Πρωινός αποχωρισμός

0

«Ο καλός εραστής θα συμπεριφερθεί τόσο κομψά την αυγή όσο και οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Αφήνει το κρεβάτι με μια όψη δυσαρέσκειας στο πρόσωπό του. Αναστενάζει βαθιά σα να λέει ότι η νύχτα δεν ήταν αρκετά μακριά και ότι πονάει που φεύγει. Μόλις σηκωθεί δεν παίρνει αμέσως το παντελόνι του. Αντίθετα πλησιάζει τη γυναίκα και ψιθυρίζει ό,τι έμεινε ανείπωτο την προηγούμενη νύχτα. Ακόμη κι όταν έχει ντυθεί, αργοπορεί και πάλι, υποκρινόμενος αορίστως ότι δένει τη ζώνη του. Έτσι, για τη γυναίκα αυτή η στιγμή του χωρισμού θα είναι μια χαριτωμένη ανάμνηση για όλη τη μέρα.

Πράγματι, η προσκόλληση μιας γυναίκας σε έναν άνδρα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κομψότητα της αναχώρησής του. Όταν πετάγεται από το κρεβάτι, κυκλοφορεί αναστατωμένος στο δωμάτιο, δένει σφιχτά τη ζώνη του παντελονιού του και χώνει γρήγορα τα υπάρχοντά του μέσα στην τσέπη του αρχίζει κανείς πραγματικά να τον μισεί».
(Το βιβλίο του μαξιλαριού, Sei Shonagon, κυρία των τιμών στην αυτοκρατορική αυλή της Ιαπωνίας, 10ος αι μ.Χ.)
Περισσότερα Sexy Tips θα βρεις ΕΔΩ
meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com