Πότε γίνεται το καλύτερο σεξ;

0

Στην αρχή μιας σχέσης με έναν νέο σύντροφο υπάρχει άφθονο πάθος και έντονος ερωτισμός. Πιστεύεις ότι ο άλλος είναι υπεύθυνος γι’ αυτά τα συναισθήματα και την ακατανίκητη έλξη που νιώθεις για σεξ μαζί του. Ωστόσο αυτή δεν είναι η απόλυτη αλήθεια. Τα περισσότερα γίνονται στο δικό σου μυαλό. Αναπολείς συνεχώς τις ερωτικές σκηνές μαζί του με άμεσο αντίκτυπο στο σώμα. Μια γλυκιά ανατριχίλα διαχέεται στο κορμί σου και τόσο πιο πολύ θες να τον/την συναντήσεις για να επαναλάβετε τις ερεθιστικές σκηνές.

Θα έχεις παρατηρήσει ότι όταν συνάπτεις μια σχέση με καλό σεξ εμφανίζονται κι άλλα ενδιαφερόμενα άτομα. Είναι σα να εντοπίζουν τη σεξουαλική σου ενέργεια και έλκονται από αυτή. Αυτό συμβαίνει διότι ουσίες λαγνείας, ερωτισμού, αλλά και χαράς εκκρίνονται στο σώμα σου που σε κάνουν ποθητό και σε πολλούς άλλους γύρω σου. Επίσης η φυσική κατάσταση του σώματός σου βελτιώνεται και είναι σαν να κραυγάζει κάθε κύτταρό σου την έκσταση που βιώνεις.

Με τον καιρό όμως, εστιάζοντας στα θέματα του γραφείου, της εργασίας ή του σπιτιού θα είναι πιο δύσκολο για τον/την σύντροφό σου να σε φέρει στην κατάλληλη διάθεση, όσο και αν το προσπαθεί. Γι’ αυτό πριν βρεθείτε, καλά θα ήταν να φαντασιώνεσαι τον εαυτό σου όσο πιο ελκυστικό γίνεται. Οραματίσου μοναδικές και αξέχαστες σκηνές σεξ και έτσι θα γίνει!

Χαρά Ζήκα

Μη φεύγετε.. Δείτε και άλλα SEXY TIPS

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com