Πώς θα έλξεις την τύχη και τον πλούτο στη ζωή σου!

0

Για να έλξεις την τύχη και τον πλούτο στη ζωή σου, είναι σημαντικό να βρίσκεις τρόπους ή τόπους να αποφορτίζεσαι, να φεύγει η ένταση και έτσι γεμάτος ενέργεια, δύναμη και πνευματική διαύγεια να επανέρχεσαι να αντιμετωπίσεις με ηρεμία τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

 

Το δέντρο της ζωής αποτελεί σύμβολο τύχης και πωλείται ως ακριβό κόσμημα. Θεωρείται πηγή ευλογίας και αφθονίας γιατί οι ρίζες του χάνονται στα βάθη της Γης ενώ τα κλαδιά ατενίζουν τον ουρανό, είναι δηλαδή η γέφυρα μεταξύ των «χαμηλών» και «υψηλών» κόσμων της Δημιουργίας. Εσύ δε χρειάζεται να δώσεις τόσα χρήματα για ένα κόσμημα! Θα πετύχεις αυτό που θέλεις ανέξοδα, με μια απλή τεχνική διαλογισμού!

Πήγαινε σε κάποιο πάρκο ή δάσος και επέλεξε ένα δέντρο που σε εμπνέει. Στάσου μπροστά του με τα πόδια σταθερά στο έδαφος, χαλάρωσε με βαθιές εισπνοές-εκπνοές και αγκάλιασε το δέντρο. Φαντάσου ότι όλα τα προβλήματα, οι έγνοιες και οι στενοχώριες σου μεταφέρονται μέσα από τον κορμό του και τις ρίζες του βαθιά μέσα στο χώμα, όπου διαλύονται και εξαφανίζονται.

Μετά κάθισε με τη σπονδυλική στήλη να ακουμπά τον κορμό του δέντρου σα να είσαι ένα μαζί του. Φαντάσου ότι ενέργεια από τα βάθη της γης κυλά μέσα από τις τεράστιες ρίζες του δέντρου και απλώνεται μέσα σου.

Η ενέργεια διαχέεται στα κλαδιά που απλώνονται σα να θέλουν να φτάσουν τον ουρανό. Νιώσε την αφθονία του σύμπαντος, ζήτησε αυτό που θέλεις και όταν νιώσεις ότι η επιθυμία σου θα γίνει, αποχαιρέτησε το δέντρο με ευγνωμοσύνη για την εμπειρία που σου χάρισε.