Προβλέψεις για 13/2-19/2/2017

0

Προβλέψεις για την περίοδο 13/2-19/2/2017 από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

Κριός

Βγάζεις έντονα  τάσεις αγωνιστικότητας και προσπαθείς να βγεις πρώτος και καλύτερος σε ότι κάνεις. Είναι όμως καλή περίοδος γιατί θα δικαιωθείς και θα πάρεις αναγνώριση από το φιλικό τομέα. Γύρω στα μέσα της εβδομάδος θα προκύψουν κάποιες δυσκολίες, οι οποίες όμως δεν θα σε ταλαιπωρήσουν πολύ καθώς επιλύονται εύκολα. Πολύ πιθανό να προκύψει και ένας νέος έρωτας.

Ταύρος

Στο εργασιακό κομμάτι απαιτείται να είσαι αρκετά προσεκτικός στις κινήσεις σου, καθώς ξεχωρίζεις αλλά φέρνεις αρκετές αντιζηλίες, για αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις αρκετή διπλωματία. Αν και νιώθεις λίγο κουρασμένος τελευταία, πιστεύεις πώς και όταν έτσι θα γίνει πώς πλησιάζει η εποχή που αποκτάς τα πάνω σου. Άλλωστε είναι και τα τελευταία εμπόδια που περνάς, γιατί είσαι σε μια φάση αλλαγής.

Δίδυμοι

Μια περίοδος όπου θα ανανεωθείς αρκετά και γενικότερα θα βρίσκεσαι συνέχεια σε δραστηριότητες από όπου θα πάρεις χαρά και ζωντάνια. Πιθανότατα να σου βγουν ταξίδια και καταστάσεις όπου θα πάρεις τα πάνω σου και θα θελήσεις να δεις και μια άλλη πλευρά της ζωής. Θα έρθουν αρκετές προκλήσεις για αυτό θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς να κάνεις την αλλαγή.

Καρκίνος

Το να ασχολείσαι με τους άλλους και να μην κάνεις πράγματα για σένα, είναι αυτό που θα σε κάνει πλέον να βάλεις ένα φρένο στα πράγματα και να αλλάξεις νοοτροπία σε θέματα που εμπλέκεσαι άμεσα. Τα ερωτικά αυτό το διάστημα είναι στα φόρτε σου και θα θελήσεις να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για το ταίρι σου. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου κρύβονται ευχάριστες εκπλήξεις.

Λέων

Είναι κατάλληλη στιγμή ώστε να πάρεις αποφάσεις. Με γνώμονα τη διαίσθηση σου θα καταλάβεις πώς βρίσκεσαι στην τελική ευθεία για να κάνεις πράγματα. Μπορεί να πιστέψεις πώς έχασες πράγματα, αλλά στην ουσία σου ανοίγεται ένας δρόμος-ευκαιρία που θα καταλάβεις αργότερα ότι τελικά έκανες τη σωστή επιλογή. Παρόλο που νιώθετε μια ιδιαίτερη μοναξιά, θα εμφανιστούν δίπλα σας τα κατάλληλα άτομα για να αναθεωρήσετε τις σκέψεις σας.

Παρθένος

Μια περίοδος που θα έχεις αρκετά έκτακτα έξοδα, αλλά θα είσαι τυχερός γιατί θα μπορέσεις να βρεις άκρες ώστε να καλύψεις αυτά που θα βγουν. Θα συμβούν διάφορα γεγονότα για να μπορέσεις να επεκταθείς σε νέους ορίζοντες. Ίσως ένα νέο χόμπι, ή μια νέα δραστηριότητα να σας κερδίσει το ενδιαφέρον. Μεγάλη πιθανότητα επανασύνδεσης με μια παλιά σχέση.

Ζυγός

Θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα απλά θα πρέπει να τα βάλετε σε μια σειρά ώστε να μπορέσετε να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας. Είναι ένα διάστημα όπου θα θέλετε να εκφράσετε έντονα τα πιστεύω σας και βρίσκετε τα κατάλληλα άτομα ώστε να έχετε ανταπόκριση. Είναι κατάλληλη στιγμή να διώξετε φοβίες και άγχη που ως τώρα δεν σας άφηναν να προχωρήσετε.

Σκορπιός

Είναι μια περίοδος όπου θα έρθουν αρκετές εκπλήξεις στο να μπορέσεις να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Αρκετά θα οδηγείσαι από τη διαίσθησή σου και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε απρόοπτα γεγονότα. Κυρίως στα επαγγελματικά είναι μια περίοδος όπου θα έχεις αρκετή ευελιξία στο να χειριστείς θέματα. Ευνοείται ένας έρωτας κυρίως μέσα από επαγγελματικό περιβάλλον.

Τοξότης

Ένα διάστημα αρκετά έντονο για σένα που θα αναλώνεσαι συνέχεια μέσα από κοινωνικές επαφές ή επαφές σε θέματα εργασίες. Στην ουσία όμως θα πρέπει να δεις τι πραγματικά αξίζει και να μη σπαταλήσεις το χρόνο σου άδικα και μετανιώσεις. Θα πρέπει να βρεις ένα μέτρο για να κάνεις τα πράγματα. Ακόμη και στα ερωτικά θα σε απασχολήσουν θέματα από το παρελθόν που καλείσαι να βρεις άμεσες λύσεις.

Αιγόκερως

Το να μην αναλάβεις περισσότερα από όσα αντέχεις, είναι μια φράση κλειδί για σένα για το επόμενο  διάστημα. Θα είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον διάστημα για σένα, οπότε θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά ως προς τα που αξίζει πραγματικά να στρέψεις την προσοχή σου. Αυτό που ευνοείται αρκετά είναι η αισθηματική σου ζωή. Άτομα που στο παρελθόν δεν έδινες καμία σημασία, αλλάζεις οπτική και τους βλέπεις διαφορετικά.

Υδροχόος

Χρειάζεται να δείτε τα πράγματα μέσα από μια διαφορετική οπτική, αν θέλετε να πετύχετε. Συνήθως λέτε όχι, μέσα από την εμπειρία σας, αλλά ήρθε η στιγμή να κάνετε την ανατροπή προς δικό σας όφελος. Είστε αρκετά ανυπόμονοι και περιμένετε τα πράγματα να γίνουν γρήγορα. Αντισταθείτε και προσπαθήστε να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά για να πάρετε τα ανάλογα αποτελέσματα.

Ιχθύες

Θα χρειαστεί αρκετό χειρισμό από μέρους σου, για να μπορείς ανταπεξέλθεις στον εργασιακό σου τομέα. Ίσως δημιουργήσεις συγκρούσεις και εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν, γι αυτό χρειάζεται προσοχή στο πώς θα κινηθείς. Οικονομικά θα προκύψουν αρκετές καταστάσεις που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού για αυτό θα πρέπει να λειτουργήσεις με προνοητικότητα.