Προβλέψεις για 13/12-19/12/16

0

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για την περίοδο 13/12-19/12/16, από τη Μελίνα Εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας

Κριός

Μια εβδομάδα έρχεται με αρκετές ευκαιρίες κυρίως για τους γεννημένους προς το τρίτο δεκαήμερο. Θα είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και αγαπητός από άτομα και θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να ανοίξεις τους ορίζοντες σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου σε βοηθά αρκετά ώστε να μπορείς να γίνεις διπλωματικός εκεί που πρέπει και σε παραλληλισμό με τον Άρη να γίνει σκληρός, όταν χρειάζεται. Η πανσέληνος στις 14/12 θα σου φέρει κάποιες ανακατωσούρες και εκνευρισμούς στην καθημερινότητά σου, ωστόσο είσαι αρκετά ικανός να τις διαχειριστείς.

Ταύρος

Μια πανσέληνος έρχεται στις 14/12 να σε βοηθήσει να βελτιώσεις τα πράγματα που σε αφορούν. Κυρίως στο οικονομικό κομμάτι που σε απασχολεί αρκετά εδώ και καιρό, βρίσκεις αρκετές διεξόδους, καθώς παρουσιάζονται ευκαιρίες που σε βοηθούν να βγεις από τη δύσκολη θέση. Κυρίως ολοκληρώνεις πράγματα και είναι ευνοϊκή περίοδος για αγοροπωλησίες, οπότε προσπάθησε να κινηθείς σχετικά γρήγορα, αν θέλεις να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δίδυμοι

Με την πανσέληνο να γίνεται στο ζώδιο σου, όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου. Γενικά νιώθεις πώς σκορπίζεσαι, καθώς δεν ξέρεις τι θέλεις. Θα αρχίσεις να ανοίγεσαι σε πολλά μέτωπα με συνέπεια να γκρινιάζεις στους δικούς σου ανθρώπους γιατί θέλεις να τα τελειώσεις όλα εδώ και τώρα. Το εργασιακό περιβάλλον θα είναι έντονα φορτισμένο και θα πρέπει να βρίσκεις στιγμές για να αφιερώνεις στον εαυτό σου, ώστε να διαχειριστείς απρόβλεπτες καταστάσεις. Οι γεννημένοι μεταξύ 5 και 10 Ιουνίου αναμένεται να γνωρίσουν ένα νέο έρωτα.

Καρκίνος

Νιώθεις πως πλέον είσαι αρκετά καλά και θέλεις να το φωνάξεις με κάθε τρόπο. Προσπαθείς να βοηθήσεις τους άλλους με τα λόγια ή με το παράδειγμα σου. Προσοχή όμως γιατί υπάρχουν αρκετοί εχθροί εκεί έξω που περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να σε πληγώσουν. Προσοχή στα επαγγελματικά σου καθώς ίσως υπάρξουν ανατροπές στα σχέδια σου. Γενικά θα είσαι αρκετά επιρρεπής στα ερωτικά σου και θα πρέπει να προσέχεις αν ήδη βρίσκεσαι σε μια σχέση.

Λέων

Μια τάση απελευθέρωσης από ρουτίνα, από πράγματα που σε βασάνιζαν, μια άσχημη κατάσταση φτάνει στο τέλος της και επιτέλους έρχεται η πολυπόθητη αλλαγή. Αρκετά έντονα θα το βιώσουν, οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο. Αλλαγές ενδείκνυνται στις φιλικές σχέσεις, κυρίως γιατί καταλαβαίνεις πώς κάποιες σχέσεις έχουν φτάσει σε ένα τέλμα και δεν έχουν τίποτα άλλο να σου δώσουν. Επειδή αρχίζει μια έντονη περίοδος για σένα στο επαγγελματικό κομμάτι, καλείσαι να δώσεις αρκετή ενέργεια σ’ αυτόν τον τομέα της ζωής σου.

Παρθένος

Μια περίοδος που έχεις αρκετές άμυνες και προσπαθείς με κάθε να τρόπο να επιβιώσεις, καθώς νιώθεις έναν περιορισμό αλλά και ότι βάλλεσαι από όλα τα μέτωπα. Θα ήταν αρκετά λυτρωτικό να μείνεις για λίγο μόνος σου, να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις και να μην ακούς τις φωνές των γύρω σου που απλά προσπαθούν, πιθανόν άθελά τους, να σε μπερδέψουν. Είναι πολύ καλή περίοδος να ποντάρεις σε μια ερωτική σχέση που γενικά φαίνεται πώς δεν θα είναι επιφανειακή και πως θα έχει διάρκεια.

Ζυγός

Αρκετοί από εσάς θα έχετε ευκαιρίες για ταξίδια που σας ανοίγουν ορίζοντες για τα μελλοντικά σας σχέδια. Επίσης είναι μια περίοδος όπου ευνοούνται τα χόμπι και γενικότερα δραστηριότητες κοινωνικού τύπου θα σε βοηθήσουν αρκετά να βρεις ενδιαφέρον και επαναπροσδιορισμό στα πράγματα που θέλεις να κάνεις. Προσοχή στην Πανσέληνο στις 14 του μήνα καθώς ενδέχεται να έχεις καθυστερήσεις κυρίως σε γραφειοκρατικά ζητήματα αλλά και στην καθημερινή σου οργάνωση.

Σκορπιός

Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να δώσεις προτεραιότητα στα δικά σου θέλω και όχι στον άλλων. Επιτέλους αρχίζεις να λες το πολυπόθητο όχι, διότι είναι αυτό που χρειάζεσαι για να μπορέσεις να σταθείς στα πόδια σου και να ξεπερνάς προβλήματα. Οικονομικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βοηθηθείς από ένα συγγενικό άτομο. Μην πέσεις στην παγίδα να παρασυρθείς από λάθη που τα έκανες στο παρελθόν και βρεθείς μπλεγμένος.  Κυρίως με την πανσέληνο στις 14 του μήνα μην κάνεις το λάθος να πιστέψεις σε άτομα ότι είναι αυτό που φαίνονται.

Τοξότης

Νιώθεις πώς μια κατάσταση δεν πάει άλλο και έτσι λοιπόν θα πρέπει να ακολουθήσεις τη ζωή όπως σε πάει και όχι με το να τη βάλεις σε κουτάκια με ονόματα. Είναι αρκετά περίεργα τα πράγματα για σένα, γιατί νιώθεις πως έχει φορτωθεί με πολλά πράγματα και δεν μπορείς να κάνεις πίσω. Μια Πανσέληνος στις 14 του μήνα σε βοηθά να κάνεις τα πράγματα όπως πρέπει για να επιτελέσεις το στόχου σους αλλά από την άλλη σου δείχνει πως έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα σε σχέση με παλιά, οπότε πρέπει να βγεις μπροστά ώστε να κάνεις τη διαφορά.

Αιγόκερως

Νιώθεις πως όλα φταίνε γύρω σου και πως υπάρχει έντονο το κλίμα δυσαρέσκειας, όμως χωρίς να μπορείς να εντοπίσεις στην ουσία το λάθος. Η στάση που θα κρατήσεις είναι διπλή, είτε θα στραφείς προς τα μέσα για να μπορέσεις να δεις το δικό σου κομμάτι λάθους για να το διορθώσεις, είτε αρχίζεις να γκρινιάζεις στους γύρω σου για να έχεις την προσοχή τους. Ευτυχώς για σένα αρχίζεις να κάνεις αλλαγές που δεν θα είναι απαραίτητα ορατές στο περιβάλλον σου, αλλά αφού εσύ θα γνωρίζεις τι συμβαίνει θα μπορέσεις να πάρεις αρκετή δύναμη για να συνεχίσεις.

Υδροχόος

Αρκετά καλή περίοδος κυρίως μέσα από δημόσιες σχέσεις. Αν και ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, πολλοί θα θελήσουν να βάλουν εμπόδιο στα σχέδια σου, κάτι που θα σε εξοργίσει και θα θελήσεις να το λύσεις άμεσα. Οικονομικά θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να κερδίσεις περισσότερα από ό,τι συνήθως, γι’ αυτό τόλμησε να βγεις μπροστά. Με την πανσέληνο στις 14 του μήνα θα καταλάβεις πως κάποια πράγματα θα πρέπει να τα πάρεις πλέον σοβαρά και να μη τα αψηφήσεις γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις.

Ιχθείς

Μια περίοδος που ενώ φαινομενικά τα πράγματα κυλάνε καλά, εσύ νιώθεις μια έλλειψη. Είναι μια στιγμή που θα αφιερωθείς αρκετά στην καριέρα και θα πρέπει να βρεις ισορροπίες ανάμεσα στην οικογενειακή ζωή και την εργασία. Θα νιώθεις πως κάνεις πράγματα που δεν θα πάρεις αναγνώριση, τουλάχιστον προς το παρόν. Αλλά μην πτοείσαι καθώς είναι μια περίοδος ενδοσκόπησης για σένα ώστε να καταλάβεις τις δυνάμεις σου. Εξάλλου πλησιάζει ένα διάστημα έντονης δραστηριότητας, οπότε καλείσαι να έχεις κρατήσει δυνάμεις από πριν για αυτό που θα ακολουθήσει.