Πώς να ξεπερνάς εύκολα τα προβλήματα στη σχέση!

0

Καθημερινά κάνεις περίπου εξήντα χιλιάδες σκέψεις και συνήθως είναι οι ίδιες που έκανες χθες και μάλλον θα τις κάνεις και αύριο. Κάθε μέρα ο νους σου κατακλύζεται από τις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις, τα οικονομικά προβλήματα, τα οικογενειακά θέματα, τα σκληρά λόγια της συντρόφου σου που σε θυμώνουν ακόμη περισσότερο όσο τα σκέφτεσαι, η ίδια νοητική φλυαρία ξανά και ξανά. Και μόνο παρακολουθώντας την αναπνοή για λίγη ώρα, με κάθε εισπνοή και κάθε εκπνοή σου, μπορείς να αποδεσμευτείς από αυτό το παιχνίδι του μυαλού σου που θυμίζει τα αλογάκια του λούνα παρκ. Ανεβοκατεβαίνουν σε μια ατέρμονη κυκλική πορεία περνώντας συνέχεια από μπροστά σου, όπως οι σκέψεις σου.

Όλοι οι μεγάλοι σοφοί, οι άγιοι και οι πολεμιστές ακολουθούσαν την τεχνική του διαλογισμού ώστε να ξεπεράσουν τα παιχνίδια του νου. Απομονώνονταν για λίγο, αποκτούσαν δύναμη από την επαφή με το άπειρο και μετά επέστρεφαν να εκτελέσουν τα γήινα καθήκοντά τους. Βάλε κι εσύ το διαλογισμό στη ζωή σου, αν δε γνωρίζεις πώς γίνεται, υπάρχουν βιβλία και σεμινάρια από τα οποία μπορείς να πάρεις πληροφορίες. Καλό είναι να φτιάξεις έναν χώρο στο σπίτι σου, όπου θα χαλαρώνεις για λίγο. Μπορεί να είναι μια μαξιλάρα στην κρεβατοκάμαρά σου που θα τη χρησιμοποιείς μόνο για να συγκεντρώνεσαι, μόνο για να διεγείρεις το πνεύμα σου, μόνο για να παρακολουθείς την ιλιγγιώδη δραστηριότητα του νου σου.

Χαρά Ζήκα

Μη φεύγετε.. Δείτε και άλλα SEXY TIPS

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com