Πώς τη «βρίσκεις» με ένα φτερό!

0

Το σεξ χωρίς ταμπού γίνεται ανάλαφρο παιχνίδι αλλά ταυτόχρονα βαθιά ερωτική τελετουργία. Όμως, ακόμη και απλά πραγματάκια, όπως το δέσιμο και μερικές ξυλιές, ακούγονται βιτσιόζικες και διεστραμμένες ενέργειες για κάποιους. Ωστόσο λίγο βίτσιο θα μπορούσε να τονώσει απίστευτα τη σχέση σου, να προκαλέσει διέγερση και να βάλει φωτιά στη φαντασία σου. Έτσι κι αλλιώς όλα θα γίνουν εκ του ασφαλούς, θα καθορίσετε τα όρια του παιχνιδιού από πριν, θα ξέρετε μέχρι πού είστε διατεθειμένοι να φτάσετε ώστε να μην προκύψουν δυσάρεστες καταστάσεις.

Μπορείτε λοιπόν να ξεκινήσετε να ζείτε τις χίλιες και μία νύχτες με…ένα φτερό! Μπορείς να αγοράσεις από το sex shop της γειτονιάς σου ή να κλέψεις ένα φτερό παγωνιού από το σπίτι της γιαγιάς σου. Μπορεί κι εκείνη να μην τα κρατούσε απλά για διακόσμηση όπως νόμιζες μέχρι τώρα!
Βάλε την(τον) σύντροφό σου να ξαπλώσει μπρούμυτα, χάιδεψέ την(τον) με το φτερό ξεκινώντας από την πλάτη και συνεχίζοντας σε όλο το σώμα. Αν της(του) δέσεις τα μάτια με ένα μαντήλι, η αίσθηση θα είναι πιο έντονη. Αν της(του) δέσεις και τα χέρια και ψιθυρίζεις στο αυτί τι πρόκειται να επακολουθήσει σε λίγο, η έκκριση της αδρεναλίνης θα είναι μεγαλύτερη και θα ακολουθήσει ένας έντονος οργασμός. Προσέχετε μόνο μήπως κάποιος από τους δύο έχει αλλεργία, οπότε με το φτερό και τις χνουδωτές χειροπέδες αρχίσει να φτερνίζεται αδιάκοπα και χαλάσει το σκηνικό!

Περισσότερα Sexy Tips θα βρεις ΕΔΩ
meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com