Πώς ψάχνει να βρει άντρα η Λία!

0

Σειρά άρθρων στη Θεματική Ενότητα: «Η δική σου ιστορία»

Για τη Λία ξαναέγραψα και όπως είχα πει θα έχω να γράφω για πολύ καιρό τις ιστορίες της. Είναι από τους πολύ άτυχους ανθρώπους στον έρωτα.

 

Όποιον βρίσκει θα έχει ένα κουσούρι και μάλιστα τεράστιο! Πιστεύει ότι κάποιος την έχει καταραστεί και αποφάσισε να κάνει κάτι γι’ αυτό. Πήγε σε έναν ιερέα να τη διαβάσει και εκείνος της ζήτησε να αγοράσει ένα βιβλιαράκι να κάνει προσευχές για να βρει το άλλο της μισό. Μετά της ζήτησε να αγοράσει κι ένα κομποσχοίνι που θα το φοράει και έτσι σίγουρα θα προσελκύσει έναν αξιόλογο σύντροφο. Και φυσικά θα έπρεπε να αγοράσει και μια εικονίτσα την οποία θα έχει συνέχεια στην τσάντα της. Η όλη ιστορία με τον παπά της κόστισε τριάντα ευρώ και αποτέλεσμα δεν είδε ακόμη.

Μετά διάβασε για το feng shui και αποφάσισε να κάνει το σπίτι εναρμονισμένο με την ενέργεια όπως επιτάσσει αυτή η μέθοδος. Αγόρασε ειδικά διακοσμητικά για το σπίτι που έπρεπε να μπουν σε συγκεκριμένες θέσεις, άλλαξε όλη τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας, άναβε κάθε βράδυ ειδικά κεριά και πήρε κοσμήματα που φέρνουν τύχη στον έρωτα. Όλα αυτά κόστισαν περίπου τετρακόσια ευρώ και πάλι δεν είδε κανένα αποτέλεσμα!

 Έτσι, πήρε τηλέφωνο όλες τις αδέσμευτες φίλες της και άρχισε να βγαίνει συνεχώς. Σχεδόν κάθε μέρα πήγαινε γυμναστήριο ελέγχοντας όλους τους τύπους που βρίσκονταν εκεί και στη συνέχεια φτιαχνόταν και στολιζόταν και πήγαινε σε διαφορετικό μπαράκι κάθε φορά. Κάποιοι της άρεσαν, κοιτούσαν αλλά δεν έκαναν καμία κίνηση. Και η Λία είναι αρκετά ντροπαλή για να μιλήσει πρώτη σε άντρα. Έτσι, όπως πήγαιναν μόνες στο μπαράκι, έφευγαν και μόνες για το σπίτι.

Κάποιες φορές που της μίλησαν σε μπαράκι άλλοι ήταν παντρεμένοι και άλλοι τόσο άσχημοι που δεν μπορούσε να ασχοληθεί μαζί τους. Και κάποιοι που ήταν ελεύθεροι ήταν αρκετά βαρετοί, μετά από μια μικρή συζήτηση μαζί τους έχανε κάθε ενδιαφέρον.

Έτσι αποφάσισε να γραφτεί σε γραφείο συνοικεσίων. Έδωσε άλλα εξακόσια ευρώ προκειμένου να βρει έναν άντρα της προκοπής! Τελικά η αναζήτηση του άντρα για τη Λία έχει καταντήσει και χρονοβόρα αλλά και πολυδάπανη διαδικασία. Πάντως το βέβαιο είναι ότι θα έχω να γράφω και για τους τύπους που συναντά μέσω του γραφείου γνωριμιών J

Χαρά Ζήκα