Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών

0

Η επιχείρηση έλαβε χώρα στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης με στοχευμένες δράσεις στις πλατείες Αγίου Γεωργίου, Ναυαρίνου, Αριστοτέλους και στην ευρύτερη περιοχή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

 

Συνελήφθησαν (9) άτομα και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών

 

Με κεντρικό άξονα τη διενέργεια συστηματικών αστυνομικών ελέγχων στο Νομό Θεσσαλονίκης, αναπτύσσεται από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ένα ευρύ πλέγμα δράσεων, το οποίο καλύπτει όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων.

 

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ. πραγματοποίησαν επιχειρησιακή δράση στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, με στοχευμένες ενέργειες στις πλατείες Αγίου Γεωργίου, Ναυαρίνου, Αριστοτέλους και στην ευρύτερη περιοχή του Α.Π.Θ. για την αντιμετώπιση εμπορίας και διακίνησης ψυχοτρόπων ουσιών και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο σε τέτοια κυκλώματα.

 

 

Αποτέλεσμα της επιχείρησης ήταν η σύλληψη εννέα (9) ατόμων (6 ημεδαπών και 3 αλλοδαπών) για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και ο εντοπισμός και η κατάσχεση ποσοτήτων κάνναβης, ηρωίνης, κοκαΐνης και ναρκωτικών δισκίων.

 

Χαρακτηριστική μάλιστα είναι η περίπτωση σύλληψης 26χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατείχε συνολικά (206) δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις του σχετικού Νόμου, χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει την κατοχή τους.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Γιάννης Ασλανίδης
Στέλεχος εμπορίας, διαφήμισης και προώθησης προϊόντων, Marketing