Πώς σαγήνευε τους άντρες η Κλεοπάτρα

0

Η αδυναμία του άντρα είναι η ακόρεστη επιθυμία για σεξ που διεγείρεται κυρίως από την εικόνα. Όμως όσο όμορφη και να είναι μια γυναίκα, ο άντρας γρήγορα πλήττει και λαχταρά διαφορετικές απολαύσεις και περιπέτεια.

Πώς λοιπόν η Κλεοπάτρα, η οποία δεν ήταν ωραία γυναίκα,  είχε τη δύναμη να σαγηνεύει και να κάνει τους άντρες να την ακολουθούν σαν πιστά σκυλάκια? Η απάντηση είναι ότι κατάφερνε να παρακάμπτει τη συνειδητότητα και να αναστατώνει τον ασυνείδητο νου. Είχε την ικανότητα να κρατά την προσοχή ενός άντρα διασπασμένη, δημιουργώντας ψευδαισθήσεις στο μυαλό του. Τον χειραγωγούσε αλλά πάντα τον έκανε να αισθάνεται ότι δρα με δική του πρωτοβουλία.

Ήταν η ίδια σκηνοθέτης και πρωταγωνίστρια σε ένα θέατρο που έστηνε καθημερινά, αλλάζοντας συνεχώς την ενδυμασία και το βάψιμό της με σκοπό την προσφορά ενός μοναδικού θεάματος και εξωτικών απολαύσεων.  Η ζωή μαζί της ήταν μια συνεχής έκπληξη, ένα παιχνίδι, προκλητικό όσο και ο πόλεμος. Ο άντρας παγιδευόταν στις εικόνες που του πρόσφερε γνωρίζοντας ότι θα ακολουθήσει ποικιλία και περιπέτεια που του δημιουργούσε την απόλυτη ευχαρίστηση. Η Κλεοπάτρα είχε καταλάβει κάτι που  μόλις πρόσφατα αποδείχτηκε από τους επιστήμονες.

Στον εγκέφαλό μας υπάρχουν κέντρα ανταμοιβής τα οποία ενεργοποιούνται πολύ έντονα από ερεθίσματα που συνοδεύονται από έκπληξη και λιγότερο από ερεθίσματα που είναι απλά ευχάριστα.

(Απόσπασμα από το βιβλίο «Έρωτας, Χημεία & Σεξ»-Εκδόσεις ΙΑΝΟΣ, 2011)

Χαρά Ζήκα

Μη φεύγετε.. Δείτε και άλλα SEXY TIPS

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com