεις αρκετά δημιουργικός και μπορείς να διαπρέψεις. Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για διασκέδαση ή ακόμη και μικρά ταξίδια, που θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς. Από τις 16/5 Μαΐου και μετά, θα έχεις αρκετή διαίσθηση σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου και προφανώς αυτό να αποδειχτεί σωτήριο, καθώς θα κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις και δεν θα παρασυρθείς από όμορφα λόγια.

Λέων

Με θέματα άλυτα ξεκινά η εβδομάδα. Τα είχατε αφήσατε στην άκρη και τώρα μπαίνουν εμπόδιο και ζητούν λύσεις από εσάς. Θέλετε να προχωρήσετε αλλά θα πρέπει να εξετάσετε όλες τις παραμέτρους και να μη πέσετε στα ίδια λάθη. Θα έχετε έντονη διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες αλλά και καθόλου απίθανο να ζήσετε περιπέτειες πρωτόγνωρες για εσάς. Πιθανόν να προκύψει ταξίδι επαγγελματικού χαρακτήρα.

Παρθένος

Μια εβδομάδα που ξεκινά με μια αίσθηση ελευθερίας, καθώς αρχίζετε να νιώθετε πως πλέον πετάτε κάποια βάρη και είστε έτοιμοι να χαράξετε νέα σχέδια για την πορεία σας. Καθόλου απίθανο να κάνετε σημαντικές αλλαγές, όπως πχ μια δουλειά ή μια μετακόμιση, κάτι γενικότερα που θα σας φέρει ανανέωση και ζωντάνια για τα πράγματα. Θέλετε να κάνετε την αλλαγή και ήδη λέτε όχι στα θέλω των άλλων, υποστηρίζοντας με κάθε τρόπο τη δική σας πλευρά. Λόγω της ανεβασμένης ψυχολογίας σας, μπορείτε να καταφέρετε σχέδια που εδώ και καιρό ήταν παγιωμένα.

Ζυγός

Ένα αρκετά εύστοχο διάστημα για εσάς για να κάνετε πράγματα χωρίς την εξωτερική παρέμβαση των άλλων. Πλέον θέλετε να πάτε ένα βήμα παραπέρα και θα το κάνετε με ή χωρίς στήριξη. Είναι μια περίοδος όπου αποστασιοποιείστε από τους άλλους και το να πάτε ένα ταξίδι, ίσως φανεί σωτήριο ώστε να δείξετε μετά στους άλλους τι έχετε αποφασίσει και πώς θα το κάνετε. Φαίνεται πως θα κρατήσετε για αρκετό διάστημα μια τάση απάθειας για τα πράγματα η οποία θα φανεί λυτρωτική για εσάς.

Σκορπιός

Μια εβδομάδα που ανοίγονται αρκετές συνεργασίες και μάλιστα πλέον το έδαφος είναι έτοιμο για ότι θέλετε να ξεκινήσετε. Ίσως να μη περάσετε τα γεγονότα που σας συμβαίνουν από διαφορετικά φίλτρα, αλλά να πάρετε αποφάσεις και να τολμήσετε να κάνετε το παρακάτω βήμα και ας είναι ρίσκο. Ίσως κάνετε ένα μικρό ξεκαθάρισμα. Στα ερωτικά θα δείτε πως πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις και να δώσετε μια άλλη χροιά στις σχέσεις σας.

Τοξότης

Από την αρχή της εβδομάδας βιώνετε μια κούραση και έναν αποπροσανατολισμό από τα πράγματα. Θέλετε να ξεκουραστείτε, αλλά όχι να παραιτηθείτε. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία σας για να βγείτε από διεξόδους. Προς το τέλος της εβδομάδας κυρίως στις 19/5 του μήνα οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα νιώσετε μια δικαίωση και επίτευξη ενός στόχου που φαινόταν δύσκολος για εσάς.

Αιγόκερως

Ένα διάστημα που θα έχετε μια αρκετά καλή διάθεση. Προσπαθείτε να πετύχετε πράγματα αλλά προσέξτε μην το παρακάνετε. Ίσως το οικονομικό σας απασχολήσει αλλά και σεις θα πρέπει να κάνετε τα πράγματα με ένα μέτρο και να μη ξεφύγετε. Ίσως θελήσετε να απολαύσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια σας και τα δικά σας άτομα, καθώς θα είστε αρκετά ήρεμοι μέσα στο συγκεκριμένο περιβάλλον. Ίσως θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή στα επαγγελματικά σας θέματα καθώς θέλετε να κάνετε νέα ανοίγματα αλλά δεν έχετε υπολογίσει ακόμη όλες τις παραμέτρους.

Υδροχόος

Είστε σε μια φάση προετοιμασίας για νέα πράγματα αλλά θα πρέπει να δείτε γενικά τα πράγματα σε σχέση με εσάς. Τι θέλετε και πώς το θέλετε. Το να μπορέσετε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη, θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να βρείτε ένα μπούσουλα. Ίσως να αποσυρθείτε λίγο για να πάρετε αποφάσεις αν και είναι λίγο δύσκολο για εσάς να το κάνετε. Είναι καλή εποχή για επαναπροσδιορισμό στόχων.

Ιχθύες

Ένα διάστημα με αρκετά γεγονότα μέσα από τα οποία θα μπορέσετε επιτέλους να αποδείξετε τι αξίζετε. Η αρχή της εβδομάδας είναι λίγο δύσκολη καθώς θα πρέπει να λειτουργήσετε με λογική και όχι με συναίσθημα. Αν και έχεις την ανάγκη για εσωστρέφεια, δεν θα πρέπει να το κάνεις. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για γνώση και αν ασχοληθείς με κάτι που θέλεις εμβαθύνεις σ’ αυτό, θα είναι αρκετά δημιουργικό για σένα.