ΟΛΚΟΣ – Στήριξη μικρών επιχειρήσεων

Αγαπητέ επιχειρηματία

gia epixeirhmatiaΣτην εποχή των Social Media δεν αρκεί μια επιχείρηση να έχει απλά μια καλοφτιαγμένη ιστοσελίδα. Θα πρέπει να έχει και σοβαρή παρουσία στα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.

Η αλματώδης πρόοδος της τεχνολογίας δυσκολεύει πολλούς να προσαρμοστούν στις νέες ανάγκες προώθησης και διαφήμισης των προϊόντων τους. Σε αυτήν την προσπάθεια μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς με την εμπειρία μας και τη συνεχή ενημέρωση για τα εργαλεία και τις τακτικές των νέων τρόπων του Digital Marketing. Εσείς θα ασχολείστε μόνο με την επιχείρησή σας κι εμείς θα σας στηρίζουμε και θα σας εντάσσουμε στον ψηφιακό κόσμο της επικοινωνίας. (Υπεύθυνος: Σάκης Κουκουβής, Digital Marketing, Εκπαιδευτικά Workshops).

Επίσης φροντίζουμε να αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις marketing προσαρμοσμένες στη δική σας επιχείρηση.

Ειδικά οι φαρμακοποιοί μπορούν επιπλέον να εκπαιδευτούν στην παρασκευή σαπώνων και καλλυντικών ώστε να παρασκευάζουν οι ίδιοι τα δικά τους προϊόντα. (Υπεύθυνη: Χαρά Ζήκα, Χημικός, Δρ Φαρμακευτικής)

Κατόπιν συνεννόησης θα  σας αποστέλλουμε τον τιμοκατάλογο με τις υπηρεσίες μας και θα χαρούμε να συζητήσουμε και να συνεργαστούμε.

Σύλλογος ΟΛΚΟΣ, Ερμού 10, 54625,

Τηλ: 2310 54 57 31 email: contact@olkosnet.gr

www.olkosnet.gr