Πίστεψέ το και θα γίνει!

0

Θα επιθυμούσες να συνωστίζονται γύρω σου πολλά άτομα του άλλου φύλου που προσπαθούν να σε ξελογιάσουν αλλά νιώθεις ότι δεν έχεις αρκετές κατακτήσεις. Αν πράγματι συμβαίνει αυτό, μάλλον δεν πιστεύεις στον εαυτό σου. Χρειάζεσαι ενέσεις αυτοπεποίθησης άμεσα και ίσως κάποιες βασικές ενέργειες τις οποίες δεν κάνεις.

Αρχικά θα πρέπει να το πιστέψεις! Η επιστήμη πλέον αποδεικνύει ότι αυτά που πιστεύουμε, οι σκέψεις μας και οι πεποιθήσεις μας γίνονται πράξη. Όπως και η εικόνα που οραματιζόμαστε για τον εαυτό μας, κάποια στιγμή θα πάρει υλική υπόσταση. Οραματίσου λοιπόν καθημερινά τον εαυτό σου όπως θα ήθελες να είναι. Για παράδειγμα, αν πιστεύεις ότι χάνοντας δέκα κιλά και φτιάχνοντας ένα γυμνασμένο σώμα θα έχεις μεγαλύτερη ανταπόκριση στο άλλο φύλο, ξεκίνα αμέσως δράση. Πήγαινε όσο το δυνατό πιο συχνά στο γυμναστήριο και την ώρα που ασκείσαι να έχεις αυτή την εικόνα συνέχεια στο μυαλό σου.

Για να καταλάβεις πόσο επηρεάζει το σώμα μας αυτό που πιστεύουμε θα σου αναφέρω ένα πείραμα: ο υπνωτιστής έλεγε στον άνθρωπο που βρισκόταν σε κατάσταση ύπνωσης ότι τον αγγίζει με καυτό σίδερο ενώ τον άγγιζε με ένα απλό μολύβι. Το αποτέλεσμα ήταν να παρουσιαστεί μια πραγματική φουσκάλα στο δέρμα του, σαν να κάηκε αλήθεια από σίδερο!

Χαρά Ζήκα

Μη φεύγετε.. Δείτε και άλλα SEXY TIPS

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com