Πόθος, πάθος και έκσταση!

0

Ο πόθος είναι δύσκολο να ελεγχθεί, σε κατακλύζει και νιώθεις ανήμπορος να αντισταθείς. Ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι μόλις ικανοποιηθεί, θα πάψει να υπάρχει. Γι’ αυτό, αν σε ενδιαφέρει κάποιος(-α), μην προσπαθείς να διεγείρεις τέτοια πρόσκαιρα συναισθήματα. Είναι πιο αποτελεσματικό να δημιουργήσεις σαγήνη, μαγεία, έκσταση, έρωτα…ένας ερωτευμένος άνθρωπος παραδίνεται στα χέρια σου άνευ όρων.

Όμως δεν πρέπει να βιάζεσαι γιατί θα κάνεις λανθασμένες κινήσεις, περίμενε. Αλλά μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη! Όπως ο καλός στρατηγός σχεδιάζει, καταστρώνει στρατηγικές και στοχεύει στην αδυναμία του στόχου, έτσι θα πρέπει να ενεργήσεις κι εσύ.  Ανακάλυψε το αδύνατο σημείο του άλλου, την ανεκπλήρωτη επιθυμία του και μεγένθυνέ την. Το άλλο άτομο λαχταρά να το βγάλεις από τη ρουτίνα του, να διεισδύσεις στο μυαλό του ώστε να βρίσκεσαι πάντα εκεί, να σε φαντασιώνεται και επιθυμεί να γίνεις ο κατακτητής του σώματος και της ψυχής του.

 

Δείτε και άλλα άρθρα για σχέσεις εδώ

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Έρωτας, Χημεία & Sex»-Εκδόσεις Ιανός.  Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com