Πώς λειτουργεί ο καθοδηγούμενος διαλογισμός

0

Κάνοντας διαλογισμό ο νους αδειάζει από ανησυχίες, άγχη, φοβίες και αρνητικές σκέψεις. Λαμβάνει χώρα μια αλχημική διαδικασία που επηρεάζει όλες τις βιοχημικές διεργασίες του υλικού μας σώματος.

Ο υποσυνείδητος νους ανταποκρίνεται στη ζωηρή φαντασίωση σα να είναι πραγματική εμπειρία γιατί αδυνατεί να εντοπίσει τη διαφορά ανάμεσά τους. Όταν οραματίζεσαι κάτι θα διαπιστώσεις ότι σου δημιουργούνται συναισθήματα και υπάρχει σωματική απόκριση σα να είναι πραγματική η εμπειρία.

Το υποσυνείδητο αποθηκεύει αυτές τις πληροφορίες σα να είναι αληθινές και στη συνέχεια σε ωθεί να λειτουργήσεις στο ίδιο μοτίβο και στην καθημερινή σου ζωή.

Με την τεχνική αυτή μπορείς να επιφέρεις αλλαγές σε κυτταρικό επίπεδο, να επιτύχεις ίαση μιας ασθένειας, να αποτινάξεις έναν εθισμό, να ξεπεράσεις έναν χωρισμός, να έλξεις τον κατάλληλο σύντροφο και να σχεδιάσεις πιο σωστά τη ζωή σου.


Η Χαρά Ζήκα είναι Νευροχημικός, Δρ Φαρμακευτικής και εργάζεται ως Σύμβουλος Σχέσεων εφαρμόζοντας την τεχνική του διαλογισμού. Είναι συγγραφέας του βιβλίου Έρωτας, Χημεία & Σεξ και αρθρογράφος για θέματα ερωτικών σχέσεων. Επικοινωνείτε μαζί της για ραντεβού στο 2310 54 57 31, e-mail: xarazika@gmail.com και στο fb: Xara Zika