Πώς ξεκολλάς από τον(την) πρώην!

0

Πολλοί είναι αυτοί που «κολλάνε» σε άτομο του παρελθόντος, μη νομίζεις ότι είσαι ο μόνος! Όχι, δεν υπάρχει κανένα χημικό μόριο ή μαγικό χαπάκι για να ξεπεράσεις αυτή την κατάσταση. Αν δεν ασκείς έλεγχο στο νου σου, μπορεί να υποφέρεις έτσι ακόμη και για 2 χρόνια!

Οι εμμονές οφείλονται στη σεροτονίνη. Ωστόσο, με τις κατάλληλες σκέψεις μπορείς να «ρυθμίσεις» τον εγκέφαλό σου να εκκρίνει άλλες ουσίες, ώστε να νιώθεις όμορφα και να μπορείς να αναζητήσεις  έναν νέο έρωτα στη ζωή σου.

Η ευτυχία σου είναι ανάλογη της δύναμης του νου σου!

Περισσότερα Sexy Tips θα βρεις ΕΔΩ
meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com