Πώς θα διαλογιστώ μόνος μου

0

Καλύτερα είναι να ξεκινήσεις με τον καθοδηγούμενο διαλογισμό αλλά αν θέλεις να πειραματιστείς μόνος θα πρέπει να δημιουργείς με μεγάλη προσοχή τις εικόνες στο μυαλό σου.

Κάθεσαι κάπου αναπαυτικά, χαλαρώνεις το σώμα σου με εισπνοές και εκπνοές και μεταβαίνεις στην κατάσταση του οραματισμού. Φαντάζεσαι αυτό που θες να γίνει, το φαντάζεσαι όσο το δυνατό πιο ζωντανά. Αν θες να κάνεις ένα ταξίδι με την/τον σύντροφό σου οραματίσου τη θάλασσα και τρυφερές αγκαλιές κάτω από την πανσέληνο.

Αν είναι κάτι πιο πολύπλοκο χρησιμοποίησε συμβολικές εικόνες. Για παράδειγμα, αν θες να γνωρίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, οραματίσου ότι κατεβαίνεις σε μια βαθιά σπηλιά κρατώντας στο χέρι έναν πυρσό.

Αν θες να απαλλαγείς από αρνητικές σκέψεις οραματίσου ότι λούζεσαι στα καθάρια νερά μιας πηγής. Αν θες να μεταφερθεί η επιθυμία σου κάπου ή να λάβεις δύναμη από ένα ανώτερο πνευματικό ον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις στον οραματισμό σου κάποιες οντότητες, προτίμησε έναν άγγελο ή μια φωτεινή παρουσία.

Με την εξάσκηση θα δυναμώσεις τη φαντασία σου και θα αποκτήσεις την ικανότητα να υλοποιείς τα οράματά σου!


Η Χαρά Ζήκα είναι Νευροχημικός, Δρ Φαρμακευτικής και εργάζεται ως Σύμβουλος Σχέσεων εφαρμόζοντας την τεχνική του διαλογισμού. Είναι συγγραφέας του βιβλίου Έρωτας, Χημεία & Σεξ και αρθρογράφος για θέματα ερωτικών σχέσεων. Επικοινωνείτε μαζί της για ραντεβού στο 2310 54 57 31, e-mail: xarazika@gmail.com και στο fb: Xara Zika