Πώς θα βρεις σύντροφο (4 σεμινάρια)

1. Η χημεία του έρωτα

1Ο έρωτας μας συνεπαίρνει και νιώθουμε παγιδευμένοι σε μια κατάσταση σα να έγινε με τρόπο μαγικό, χωρίς να καταλάβουμε βρισκόμαστε έρμαιο των συναισθημάτων για ένα άτομο το οποίο ίσως δεν πληρούσε τις προδιαγραφές μας και αμφιταλαντευόμαστε. Στο σεμινάριο αυτό αναλύουμε με τρόπο απλό και κατανοητό τι μας συμβαίνει στα διάφορα στάδια μια ερωτικής σχέσης, από το πρώτο ραντεβού, το πάθος, την απογοήτευση, τον χωρισμό κλπ . Με καθοδηγούμενο διαλογισμό μαθαίνεις να προσελκύεις τον κατάλληλο για σένα σύντροφο.

Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ώρες
Εισηγητής: Χαρά Ζήκα, Βιοχημικός, Δρ Φαρμακευτικής


 

2. Πώς επιλέγουμε σύντροφο

2

Ζούμε σε μια εποχή που μας παρέχει τη δυνατότητα να έχουμε ό,τι επιθυμούμε αλλά οι περισσότεροι οδηγούνται στο διαζύγιο, δεν μπορούν να βρουν έναν κατάλληλο σύντροφο ή καταλήγουν στη χρήση αλκοόλ και ψυχοφαρμάκων. Όσο όμορφες είναι η ερωτικές σχέσεις και όσο ευεργετικό το καλό σεξ, τόσο καταστροφικά μπορεί να είναι για την ψυχοσύνθεση εκείνου που θα κάνει λάθος επιλογή συντρόφου. Εκτός από καθαρά βιολογικούς παράγοντες, οι γονείς, οι εμπειρίες της παιδικής μας ηλικίας, οι αρνητικές πεποιθήσεις που αποκρυσταλλώθηκαν μέσα μας,  ασυνείδητα καθορίζουν τις ερωτικές μας σχέσεις.  Μάθε να επιλέγεις κατάλληλους συντρόφους με βάση τις βαθύτερες ανάγκες σου.

Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ώρες
Εισηγητής: Χαρά Ζήκα, Βιοχημικός, Δρ Φαρμακευτικής


 

3. Πώς θα κάνεις κάποιον να σε ερωτευτεί

3

Η ερωτική επιτυχία είναι κάτι που μαθαίνεται και δεν είναι ένα μυστικό λίγων ανθρώπων. Τα νέα επιστημονικά δεδομένα αποτελούν πολύτιμα εργαλεία τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να κάνεις κάποιον να σε ερωτευτεί. Θα μάθεις ποια είναι τα στοιχεία που πυροδοτούν το ερωτικό συναίσθημα, πώς να δημιουργείς αξέχαστες στιγμές, πώς να είσαι συνεχώς στο μυαλό του άλλου, να αφουγκράζεσαι τις σεξουαλικές επιθυμίες της/του συντρόφου και να ικανοποιείς τις πραγματικές ανάγκες του. Με καθοδηγούμενο διαλογισμό θα μάθεις πώς να γοητεύεις τους γύρω σου.

Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ώρες
Εισηγητής: Χαρά Ζήκα, Βιοχημικός, Δρ Φαρμακευτικής


 

4. Πώς θα προσελκύσεις τον κατάλληλο σύντροφο

4

Η σκέψη είναι μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις ενέργειας. Όποιος κατανοεί τη δύναμη της σκέψης μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.  Αν έχεις έλεγχο στο νου σου μπορείς να αλλάξεις την «τύχη» ή τις περιστάσεις, να προσελκύσεις τους ανθρώπους που θέλεις γύρω σου. Με την κατάλληλη εκπαίδευση στο πνεύμα,  δημιουργείται ισχυρή θέληση και κάθε ισχυρή προσδοκία αποτελεί έναν ισχυρό μαγνήτη. Ο νόμος της έλξης δεν είναι μεταφυσική αλλά μια λειτουργική αρχή της Φύσης όπως αποδεικνύει η κβαντομηχανική.

Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ώρες
Εισηγητής: Χαρά Ζήκα, Βιοχημικός, Δρ Φαρμακευτικής