Πώς θα σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!

0

Ο κόσμος που ζούμε είναι δύσκολος,  σκληρός και  ανελέητος. Συμβαίνουν γεγονότα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, το σώμα γερνάει και κάθε μέρα που περνάει πλησιάζουμε όλο και πιο πολύ στο θάνατο. Αν κοιτούσαμε με αντικειμενική ματιά το παρόν και το μέλλον, θα απελπιζόμασταν. Ευτυχώς όμως έχουμε την ικανότητα να ονειρευόμαστε και να ελπίζουμε ότι οι φαντασιώσεις μας θα γίνουν πραγματικότητα. Πολλοί είναι αυτοί που λαχταρούν έναν ευτυχισμένο έρωτα, σαν αυτούς που παρουσιάζουν οι ταινίες.  Καθένας από μας δημιουργεί σενάρια στο μυαλό του και όταν συναντήσει ένα άτομο που ενσαρκώνει έναν ρόλο σ’ αυτό το σενάριο, το ερωτεύεται.

Αν, λοιπόν, καταφέρεις να εντοπίσεις το καταπιεσμένο όνειρο του ατόμου που σε ενδιαφέρει, μπορείς να του περάσεις το μήνυμα ότι μαζί σου θα υλοποιήσει τη φαντασίωσή του.   Έτσι, θα καταφέρεις να το αποπλανήσεις, ακόμη κι αν είσαι μια απλή ψευδαίσθηση. Όταν το πραγματικό αναμιγνύεται με το μη πραγματικό, η προσοχή διεγείρεται  περισσότερο και το ενδιαφέρον μεγαλώνει.   Γιατί ο  έρωτας είναι διείσδυση στο μυαλό του άλλου, είναι παιχνίδι ψυχολογίας, είναι εκμαυλισμός  σε έναν κόσμο αυταπάτης. Στην ουσία, ο έρωτας είναι μια μορφή εξαπάτησης,  με δόλωμα την απόλαυση το άτομο οδηγείται σε ψυχολογική παράδοση.

Παίξε καλά το ρόλο σου στη θεατρική σκηνή που έχει ο άλλος στο μυαλό του και θα τον σαγηνεύσεις, θα γίνει αδύναμος στο άγγιγμά σου και θα σε ακολουθήσει,  προσδοκώντας ικανοποίηση και ηδονή.

 

Περισσότερα Sexy Tips θα βρεις ΕΔΩ
meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com